HunHír.info

2018. Jégbontó hava 21. nap, Réva napja.

Megáll az ész: a volt szocialista honatya szerint közéletünket a zsidóság örökös vegzálása jellemzi

2014. szeptember 22. 14:05
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

kiraly-zoltan.jpgOrbán Viktor tusnádfürdői beszédében fizetett politikai ügynökökről beszélt, akik mást sem tesznek, mint lejáratják hazánkat külföldön. Nos persze, tehetnők hozzá, korántsem csak ott. Idehaza is. Sőt elsősorban éppen itt. Mint a minap Király Zoltán, a volt szocialista honatya, aki szerint közéletünket a zsidóság minduntalan vegzálása jellemzi. Mert ha valaki valakit lezsidóz, már egész közéletünk megromlottságáról hadovál.

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

Arról persze, hogy napjainkban csak naponta hány magyart ér messze nem csak verbális, hanem fizikai inzultus is származásáért, nem értekezett a Néphazugság szombati számában. Nem. Csak arról, hogy életében hányszor, de hányszor megtapasztalta, mennyire kivetik errefelé a zsidókat azért, mert – zsidók.

Mert minő borzalom, írja, hogy már a Kádár-korszakban is megtörtént, szállodai portásként egyszer azt hallotta a főportástól: „Nézd már, ma szinte csak zsidók fizetnek.” Vagy hogy egy újságíró kollégája megkérdezte tőle: „Na és hogy van a zsidó szeretőd?” Ám ez még semmi persze ahhoz képest, amit ő maga nemrég átélt:

„Egy este a Szent Gellért téren felszálltam a 19-es villamosra. Mellettem lendületesebben egy lány és egy fiú is, a srác véletlenül meglökött egy kicsit, majd szó nélkül lehuppantak két szemközti ülésre. Én a lány mögötti helyre ültem, de előtte ránéztem a srácra. A metakommunikációs üzenet ennyi volt: azért mondhattad volna, hogy bocs. Ehelyett minden átmenet nélkül nekem esett: Mi van, te rohadt zsidó? A palesztin gyerekeket persze bátrak vagytok gyilkolni, te hülye zsidó.”

Amire hiába mondta, hogy ő „kiskun magyar”, a fiú csak folytatta szidalmazását egy abba bekapcsolódó társával, sőt leszálláskor „még megpróbált vesén rúgni, de úgy hiszem, szándékosan visszafogta magát, éppen csak megérintette a farmeromat a térdével”. Aztán ő maga meg hazament s billentyűzethez nyúlt, hogy üzenjen az őt vegzált „újnyilas”-nak:

„Üzenem az ismeretlen kis újnyilasnak, hogy menjen el az Arany János u. 27. számú ház bejáratához, nézzen le a járda közepére, gondoljon a kishúgára, aki biztosan volt nyolcéves. Olvassa el az ott lévő rézlapocskára írtakat: „Itt lakott SCHWARZ KATI sz.: 1936, zárdában megölték a nyilasok – 1944. okt./nov.”.

Arról, hogy a jelzett időpontban valóban nyilasok ölték-e meg a nevezettet, azért lehetne vitatkozni. Ostromhelyzetben ugyanis bárki felvehette a nyilas karszalagos egyenruhát, hogy kompromittálja ezzel az akkori hatalmat. Ilyetén tehát az erre való hivatkozás minden, csak nem hiteles történelmi informálás. De lépjünk tovább! Király elvtárs így folytatta:

„Kérdezem Vona pártelnök urat: ilyenek lennének pártja (magyar) gárdistái?! Kérdezem Pintér miniszter urat: tudja-e, hogy ilyenek (is) a „közállapotok” a városban? S kérdezem Orbán miniszterelnök urat: miközben a Horthy-kort igyekszik visszahozni, sejti-e, hogy ezzel a nyilasokat is visszahozhatja, és tudja-e, hogy az újnyilas ifjak már a spájzban vannak?!”

Ha van arcátlanság, akkor ez az. Először is, az egykori nyilaskeresztesek közönséges bűnözőkként való beállításán már a nem éppen konzervatív történetírás képviselői is túlléptek (amint az ez ügyben a már általunk is többször megidézett Karsai László), s éppen ezért az említett suhanc „újnyilas”-ként történő beállítása éppen olyan, mintha az MSzP-t azért, mert van „hívő tagozata”, kereszténybarátként aposztrofálnánk.

Másodszor pedig, aki csak egy kicsit is ismeri közállapotainkat, tudja, kiket érnek rendszeresen inzultusok hazánkban is. Nemcsak verbálisan, tettlegesen is. Ja, és még egy. A „Horthy-kor”-ra való hivatkozás is fals, tekintettel arra, hogy Kelet-Közép-Európa zsidóságának aziluma volt hazánk már akkor is. Azt pedig, ismételjük, hogy a nevezett suhancnak mennyi köze van az egykori „nyilasok”-hoz, hadd ne firtassuk.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trikolór Naptár 2018 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Idegen Világrend - Len KastenIdegen Világrend
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A sorsformáló 9+1 hónap - Orosz Katalin - S. Nagy ZitaA sorsformáló 9+1 hónap
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 3 024 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Auschwitz parancsnoka voltam - Martin BroszatAuschwitz parancsnoka voltam
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat