HunHír.info

2019. Szelek hava 23. nap, Béla napja.

Szaniszlót nem érdekli, hogy mit hagynak jóvá Sió bölcsei

2014. szeptember 02. 14:58
Hunhír.info

szaniszlo ferenc-lead.jpgA liberális szabadság felfogás előírása szerint csak az mondható ki, amit a globális pénzügyi háttérhatalom és liberális médiauralma, és a Sió bölcseinek jegyzőkönyve jóváhagy. A globális pénzügyi háttéruralom saját csapdájába esve önmaga bizonyította be, hogy az összeesküvés elméletek nagyon is valós gyakorlatok. És a nemzetközi agymosás, az internácionalista médiamételyezés, a globális hazugság kórus hogyan is lép működésbe.

Menedek - Engdahl

Éppen hat esztendős a Világ-panoráma. Nem könnyű manapság annak, aki élni merészel a vélemény­, a kifejezés­, a szólásszabadság jogával. Mert a liberális szabadság felfogás előírása szerint csak az mondható ki, amit a globális pénzügyi háttérhatalom és liberális médiauralma, és a Sió bölcseinek jegyzőkönyve jóváhagy. Oda se neki! Ettől csak edződünk. A Világ­panorámát és engem, az Echo Televíziót érő támadások csak megerősítenek benne, hogy jó úton járunk. A Táncsics­ díj körüli globális botránykeltéssel valójában leleplezte önmagát a szervezett magánhatalom. És a globális pénzügyi háttéruralom saját csapdájába esve önmaga bizonyította be, hogy az összeesküvés elméletek nagyon is valós gyakorlatok. És a nemzetközi agymosás, az internácionalista médiamételyezés, a globális hazugság kórus hogyan is lép működésbe.
Szóval hat esztendős a Világ­panoráma. Még az időtlen idő is múlik. Sebaj! Elvégre az ember annyi idős, amennyinek érzi magát, és amennyinek mutatja – a személyi igazolványa. Köszönöm Önöknek, kedves Nézőim, hogy kitartanak a Világ­panoráma mellett, s hogy ragaszkodnak műsoromhoz. És köszönöm becses vendégeimnek, hogy megosztották Önökkel és velem bölcsességüket, értékes gondolataikat. Külön köszönetet mondok vendégeimnek, akik az alantas támadások, hazug gyalázkodások, megfélemlítő terrorizálások ellenére bátran kiálltak, kiállnak mellettem és a Világ­panoráma és a műsoromnak elkötelezetten helyet adó, minden aljas módon gátolt, akadályozott Echo Televízió védelmében. És köszönöm nagyon munkatársaimnak, amiért hétről hétre hozzájárulnak tudásukkal, képességeikkel, elszántságukkal, hogy a Világ­panoráma eljusson önökhöz, kedves Nézőim.

Műsorvezető: Szaniszló Ferenc

Világpanoráma

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Százéves Trianon - Drábik JánosSzázéves Trianon
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 3 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Korunk földkérdése, létünk a tét - prof. Tanka EndreKorunk földkérdése, létünk a tét
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat