HunHír.info

2018. Ígéret hava 26. nap, Doboka napja.

Igen, ismét kioktatott minket a Zsidó Világkongresszus elnöke: mi magyarok voltunk a gyilkosai az övéinek

2014. június 16. 09:26
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Ronald-S-250.jpgAmint megígértük, nem fog részünkről válasz nélkül maradni a hétvégén az Izrael Szövetségesei Alapítvány által Budapesten szervezett csúcstalálkozó. Amelyen Ronald S. Lauder, a Zsidó Világszövetség elnöke ismét kioktatott minket. Fehéren-feketén arról hadovált ugyanis, hogy mi magyarok voltunk a gyilkosai az övéinek.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

„Bár Hitler adta ki a parancsot, a gyilkosságokat magyarok követték el, a nyilasok, ez „az antiszemita banditákból álló szélsőséges csoport. Magyarországon 800 ezer törvénytisztelő zsidó élt a háború előtt, de közülük 600 ezren meghaltak a koncentrációs táborokban” – tolmácsolta szavait a Néphazugság.

Azt nem magyarázta el persze, hogy ha a nyolcszázezer annyira törvénytisztelő volt, akkor vajon miért születtek mégis ama reájuk vonatkozó törvények? Mint ahogyan azt sem, miért kellene a keresztényeknek a zsidókkal együtt megvédeniük Izraelt?

Mert nem tévedés, így fogalmazott:

„Meg kell mutatni a világnak, hogy a zsidók és a keresztények együtt megvédik Izraelt, az arab keresztényeket és támogatják egymást. Ahogy a keresztények kiállnak Izrael és a zsidó nép mellett, úgy ők is kiállnak mellettük. Sosem lehet eltűrni a keresztényeket érő fenyegetéseket, s az antiszemitizmus sem tolerálható, e kettő között nincs különbség.”

De hogy, hogy nem, azt sem magyarázta el, ha ez így van, akkor mégis miért, hogy nem állnak ki a keresztények mellett, akiket pedig tény, naponta érnek súlyos sérelmek világszerte, éspedig a történelemben talán még sohasem látott mértékben?

Azt viszont ő sem mulasztotta el hangoztatni, hogy „ma is hallani szélsőséges nézeteket Magyarországon”. Elvégre „a Jobbik szélsőséges párt, amely fennhangon uszít romák, zsidók és a közös nyugati értékeink ellen”. Hát azt, ki uszít ki ellen nálunk is, inkább hagyjuk, ugye.

Elárulunk viszont egy nagy titkot Lauder uraságának. Mindaddig, amíg ilyen kijelentéseket tesznek, mint most a hétvégén, lesznek – legalábbis olvasatuk szerint – „szélsőséges nézetek” hazánkban továbbra is. És ha minél gyakrabban teszik ezt, annál inkább nőni fog azok vallóinak a száma. C’ est la vie!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Globális felmelegedés-ipar - Összeesküvés elméletek sorozatGlobális felmelegedés-ipar
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A Horthy-korszak külpolitikája 5. - Gulyás LászlóA Horthy-korszak külpolitikája 5.
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ezért Gyűlölnek - Bayer ZsoltEzért Gyűlölnek
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 242 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus Hologram - Jude Currivan PhDKozmikus Hologram
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 992 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat