HunHír.info

2019. Újkenyér hava 22. nap, Ella napja.

Ez illiberális rendszer, amikor minden bokorban létezik libsi „civil szervezet”?

2014. szeptember 22. 12:34
Kincses Albin - Hunhír.info

justicia250.jpgMa indul a Részvétel Hete! elnevezésű rendezvénysorozat, amelyhez több mint 100 hazai civil szervezet csatlakozott. És a nyájas civilek amiatt méltatlankodnak, hogy itt illiberális rendszer épül, amikor szinte minden bokorban létezik liberális szervezet úgy, hogy a liboldók a civil kifejezést is kisajátították maguknak hazánkban. Civil nálunk természetesen csak az antirasszista, antinacionalista, humanista, Izael politikáját elfogadó vérbeli antifa és globalizmus-hívő lehet.

Menedék - Atilla

Az egyhetes rendezvény több mint 100 programjának középpontjában a részvétel, a helyi cselekvés, a közügyek formálásnak fontossága áll. A tavalyi kezdeményezéshez hasonlóan Közbizalmi Index is készül: vajon mennyire bízunk a legfontosabb közintézményekben?

Flashmobok, műhelyek, előadások, találkozók, fórumok szólnak majd a választásokról, a döntéshozatalban való részvételről, a helyi és országos civil érdekérvényesítésről szeptember 21-étől egy héten át a Részvétel Hete! elnevezésű országos és nemzetközi rendezvénysorozat keretében, tájékoztat az MTI-hez eljuttatott sajtóközleményben a Civil Kollégium Alapítvány.

Idén három tematika határozza meg a rendezvénysorozat fókuszát: a közélet alakítását, a hatalomhoz való viszonyunkat pedzegető Kié a politika?, a társadalom toleranciájára és hozzáállására hangsúlyt helyező Nyitsz vagy Zársz?, illetve a szegénység elleni közös tennivalóinkat képviselő Erő=Forrás?!.

Civil nálunk természetesen csak az antirasszista, antinacionalista, humanista, Izrael politikáját elfogadó vérbeli antifa lehet, aki támogatja a másságot, a sokszínűséget és a multikultúrát,és hangosan méltatlankodik, ha valamelyik pusztabunkó mondjuk magyarozik,vagy trianonozik.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Mesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak - Dr. Mátyás SzabolcsMesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
János vitéz - Toldi - Petőfi Sándor - Arany JánosJános vitéz - Toldi
Könyv - Bolti ár: 5 200 Ft
Internetes ár: 4 680 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Bevesszük a kanyart? - Csath MagdolnaBevesszük a kanyart?
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 816 Ft
12% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat