HunHír.info

2017. Álom hava 11. nap, Gilvád napja.

Merkel sem tudja, hány az óra: mindent megtesz, hogy „esélye se legyen” a mindent túlélők bírálatának

2014. szeptember 07. 10:03
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

zsidobeke.jpgMerthogy a helyzet ugyebár tűrhetetlen hazájában is. Hallatlan ugyanis, hogy az izraeli ármádia gázai bevetése elleni közelmúltbeli tüntetések „antiszemita felhangot kaptak”. Most még csak verbális, de ha hagyja, potenciális antiszemitizmus fog dühöngeni a Rajna partján. Igen, úgy tűnik, Merkel sem tudja, hány az óra: mindent megtesz, hogy „esélye se legyen” a mindent túlélők bírálatának.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

A Magyar Távirati Iroda, majd a Mazsihisz honlapja tegnap azt közölte, hogy „antiszemitizmus elleni jövő heti tüntetésen való részvételre” buzdított aznap a kancellár asszony valamennyi németet. Kijelentette, hogy ő és a kormánya „mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a zsidóellenességnek „esélye se legyen” Németországban”, minthogy „aggodalmat keltett Németországban, hogy a gázai övezeti izraeli offenzíva elleni közelmúltbeli tüntetések antiszemita felhangot kaptak”.

No meg, folytatta, „júliusban gyújtópalackos támadás ért egy zsinagógát a nyugat-németországi Wuppertalban, Berlinben pedig megvertek az utcán egy kipát viselő férfit”. Az elkövetők kilétét nem részletezte és nem adatolta, összességében mégis hány zsinagógába törtek be vagy hányba dobtak netán bűzbombát, illetve hány rabbit ért fizikai inzultus. Nagyon helyesen, tehetnők hozzá, mert ez meghaladta volna bárki képességeit. Olyan folyamatról ugyanis, ami nincs, lehet vizionálni, de faktumként beszélni nem.

Lehet, sőt kell beszélni viszont, s tiltakozó szavakon túl is tenni az ellen, ami szerte hazájában történik máskülönben. Ugyanis ott tartunk, hogy hovatovább már több a távol-keletről odakóborolt csencselő „vendégmunkás” városaiban, mint a született német, no meg a prostituált, mint a családalapító, és eközben mást se hallani, mennyire bűnös ország a németeké is. De nem, a hazájában is egyre tovagyűrűző szellemi, erkölcsi és anyagi romlás nem fáj neki. Csak az, hogy nem érzik magukat eléggé biztonságban a mindent túlélők, pedig

„hetvenöt évvel a második világháború és a holokauszt után változatlanul kiemelkedő fontosságú, hogy a németországi zsidók biztonságban érezzék magukat”. És aggódik, amiért „zsidó intézmények rendőrségi védelemre szorulnak Németországban”, ezért „határozottan üldöznünk kell az antiszemitizmus minden jelét”. Ennek jegyében a Németországi Zsidók Központi Tanácsa „jövő vasárnapra tüntetést hirdetett a Brandenburgi kapuhoz az antiszemitizmus ellen”. Ami ugye egyre félelmetesebben dühöng arrafelé.

Ahol persze nincsen magasabb helyről elhangzó felszólalás elszólás nélkül. Merkel ugyanis végül elismerte, hogy „a ma mintegy kétszázezre főt számláló zsidó közösség” él és virul hazájában. Ő pedig reméli, hogy „a lehető legtöbb ember lesz ott, hogy megmutassuk: mindenkit, aki itt él, megvédünk”. Nos, most már csak az a kérdés, hogy a kétszázezren kívül állókat is beleértette-e ebbe?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nem jöttünk mi sehonnan sem DVD - Jelenczki IstvánNem jöttünk mi sehonnan sem DVD
DVD - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 970 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Tesla és az eltitkolt találmányok - Összeesküvés elméletek sorozatTesla és az eltitkolt találmányok
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2018
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Voynich kézirat - Dr. Stephen Skinner - Rafal Prinke - René ZandbergenA Voynich kézirat
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
17% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat