HunHír.info

2018. Kikelet hava 25. nap, Gyümölcsoltó Boldogasszony napja.

Hiába sugallja az ellenkezőjét a Néphazugság, nem látjuk a rablógyilkosok sűrű sorát a damaszkuszi úton

2014. június 22. 07:39
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

eroszak.jpgVan-e tragikomikusabb, mint amikor a kommunisták moralizálnak, amikor megmondják, ki és mi mitől erkölcsös vagy erkölcstelen? Pedig ezt teszik ma is. Élükön legfőbb orgánumukkal, a Néphazugsággal. Amely nemcsak a halálbüntetést, hanem az életfogytiglanit is „embertelen”-nek tekinti, mondván, „a damaszkuszi utat egy rablógyilkos éppen úgy megjárhatja, mint politikusok sora”.

Magyar Menedék - Migránsokk

Az újságpapír, a tárfelület persze túlontúl sokat elbír. Különösen is az övék. Tegnap ugyanis szerkesztőségi állásfoglalásként megosztották legfőbb bánatukat, azt, hogy még a tényleges életfogytiglan is elfogadhatatlan. Legalábbis számukra:

„Nemigen akarják itthon megérteni, mit üzent Strasbourg, amikor a ténylegesen életfogytig tartó szabadságvesztést embertelen büntetésnek minősítette. Pedig a bíróság egyértelműen fogalmazott: az elítéltnek tudnia kell, hogy milyen magatartási szabályokat kell betartania, ha valaha ki akar jutni a börtönből. Meg azt is kimondták, hogy „minden fogvatartottnak biztosítani kell a rehabilitáció lehetőségét és a szabadulásra való esélyt”.”

Gyönyörű, nemde? Az üdítően liberális Strasbourgra illene már végre vetnünk szemünket! Azt persze, hány rablógyilkos él a „rehabilitáció” esélyével, nem részletezte. Csak azt hajtogatja, hogy „a legaljasabb gazember esetében sem lehet kizárni, hogy a rács mögött töltött évtizedek alatt a személyisége megváltozik, és nem jelent már veszélyt a társadalomra”.

Rovatunkban már számtalanszor rámutattunk, miért szól több a halálbüntetés mellett, mint ellen, ezért anélkül, hogy ezúttal ezeket megismételnénk, csak csodálkozni tudunk azon, hogy mennyire hiányzik ama józan paraszti ész a Néphazugság háza táján. Mert hadd ne részletezzük, hány Péntek László ül a rács mögött. A rendőrpszichológus Bándy Kata gyilkosa ugyanis mindmáig semmit sem bánt meg. S tényleg csak a Teremtő a végső megmondhatója, hány hozzá hasonló vár ugrásra készen arra, hogy kiszabadulása után ott folytassa, ahol abbahagyni kényszerült bilincsbe kerülésekor.

„A damaszkuszi utat egy rablógyilkos éppen úgy megjárhatja, mint politikusok sora.” – moralizál a Néphazugság. Persze, mondjuk, csak kérdés – ha kérdés egyáltalán –, akkor miért nem látjuk a rablógyilkosok sűrű sorát a damaszkuszi úton?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hamis zászlós hadműveletek - Összeesküvés elméletek sorozatHamis zászlós hadműveletek
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 079 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Káldeától Ister-Gamig I-II-III. - Badiny Jós FerencKáldeától Ister-Gamig I-II-III.
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 500 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

szavazás

Kire szavaz április 8-án?


Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat