HunHír.info

2019. Szelek hava 23. nap, Béla napja.

Az, amit az aljas, szemét, embertelen és hazaáruló söpredék bezsebel, az máshol hiányzik

2014. augusztus 01. 11:10
Hunhír.info

euro_kicsi.jpgAzok, akik ma tíz, sőt százmilliárdosok, többnyire egy sportszatyorral léptek át az "átkosból" az "üdvösbe" (co.AA). Amint bárki vélelmezheti, ilyen hatalmas vagyonokat semmi esetre sem lehet becsületes úton gyűjteni. Akkor sem, ha valaki a létező valamennyi szerencsejátékon minden héten megüti a főnyereményt. Minek folytassam?

Menedek - Engdahl

Súlyosbító körülmény, hogy ezt a senkiháziak egy olyan szegény országban művelik, mint a mienk. Annyit harácsolnak össze, amely az égvilágon minden igényt meghalad, csak azért, hogy másnak ne legyen. Ilyen körülmények között az ártatlanság vélelme nem lehet érvényes.

Emlékezetes, hogy Jaruzelski egyetlen éjjelen letartózttatta a Szolidaritás komplett vezérkarát. Van tehát precedens. Ha mondjuk hazánk 150 leggazdagabb polgárát egyszerre házi őrizetbe helyeznék, felpezsdülne a közélet. Nem a bűnüldöző szerveknek kellene bebizonyítani, hogy valakinek közülük a százmilliárdja kissé büdös. Nem! Annak, aki az ártatlanságát igazolná, még becsületrendet is lehetne adni. De valószínűleg kevés ilyen érdemrend kerülne kiosztásra.

Persze a mindenholi, mindenkori kormány nehéz helyzetben van. Mert létezik (sőt, több is) nemzetközi bűnszövetkezet, és szükséghelyzetben működésbe lépnek. Aztán itt vannak a "jogvédők" De mégis!

Az nem tartható, hogy míg az ország lakosságának nem csekély része a létminimum alatt él, pimasz maffiózók "törvényes" úton mindent behabzsolnak. Provokativ módon. Én nem vagyok közgazdász (a feleségem az), de azért annyit tudok, hogy a pénz nem a fán terem. Azaz, amit az aljas, szemét, embertelen és hazaáruló söpredék bezsebel, az máshol hiányzik.

Valaki közülük azt újságolta, hogy betörők 16 milliót vittek el a lakásából. Mármost ha valaki tőlünk óhajtana 16 millióval távozni, feltétlenül hozzon annyit magával!

Megismétlem: A nyilvánvaló törvénytelenség esetén az ártatlanság vélelme nem lehet érvényes. És a gyanús ügyek rendőri vizsgálata nemcsak akkor tanácsos, ha egyik piszkos párt a másik szennyes üzelmeiről tesz följelentést!Vagy csibészek egymásról.

Végezetül, mint már többször, ismét fölvetem a nyilvános kivégzések gyakorlatát (Kínában és másutt kultusza van, például a pekingi olimpia igazgatója végezte így), mely gazdasági bűncselekményeknél is erkölcsnemesítő lehetne. Már a túlélők javára...

Adorján András közíró, nemzetközi sakk-nagymester

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A mesterséges intelligencia társadalma - Pokol BélaA mesterséges intelligencia társadalma
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Trianon Rockopera DVD - Koltay GáborTrianon Rockopera DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat