HunHír.info

2019. Újkenyér hava 23. nap, Tuli napja.

Az, amit az aljas, szemét, embertelen és hazaáruló söpredék bezsebel, az máshol hiányzik

2014. augusztus 01. 11:10
Hunhír.info

euro_kicsi.jpgAzok, akik ma tíz, sőt százmilliárdosok, többnyire egy sportszatyorral léptek át az "átkosból" az "üdvösbe" (co.AA). Amint bárki vélelmezheti, ilyen hatalmas vagyonokat semmi esetre sem lehet becsületes úton gyűjteni. Akkor sem, ha valaki a létező valamennyi szerencsejátékon minden héten megüti a főnyereményt. Minek folytassam?

Menedék - Atilla

Súlyosbító körülmény, hogy ezt a senkiháziak egy olyan szegény országban művelik, mint a mienk. Annyit harácsolnak össze, amely az égvilágon minden igényt meghalad, csak azért, hogy másnak ne legyen. Ilyen körülmények között az ártatlanság vélelme nem lehet érvényes.

Emlékezetes, hogy Jaruzelski egyetlen éjjelen letartózttatta a Szolidaritás komplett vezérkarát. Van tehát precedens. Ha mondjuk hazánk 150 leggazdagabb polgárát egyszerre házi őrizetbe helyeznék, felpezsdülne a közélet. Nem a bűnüldöző szerveknek kellene bebizonyítani, hogy valakinek közülük a százmilliárdja kissé büdös. Nem! Annak, aki az ártatlanságát igazolná, még becsületrendet is lehetne adni. De valószínűleg kevés ilyen érdemrend kerülne kiosztásra.

Persze a mindenholi, mindenkori kormány nehéz helyzetben van. Mert létezik (sőt, több is) nemzetközi bűnszövetkezet, és szükséghelyzetben működésbe lépnek. Aztán itt vannak a "jogvédők" De mégis!

Az nem tartható, hogy míg az ország lakosságának nem csekély része a létminimum alatt él, pimasz maffiózók "törvényes" úton mindent behabzsolnak. Provokativ módon. Én nem vagyok közgazdász (a feleségem az), de azért annyit tudok, hogy a pénz nem a fán terem. Azaz, amit az aljas, szemét, embertelen és hazaáruló söpredék bezsebel, az máshol hiányzik.

Valaki közülük azt újságolta, hogy betörők 16 milliót vittek el a lakásából. Mármost ha valaki tőlünk óhajtana 16 millióval távozni, feltétlenül hozzon annyit magával!

Megismétlem: A nyilvánvaló törvénytelenség esetén az ártatlanság vélelme nem lehet érvényes. És a gyanús ügyek rendőri vizsgálata nemcsak akkor tanácsos, ha egyik piszkos párt a másik szennyes üzelmeiről tesz följelentést!Vagy csibészek egymásról.

Végezetül, mint már többször, ismét fölvetem a nyilvános kivégzések gyakorlatát (Kínában és másutt kultusza van, például a pekingi olimpia igazgatója végezte így), mely gazdasági bűncselekményeknél is erkölcsnemesítő lehetne. Már a túlélők javára...

Adorján András közíró, nemzetközi sakk-nagymester

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Mesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak - Dr. Mátyás SzabolcsMesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Ne bántsd a magyart! - Szájer JózsefNe bántsd a magyart!
Könyv - Bolti ár: 3 950 Ft
Internetes ár: 3 674 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat