HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Vándorffy Hunor: 56-kapcsán a gender idióták imádta világkormányról

2014. október 17. 19:14
Hunhír.info

buzi_jezus.jpgA világot egyes gender idióták szeretnék egy "világkormány" egyeduralma alá kényszeríteni és vannak akik szeretnék a nemzetállamokat megtartani. Ma ez az egyedüli megoldás, (szerintem is) a világ végleges tönkretételének, igába hajszolásának ellenszere. Az USA ezeknek a világkormányos köröknek a melegágya. Ez nem azt jelenti, hogy nem kéne kritikusan nézni a keletet, az oroszokat, Kínát, Iránt. De jó lenne elkerülni, és megakadályozni a visszafordíthatatlan elkorcsosulást szorgalmazók előre törését.

Magyar Menedék - Grandpierre

Ha valaki, én biztosan nem felejtem el sem a szovjetet sem az 1867 utáni, az 1919 utáni, az 1956, 1962, 68, 75, 89 utáni magyarországi eseményeket és a történelmi Magyarországon élőket. Sőt én a lehetőségeimhez képest mindig is tettem értük, szóban, írásban és tettekben is. Én nagyon sokat jártam, még most is járkálok Székelyföldre, Kárpátaljára, Szlovákiába. Én a 90-es években hetente mentem a délszláv területekre, Szerbiába, a Vajdaságba, Horvátországba, egészen le az albán határig. Boszniába, és húztam a bőrömet, amikor körülöttem öltek, lőttek robbantottak. Elmentem Azerbajdzsánba, Csecsenföldre, az örményekhez, a tadzsikokhoz, grúzokhoz az afgán határra, Biskekektől Bakuig. Tárgyaltam svájci, jenki, angol nagyképű bankárokkal, kereskedelmi attasékkal, fegyverkereskedőkkel és beszéltem csecsen, szerb, horvát terroristákkal. Nem sok különbség van közöttük. Csak a bankár olyan aljas, sunyi, gerinctelen betoji, ő megfizeti, hogy más végezze el a piszkos munkát. Ahogy a politikusok is. Van aki fegyverrel. Van a ki bankszámlával öl.

A világot egyes gender idióták szeretnék egy "világkormány" egyeduralma alá kényszeríteni és vannak akik szeretnék a nemzetállamokat megtartani. Ma az az egyedüli megoldás (szerintem is) a világ végleges tönkretételének, igába hajszolásának ellenszere. Az USA ezeknek a köröknek a melegágya. Ez nem azt jelenti, hogy nem kéne kritikusan nézni a keletet, az oroszokat, Kínát, Iránt. De jó lenne elkerülni és megakadályozni a visszafordíthatatlan elkorcsosulást szorgalmazók előre törését. Ennek persze nem sok köze van 56-hoz.

De annak elhomályosításában mindenki, a politika, a civil társadalom is nagyban bűnös. Ki mit tett, tesz az ellen, hogy ne így legyen? Kiknek a bűne, hogy a fiatalokat nem érdekli, hogy ma sem tanítják a valóságot? Kik akarják összemosni a komcsikat és 56-ot? Kik temették a 301-es parcellába egymás mellé az áldozatokat és a bűnös Nagy Imrét? Én most sem látok semmilyen nagy felbuzdulást. Majd 23-án kimennek mutogatni magukat a megélhetési paraziták a médiának, és részükről letudva. Az emberek meg továbbra is csak suttognak...

facebook

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak - Dr. Mátyás SzabolcsMesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A magyar középkor csatái - Weiszhár Attila - Weiszhár BalázsA magyar középkor csatái
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 2 856 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az Anunnakik impériuma - Jan Erik SigdellAz Anunnakik impériuma
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ady Endre és a Nyugat - keménytáblás - Raffay ErnőAdy Endre és a Nyugat - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Mit üzen a Pilis? - Szőnyi JózsefMit üzen a Pilis?
Könyv - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 240 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat