HunHír.info

2018. Jégbontó hava 19. nap, Zsuzsanna napja.

Tamás Gáspár Miklósnak már megint elgurult a gyógyszere: aki állampárti, szélsőjobboldali

2014. augusztus 10. 15:13
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

sinek250.jpgTamás Gáspár Miklós aggódik. Mint általában azok, akik a szélrózsa minden irányában megfújják a harci kürtöt: veszélyben van a szólásszabadság, a demokrácia, csorbulnak az emberi jogok! Meg kesereg, hogy vannak, nem is kevesen, akik az államot védelmezik. Ami már szélsőjobboldaliság szerinte.

Magyar Menedék - Migránsokk

Ilyenkor mondja a földi halandó, de nagy az Isten állatkertje. Megértük tehát, hogy egy Tamás Gáspár Miklós oktat ki minket arról, ki kicsoda, mi micsoda. Aki még múlt századunk nyolcvanas éveiben a zöld határon csúszott át Kolozsvárról, hogy aztán az Eötvös Loránd Tudományegyetemen marxista szemináriumot vezessen.

Aki aztán ugyanazon évtized végén hirtelen úgy tett, mintha semmi köze nem lenne szellemi nemzőapjához, Marxhoz. Amolyan européer véleményvezérként jelent meg a politikai élet már akkor is meglehetősen szennyezett vizein. Aki aztán mindig megmondja a frankót ennek a büdös, bugris, bunkó, egyszóval provinciális népnek.

Mint most is, persze. Amint a Néphazugság tegnapi számából megtudjuk, az Ökopolisz Alapítvány nyári akadémiája szombaton tartott bajai vitafórumán a tusnádfürdői miniszterelnöki beszéd kapcsán kijelentette, hogy „ma Magyarországon két szélsőjobboldali párt van, amelyek az államot védelmezik”.

No igen, előjönnek hát a régi gyökerek. Az állam elhalásáról vizionáló Marx. Akit valahogy egyre kevesebben ölelnek keblükre. S meg is van az eredménye. Szerinte ugyanis: „világszerte erőteljes a szabadság korlátozása, de a társadalmak hiába elégedetlenek, passzivitásban vannak, és az alternatíva illúziója sincs meg számukra”.

Tamás Gáspár Miklósnak tehát már megint elgurult a gyógyszere: aki állampárti, szélsőjobboldali. Mit is kívánhatnánk neki? Szedjen Cavintont, olvasson Marxot, de ne menjen emberek közé. Ez egyenesen közérdek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel
Az első világháború és a Habsburg Monarchia bukása - Manfried RauchensteinerAz első világháború és a Habsburg Monarchia bukása
Könyv - Bolti ár: 14 400 Ft
Internetes ár: 12 240 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2018 - Szabó GyörgyGyuri bácsi egészségnaptára 2018
Naptár - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 692 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az óriások elveszett faja - Patrick ChouinardAz óriások elveszett faja
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat