HunHír.info

2018. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

Nem Schmidt Mária, hanem Heisler András süllyedt a közélet ritkán látható mélységeibe

2014. október 03. 15:47
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

schmidt-maria.jpgMerthogy egyesek továbbra is azt hiszik, bárkit és bármit véleményezniük – pláne büntetlenül – csakis nekik megengedett ugyebár. Mint Heisler András Mazsihisz-elnök. Aki szerint Schmidt Mária „a közélet ritkán látható mélységeibe süllyedt”. Csak azért, mert kijelentette, hogy Zoltai Gusztáv kormánytanácsadói kinevezése után azon sem lepődne meg, ha Lázár János Gyurcsány Ferencet is maga mellé ültetné.

A Heti Válaszban a Terror Háza főigazgató történésze hozzátette még:

„Lázár János újra kifejezésre juttatta, hogy azok az erkölcsi értékek, az a fajta értékközösség, ami a jobboldali politikai tábort meghatározza, az ő számára nem jelentenek semmit.”

Több sem kellett a Síp utcában! Heisler András kijelentette, hogy „a főigazgató asszony a közélet ritkán látható mélységeibe süllyedt”. Meg hogy ideje lenne önvizsgálatot tartania.

Mindez egyre mutat rá egyértelműen, éspedig arra, amit amúgy már korábban is többször hangsúlyoztunk, éspedig – sajnos – helyesen: mindegy, kinek hívják a Síp utcai szövetség elnökét. Akárki is az, úgy tűnik, csak egyben érdekelt. Abban, hogy szó szerint pórázon vezesse a közéletet, mi több, a kormányt, s eközben önmagát tekintse a zsidóság egyetlen hazai érdekképviseleti szervének.

Nos, számtalanszor lehetett az elmúlt jó két évtizedben olvasni a politikai paletta mindkét oldalán, hogy a Mazsihisz igencsak súlyos tehertétele a magyarság és a hazai zsidóság kapcsolatának. Zsidó részről is akadtak, és nem is kevesen, akik aláhúzták, ideje lenne már szakítani a köldöknézéssel, az egykor közösségeiket ért veszteségek miatt az egész magyar nemzet bűnössé tételének.

Úgy tűnik tehát, vannak, akiknek lételemük mégis az örökös árokásás, s elfojtása az őket ért legcsekélyebb bírálatnak is. Meg az azon való csodálkozás, hogy lassan tényleg teljesen önmagukra maradnak, legalábbis, amíg fel nem falják magukat a kárpótlás címén bezsebelt lóvé maguk között történő elosztása miatt. Szóval ezúttal sem Schmidt Mária, hanem Heisler András süllyedt a közélet ritkán látható mélységeibe.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Világhódító államterrorizmus - Összeesküvés elméletek sorozatVilághódító államterrorizmus
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Hold rejtélyes hatása - Louis ProudA Hold rejtélyes hatása
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel
Kozmosz a magyar mesében - Vámos FerencKozmosz a magyar mesében
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Észpörgető társasjáték - Hajnal és LegendÉszpörgető társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 7 500 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat