HunHír.info

2018. Jégbontó hava 21. nap, Réva napja.

Nemzetbutító Orbán? Akkor milyen Konrád és Gyurcsány?

2014. november 03. 10:27
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

konrad_gyorgy.JPGAmint az imént hírt adtunk róla, Konrád György a nol.hu-nak megint kipakolt: országunk, Orbánnal az élen, rosszabb állapotban van, mint Kádár alatt. Nos, ha arra gondolunk, hogy akkor nem volt homoszexuális felvonulás nálunk, még igazat is adhatunk. De ő nyilván nem erre gondolt. Hanem arra, hogy egyre többen lépnek a magafajtái tyúkszemére. És az ilyenek ugye nómenklatúrájában „nemzetbutítók”.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

Csak hát akkor milyen ő és Gyurcsány? Merthogy amint elmondta, szívéből helyeselte, hogy a fiatalok tüntetnek az internetadó ellen, bár ő maga nem nagyon netezik. Vagyis nem az internetadó ellni tiltakozás volt az igazi cél. Az csak ürügy volt ahhoz, hogy anarchiát teremtsenek. Mert ez az ő és övéinek életeleme.

Igen, ezért aztán folyton akciózniuk, tüntetniük kell, amiért „kíméletlen” velük szemben hol a többségi társadalom, hol annak kormánya, hol mindkettő. Lejáratni mindent és mindenkit, aki nem hisz Soros „nyílt társadalmában”. Mert amíg, mint most Konrád, azt hirdetik, hogy „véleményalkotásra minden magyar állampolgárnak joga van”, amit „elvitatni olyan, mint a rasszizmus”, addig éppen az ő retyerutyájuk kiált anatémát mindazokra, akik nem kérnek hagymázas utópiáikból.

Az ember nem hisz a szemének. Konrád kijelentette ugyanis, hogy Orbán és rendszere „kíméletlenebb a Kádár-korszaknál”: „Orbán akkor egy egész országért beszélt, most meg egy ország ellen beszél. Azt mondanám, hogy nemzetbutító.” Ám ez nem minden. Nem múlhat el egyetlen konrádiáda sem ugyanis freudi elszólás nélkül. Iménti kijelentése után ugyanis megjegyezte a riporter, hogy „Gyurcsány Ferenc azt mondta az ATV-ben: „Ha holnap összedőlne a Fidesz, mi nem tudnánk kormányozni." Amire Konrád így reagált:

„Ebben, azt hiszem, igaza van.” Ez is persze csak féligazság. A teljes így hangzott volna: „Mi sohasem tudunk kormányozni.” De ez nem hangzott el. Miként az sem, hogy „levontuk ebből, amit le kellett, s vesszük kalapunkat. Megyünk s szabadság földjére, még ha ott csak egy kibuc jut is osztályrészül”. Ehelyett azt hangzott el tőle, hogy Gyurcsánynak „még valamiben van igaza, hogy kell egy Magyar Demokrata Párt”.

Mint ama régi szép fényes szellők idején. Akkor is volt ugye MDP. Magyar Dolgozók Pártja. Akkor éppen így hívták. Hiába, a harcot a világ ellen végsőkig vívják. Legalábbis addig, amíg úgy nem járnak, mint ama kútra járó korsó.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Háborúk, olaj, radikalizmus - Marc FromagerHáborúk, olaj, radikalizmus
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat