HunHír.info

2019. Ígéret hava 21. nap, Rof napja.

A cionista világlap azt sejteti, hogy hazánkban is kirobbanthatják az ukrajnaihoz hasonló „forradalmat”

A globálcion vezérorgánum szerint Amerika gyengülése miatt erősödik Orbán

2014. augusztus 01. 12:44
Hunhír.info

jobb-szektor-250.jpgAz „illiberális” eszme felemelkedése címmel közölt írást az Amerikát uraló neocion és neokohn körök vezérorgánuma, a Wall Street Journal (WSJ) Orbán Viktor múlt heti tusnádfürdői beszédéről. A cikk szerint az Egesült Államok kivonulása a globális vezetői szerepből eredményezi azt, hogy világszerte sérül a politikai és gazdasági felfogás, amit az uralkodó világkörök és páholyok erőltettek a gyarmatországokra.

Menedék - Atilla

A lap felidézi Orbán mondatát, miszerint „az új állam, amit Magyarországon építünk, illiberális állam... Az európai uniós tagságunk ezt nem zárja ki". Kiemelik azt is, hogy a sikeres modell példájaként említette Oroszországot, Kínát és Törökországot.”

A cikkben ezután bemutatják Orbán Viktor pályafutását, külön kiemelve a 2010-es hatalomra jutása utáni periódust, melyben leépítette a fékek és ellensúlyok rendszerét Magyarországon, a független intézmények élére kormánypárti politikusokat helyezett, politizálta a jegybankot, államosította a nyugdíjvagyont és olyan akadályokat helyez a média elé, melyek meggátolják a kiegyensúlyozott tudósításban. Ez idő alatt a szélsőséges Jobbik támogatottsága is látványosan megerősödött. A gazdasági fejlemények is elősegítették a szélsőséges eszmék erősödését - őrjöng az amerikai cionsófár.

Ezek alapján megállapítható, írja a WSJ, hogy Magyarországon jelenleg egy lassú átalakulás megy végbe a puha autoriter állami berendezkedés irányába, Orbán Viktor pedig csodálattal tekint Vlagyimir Putyinra és az Oroszországhoz hasonló berendezkedésekre. Tágabb értelemben Orbán Viktor illiberális kijelentése figyelmeztetés arra nézve, hogy a szabad piacok és szabad társadalmak erőteljesebb védelemre szorulnak, írja a cikk.

Na. itt a kulcsmondat. Amikor az Amerikát uraló cionista lobbi azt mondja, hogy valahol veszélyben van a szabad piac és szabad társadalom, a következő léps mindig az adott ország gyarmatosító-párti ellenzékének a totális felfuttatása, majd a liberális értékekért vívott forradalom kirobbantása. Lehet, hogy a Szabadság tér lesz az új Majdan?

A lap végül megállapítja, hogy Nyugat-Európának jobb példát kell mutatnia arra nézve, hogy mit lehet a szabadsággal ha felélesztik egy ország gazdasági növekedését, az amerikai elnöknek pedig szintén erőteljesen kellene mutatnia az utat a liberális eszme érdekében. Ha nem Barack Obama elnök, akkor jövendőbeli utódjának kell majd ezt megtennie.

A közép-európai globálcion sajtó már korábban, rögtön a beszéd másnapján felkapta Orbán „illiberalizmusát” - lekurucozták, illetve „Erdogan szultánhoz” hasonlították Orbán Viktort. Van, aki az írja, hogy „emberarcú fasizmust” épít, mások szerint nincs helye az Európai Néppártban.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Anunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben - Zecharia Sitchin - Chris HardyAnunnaki csomag - 2 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 11 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Nyusziék húsvétja KIFESTŐ
Nyusziék húsvétja KIFESTŐ
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 699 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Itt van a kutya elásva! - Bárdosi VilmosItt van a kutya elásva!
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat