HunHír.info

2019. Jégbontó hava 19. nap, Zsuzsanna napja.

A Globalizáció a cionizmus fedőneve

2007. június 28. 11:09
HunHír.Hu-információ

Sokan állítják, hogy a cioni bölcsek jegyzőkönyvei hamisítványok, s csak a zsidók lejáratására készült, jóllehet tény, hogy a Párizsi Fellebbviteli Bíróság hitelesítette Herzl Tivadar: A zsidó világgyarmat programja című könyvét, amely inkább úgy ismeretes, mint Cion bölcseinek jegyzőkönyvei.

Menedék - Atilla

A jegyzőkönyvek valódiságának egyik legerősebb érve a keletkezésük (1897) óta már valóságosan bekövetkezett események jegyzéke. Ma a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei 24 pontját esetleg természetesnek tekintjük, hiszen legtöbbjükbe mi már beleszülettünk. Azonban egy pillanatra se felejtsük el, hogy ezeket a kijelentéseket 1897-ben -- vagy talán még korábban! -- tették, amikor a tervek a kívülálló számára még teljességgel előreláthatatlanok voltak!

A Cion bölcseinek jegyzőkönyvei előre megmondja, hogy “talán egy évszázad is” elmúlik -- 1897-től számítva -- míg ezek bekövetkeznek, s hogy e tünetek “már a közeljövőben beletorkolnak nagy események áradatába.”

Természetesen nem minden pontosan úgy valósult meg, ahogy 1897-ben a bázeli első cionista világkongresszus előadója, vagy előadói azt mondták.
Vegyünk egy példát:

30 31
A gój nemesség, mint politikai hatalom halott, - nem kell számításba vennünk; mint földbirtokosok azonban még lehetnek ártalmasak ránk nézve, minthogy a megélhetésüket biztosító segélyforrások révén önellátók. Ezért lényeges számunkra, hogy bármi áron megfosszuk õket földjeiktõl. Ez a cél legjobban a földbirtokon nyugvó terhek növelésével - a földbirtok eladósításával lesz elérhetõ. Az erre irányuló intézkedésekkel sakkban fogjuk tartani a földbirtokosokat és alázatos, és feltétlen engedelmességre fogjuk késztetni. A gój nemesek - minthogy átöröklés folytán képtelenek kevéssel beérni - rohamosan le fognak égni és tönkremenni.

Ugyanakkor intenzíven támogatnunk kell a kereskedelmet és ipart, mindenekelõtt azonban a spekulációt, melynek az a feladata, hogy ellensúlyozza az ipart. Spekuláció nélkül az ipar megsokszorosítaná a magánkézben lévõ tõkét és hozzájárulna a mezõgazdaság talpra állításához, amennyiben megszabadítaná a földbirtokot a mezõgazdasági bankokkal szembeni kötelezettségeitõl. Arra van szükségünk, hogy az ipar vonja el a mezõgazdaságtól mind a munkaerõt, mind a tõkét, és a spekuláció segítségével kezünkre játssza a világ minden pénzét s ezáltal proletár sorba taszítsa az összes gójt. Akkor azonban a gójok meg fognak hajolni elõttünk, ha másért nem, azért, hogy megkapják a jogot ahhoz, hogy éljenek.
Először egy világtörténelmi példa.

Az Észak-Dél háborúja. Mindenki úgy tanulja, hogy a rabszolgák felszabadításáért folyt a harc! Tévedés ne essék én nem vagyok rabszolgatartó párti már azért sem mert a magyar embernek a génjeiben van a szabad élet, amit a tajgai őseink hagytak ránk. De nézzük meg az előbb idézet jegyzőkönyv szemszögéből.

A Déli földbirtokosok olcsón előállított termékeikkel árasztották el Északot, és cserében nem tartottak igényt az ipari termékekre ilyen arányban. Tehát a földbirtokosokat el kellett szegényíteni, hogy gépekkel váltsák ki az olcsó munkaerőt, ehhez kölcsönöket vegyenek fel. Az Északi ipari üzemeket, pedig olcsó munkaerővel kellett ellátni.
Hazánkban is lezajlott a mezőgazdaság lerombolása, csak egy merőben más módszerrel. Első lépésben a nagybirtokokat szüntették meg és a földosztással kis parcellákat hoztak létre. Ezzel elérték, hogy a parasztok nem tudtak annyit termelni, ami az országnak a fejlődését szolgálta. Második lépésként összevonták a földeket, de már nem a hozzáértő volt földbirtokosok segítségével, hanem pár káderekkel, akik a hatalmat szolgálták és nem a nemzetet. Most folyik a harmadik lépés, ami nem más, mint az ország területének a kiárusítása.

Így válik lassan a Közép-euróba éléstárából, élelmiszer szemét lerakóhellyé hazánk!
Tehát az első lépésen már sajnos túl vagyunk és most zajlik a második, amit a jegyzőkönyvekben így fogalmaznak meg!

Hamarosan hatalmas monopóliumokat fogunk létesíteni, óriási vagyontárolókat, melyektõl még a nagy nemzsidó vagyonok is oly mértékben függenek majd, hogy a politikai összeomlást követõ napon el fognak tûnni éppúgy, mint az államok fizetõképességébe helyezett bizalom.
Azok önök közül, akik közgazdászok, helyesen fel tudják mérni ennek a gondolatmenetnek a jelentõségét!

Minden lehetséges módon növelnünk kell szuperkormányunk jelentõségét azzal, hogy azt mindazok oltalmazójaként és jótevõjeként állítjuk be, akik önként alávetik magukat nekünk.
Na most értünk el ahhoz a ponthoz, amit a címben leírtam. A hatalmas monopóliumok már léteznek, és az életünk minden részletébe beleszólnak, csak nem úgy nevezzük őket, hogy cionisták, hanem multi cégek! Lassan már mindegy, hogy a világ mely táján sétálunk ugyan azt a hamburgert, esszük, ugyan olyan ruhában járunk, ugyan azt show műsort nézzük. Egy uniformizált világ kezdődik, ahol majd a cionisták által vezetet gazdaság mondja meg mi tehetünk, és elvész a szabadság. Ez a szó a cion bölcsek szerint:

A “szabadság”, melyet különbözõképpen lehet értelmezni, mi így határozzuk meg:
A szabadság azt jelenti, hogy jogunk van azt tenni, amit a törvény megenged. A szónak ez az értelmezése a kellõ idõben szolgálatunkra lesz, minden szabadság ugyanis a mi kezünkben lesz, minthogy a törvények csak azt fogják eltörölni vagy kimondani, ami az elõbb vázolt program értelmében kívánatos számunkra.

A folyamat tetten érhető. A multinacionális cégekben elrejtőző cionisták gazdasági rabszolga sorba hajtja lassan a „Gójokat”, és egy világuralma törő réteg átveszi a hatalmat. Megfosztja a nemzeteket az identitásuktól, az embereket a saját akaratuktól, és birkamód vezeti őket.

Még mielőtt az antiszemita bélyeget rám sütnék egy apró megjegyzés. Nem minden zsidó cionista, sőt a cionisták saját hitt társaikat se kímélik a céljaik elérésében. A legjobb példa a II világháború és a holokauszt. A zsidó áldozatok között hány cionista volt? Feljegyzés ugyan erről nem történt, de a gazdagabb zsidók ezrei menekültek meg. A cionisták szerepe Hitler hatalomra kerülésének a segítésében tetten érhető, hisz egy háborúhoz pénz kell, és ők rendelkeztek vele. A mai napig a Holokausztal az emberekben azt a látszatot keltik, hogy az őseik szenvedését nekünk kell megfizetni, vagyis mi bűnösök vagyunk akár éltünk akkor akár nem, hisz „gójok” vagyunk!

Hogyan tudunk a Globalizáció=cionizmus ellen tenni? Mint minden megoldás egyszerű, de a kivitelezése nehéz és hosszadalmas. Minden nemzetnek meg kell őrizni az identitását, A multiknak nyújtott kedvezményeket korlátozni , a nemzeti ipart erősíteni kell. A mai demokráciánkat új-régi alapra kell helyezni, vagyis a Szent Korona-tant vissza kell helyezni méltó helyére.

Kövesdi Sándor

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Káosz és rend III. - Hajnali sugár - Benkő LászlóKáosz és rend III. - Hajnali sugár
Könyv - Bolti ár: 3 499 Ft
Internetes ár: 2 974 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő  és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

    A HunHír barátai

    Legolvasottabb hírek

    HunHír-Tudósító

    Képtárak

    Felhívások

    Közlemények


    Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
    © 2002-2019 Rockszerda
    Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat