HunHír.info

2019. Újkenyér hava 22. nap, Ella napja.

Szaniszlót nem érdekli, hogy mit hagynak jóvá Sió bölcsei

2014. szeptember 02. 14:58
Hunhír.info

szaniszlo ferenc-lead.jpgA liberális szabadság felfogás előírása szerint csak az mondható ki, amit a globális pénzügyi háttérhatalom és liberális médiauralma, és a Sió bölcseinek jegyzőkönyve jóváhagy. A globális pénzügyi háttéruralom saját csapdájába esve önmaga bizonyította be, hogy az összeesküvés elméletek nagyon is valós gyakorlatok. És a nemzetközi agymosás, az internácionalista médiamételyezés, a globális hazugság kórus hogyan is lép működésbe.

Magyar Menedék - Raffay

Éppen hat esztendős a Világ-panoráma. Nem könnyű manapság annak, aki élni merészel a vélemény­, a kifejezés­, a szólásszabadság jogával. Mert a liberális szabadság felfogás előírása szerint csak az mondható ki, amit a globális pénzügyi háttérhatalom és liberális médiauralma, és a Sió bölcseinek jegyzőkönyve jóváhagy. Oda se neki! Ettől csak edződünk. A Világ­panorámát és engem, az Echo Televíziót érő támadások csak megerősítenek benne, hogy jó úton járunk. A Táncsics­ díj körüli globális botránykeltéssel valójában leleplezte önmagát a szervezett magánhatalom. És a globális pénzügyi háttéruralom saját csapdájába esve önmaga bizonyította be, hogy az összeesküvés elméletek nagyon is valós gyakorlatok. És a nemzetközi agymosás, az internácionalista médiamételyezés, a globális hazugság kórus hogyan is lép működésbe.
Szóval hat esztendős a Világ­panoráma. Még az időtlen idő is múlik. Sebaj! Elvégre az ember annyi idős, amennyinek érzi magát, és amennyinek mutatja – a személyi igazolványa. Köszönöm Önöknek, kedves Nézőim, hogy kitartanak a Világ­panoráma mellett, s hogy ragaszkodnak műsoromhoz. És köszönöm becses vendégeimnek, hogy megosztották Önökkel és velem bölcsességüket, értékes gondolataikat. Külön köszönetet mondok vendégeimnek, akik az alantas támadások, hazug gyalázkodások, megfélemlítő terrorizálások ellenére bátran kiálltak, kiállnak mellettem és a Világ­panoráma és a műsoromnak elkötelezetten helyet adó, minden aljas módon gátolt, akadályozott Echo Televízió védelmében. És köszönöm nagyon munkatársaimnak, amiért hétről hétre hozzájárulnak tudásukkal, képességeikkel, elszántságukkal, hogy a Világ­panoráma eljusson önökhöz, kedves Nézőim.

Műsorvezető: Szaniszló Ferenc

Világpanoráma

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Deep State legyőzése - Jerome R. CorsiA Deep State legyőzése
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 3 141 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Harcoló szabadkőművesség - keménytáblás - Raffay ErnőHarcoló szabadkőművesség - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 200 Ft
16% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat