HunHír.info

2018. Fergeteg hava 24. nap, Magyarka napja.

Kerényi Imre: „A buzilobbi az egész nemzetközi opera- és filmvilágot átszövi”

2014. május 31. 10:01
Ifj. Tompó ászló - Hunhír.info

buzi2.jpgPortálunk olvasóinak aligha szükséges bemutatnunk Kerényi Imrét. Már csak azért sem, mert metamorfózisainak pontos nyilvántartása meghaladná erőinket. Ám ami igazság, igazság, még ha ajkáról is hangzik el. És a minap ez történt. Lett is haddelhadd. Címbeli kijelentését követően az Együtt-PM Szövetség felszólította a miniszterelnököt, „haladéktalanul távolítsa el pozíciójából”.

Magyar Menedék - Migránsokk

Ilyenkor mondja az ember ugye, hogy totális a tragédia, ha a fentieket olyan mondja, akitől ezt nem várta volna. Pedig semmi új nincsen abban, amit Kerényi mondott. Éppúgy nincs, mint ahogyan abban sem volt, amit korábban Jeszenszky Géza mondott egy bizonyos minoritásról annak meglehetősen tartós társadalombeilleszkedési problémái miatt.

A Néphazugság természetesen azonnal elemében érezte magát, s a minap közölte az Együtt-PM Szövetség idézett felszólítását, indoklásul hozzátéve annak részéről Szabó Szabolcs mondatát: „Kerényinek nincs helye a közéletben, miután gyűlöletkeltő kijelentéseivel kiírta magát az európai emberek sorából.”

Egyszerűen megáll az ész. Eszerint „gyűlöletkeltés” már az is, ha valaki valakinek valamelyik tulajdonságát megnevezi? Csak úgy, kommentár nélkül is? Amitől el kell határolódni, mint tette most Kerényi kijelentésével kapcsolatban Kulka János, Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója és a Magyar Színházi Társaság is?

Minderről eszünkbe jut Pozsonyi Ádám egyik szatírája a „liberális hét”-ről. Amelyben beszámol, milyen csalódássorozat érte, amikor elment egy ilyenre. Egyszer csak meglátott egy fiatalembert, színes ruhában. Odament hozzá:

– Buzi az úr? – kocogtattam meg a vállát. – Szeretném, ha tudná, hogy én nem nézem le emiatt. Én Önt ugyanolyan embernek tartom, mintha normális lenne.”

S a reakció annak részéről? „Valahogy nem láttam szemében a hála és öröm könnyeit.”

Ilyen könnyek persze a mi szemünkben sem láthatók. De lesznek, ha a miniszterelnök éppen a nevezetteket távolítja el pozícióikból. Éspedig haladéktalanul.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Pannóniai kereszténység - Zakar AndrásPannóniai kereszténység
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 520 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinA 3. Birodalom mágiája és okkult titkai - Hihetetlen magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Trianon naptár 2018
Trianon naptár 2018
Naptár - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 1 920 Ft
52% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat