HunHír.info

2017. Magvető hava 19. nap, Villám napja.

Kertész Imre holocausttagadó?

2014. augusztus 16. 10:12
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

holo-karikatura.jpgA minap idéztük Kertész Imrét, aki a Die Welt riporterének nyolcvanadik születésnapja alkalmából azt mondta: „Ne minősítsen engem magyarnak”. Mi pedig most, a címbeli kérdést megválaszolandó, az ünnepelt fő munkájával tesszük ugyanezt.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

A nevezett Sorstalanság című könyvében szóról szóra ezt olvassuk:

„Két villám formájú vonás is csak most tűnt a szemembe a gallérjukról. Így is állapíthattam meg, hogy eszerint hát a SS-ek hírneves alakulatához tartozhatnak, amelyről otthon is sokat hallottam már. Kijelenthetem, cseppet sem találtam őket veszedelmesnek: kényelmesen föl s alá jártak, cirkáltak az oszlopok egész hosszában, kérdésekre válaszoltak, bólogattak, némelyőnket szívélyesen háton, vagy vállon is veregettek.”

Nem tudjuk, e bekezdést, különösen is a belőle általunk kiemelt tőmondatot, olvasták-e rajongói. Merthogy eleddig nem hallottunk miattuk felszisszenést. Pedig ez még messze nem minden. Tallózzunk hát tovább benne!

„Buchenwaldban is van krematórium, természetesen, de mindössze csupán egy, s ez itt nem a tábor célja, nem a lényege, a lelke, az értelme – mondhatom bátran –, hanem csak olyanokat égetnek el benne, akik már a táborban múlnak ki, a tábori élet rendes körülményei közt.” Egy oldallal odébb pedig egyenesen így nyilatkozik: „Buchenwaldot én is hamar megszerettem.”

Politikai korrektség ide vagy oda, azonban nemcsak a krematóriumokról, hanem a gázkamrákról is mintha másként vélekedne, mint azok, akik folyton kalaplevéve emlegetik. Ugyanis leírja, hogy amikor egy tábororvos arra volt kíváncsi, látta-e a gázkamrákat, kijelentette neki, hogy ha lettek volna, „akkor most nem beszélgetnénk”.

Mit is tehetnénk ehhez hozzá? Alighanem csak a Btk.269/C bekezdését:

„Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzeti szocialista vagy kommunista rendszerek által elkövetett népirtás és más, emberiség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

Most már csak az a kérdés, hogy a nevezettel is ez fog-e történni?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 6 291 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Őrzők, vigyázzatok a határra! - Pósán László - Veszprémy László - Boda József - Isaszegi JánosŐrzők, vigyázzatok a határra!
Könyv - Bolti ár: 7 800 Ft
Internetes ár: 6 630 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ész és Hit - Czakó GáborÉsz és Hit
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat