HunHír.info

2018. Napisten hava 20. nap, Zajzon napja.

Újabb néphazugságos elmezavar: nincs jobb- és baloldal

2014. október 28. 16:17
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

aram.jpgIlyenből úgy tűnik, minden napra jut bőven. Az orgánum mai számában úgy tesznek arrafelé, mintha létezne olyan, hogy világnézeti semlegesség. S ezt úgy, mintha nem kötődnének megszámlálhatatlan szállal a baloldalnak nevezett halálfához.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

„Merjünk lokálpatrióták lenni!” címmel Barkóczi Balázs „politológus, tanár” osztotta tárfelületén ma az észt. „Orbánizmus”-ról papolt. Aminek „mielőbbi leváltásá”-hoz „megfontolandó pontok”-at ajánlott. Csak az egyiket idézzük:

„Felejtsd el az ideológiát! Nincs baloldali és jobboldali járda (hacsak nem az út két oldalán). Járda van, sérült, törött járdalapokkal, amiket ki kell cserélni, javítani, felszedni, lefektetni. A helyi ügyek vállalása tudatosan negligálja a politikai dogmatizmust. A két oldal programja (szavakban) nem a végtelenben, hanem a legelesettebbeknél találkozik: természetes igény a szegénység felszámolása, a leszakadók felkarolása, a középosztály megerősítése.”

Hú, hát ilyenkor mondja az ember, hogy búcsút mond a képernyőnek, elkerülendőnek tartva a hányingert. A nevezett beszél tehát cserélésről, javításról, felszedésről, lefektetésről! Olyasvalaki, akinek eddigi élete másból sem telt szemmel láthatóan, mint az ötvenes évektől a köreiben hallottak papagájszerű ismételgetéséből. Majd jönnek ők és megmutatják, mit kell az amúgy ledönthetetlen ideológiaépítményükön kicserélni ahhoz, hogy az a végső harc utolsó másodpercéig bombabiztosan megálljon.

Járdán járásról beszélnek hát azok, akik soha életükben nem voltak útépítők. Csak olyan út építéséről vizionálnak folyton, ami pontosan olyan, mint kontinensünk nyugati féltekén az anyakönyvvezetőnél legitimált „harmadik nem”. Nem létező.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tatárlaka és Tordos üzenete - Mandics György Záhonyi AndrásTatárlaka és Tordos üzenete
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 880 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nyelvünk aranyágya - Czakó GáborNyelvünk aranyágya
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Horthy-korszak külpolitikája 5. - Gulyás LászlóA Horthy-korszak külpolitikája 5.
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat