HunHír.info

2018. Földanya hava 25. nap, Szübál napja.

Nemzetbutító Orbán? Akkor milyen Konrád és Gyurcsány?

2014. november 03. 10:27
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

konrad_gyorgy.JPGAmint az imént hírt adtunk róla, Konrád György a nol.hu-nak megint kipakolt: országunk, Orbánnal az élen, rosszabb állapotban van, mint Kádár alatt. Nos, ha arra gondolunk, hogy akkor nem volt homoszexuális felvonulás nálunk, még igazat is adhatunk. De ő nyilván nem erre gondolt. Hanem arra, hogy egyre többen lépnek a magafajtái tyúkszemére. És az ilyenek ugye nómenklatúrájában „nemzetbutítók”.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

Csak hát akkor milyen ő és Gyurcsány? Merthogy amint elmondta, szívéből helyeselte, hogy a fiatalok tüntetnek az internetadó ellen, bár ő maga nem nagyon netezik. Vagyis nem az internetadó ellni tiltakozás volt az igazi cél. Az csak ürügy volt ahhoz, hogy anarchiát teremtsenek. Mert ez az ő és övéinek életeleme.

Igen, ezért aztán folyton akciózniuk, tüntetniük kell, amiért „kíméletlen” velük szemben hol a többségi társadalom, hol annak kormánya, hol mindkettő. Lejáratni mindent és mindenkit, aki nem hisz Soros „nyílt társadalmában”. Mert amíg, mint most Konrád, azt hirdetik, hogy „véleményalkotásra minden magyar állampolgárnak joga van”, amit „elvitatni olyan, mint a rasszizmus”, addig éppen az ő retyerutyájuk kiált anatémát mindazokra, akik nem kérnek hagymázas utópiáikból.

Az ember nem hisz a szemének. Konrád kijelentette ugyanis, hogy Orbán és rendszere „kíméletlenebb a Kádár-korszaknál”: „Orbán akkor egy egész országért beszélt, most meg egy ország ellen beszél. Azt mondanám, hogy nemzetbutító.” Ám ez nem minden. Nem múlhat el egyetlen konrádiáda sem ugyanis freudi elszólás nélkül. Iménti kijelentése után ugyanis megjegyezte a riporter, hogy „Gyurcsány Ferenc azt mondta az ATV-ben: „Ha holnap összedőlne a Fidesz, mi nem tudnánk kormányozni." Amire Konrád így reagált:

„Ebben, azt hiszem, igaza van.” Ez is persze csak féligazság. A teljes így hangzott volna: „Mi sohasem tudunk kormányozni.” De ez nem hangzott el. Miként az sem, hogy „levontuk ebből, amit le kellett, s vesszük kalapunkat. Megyünk s szabadság földjére, még ha ott csak egy kibuc jut is osztályrészül”. Ehelyett azt hangzott el tőle, hogy Gyurcsánynak „még valamiben van igaza, hogy kell egy Magyar Demokrata Párt”.

Mint ama régi szép fényes szellők idején. Akkor is volt ugye MDP. Magyar Dolgozók Pártja. Akkor éppen így hívták. Hiába, a harcot a világ ellen végsőkig vívják. Legalábbis addig, amíg úgy nem járnak, mint ama kútra járó korsó.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Önéletrajz - Bruce DickinsonÖnéletrajz
Könyv - Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 599 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat