HunHír.info

2019. Jégbontó hava 17. nap, Zille napja.

Kevin Barrett amerikai professzor: Isten áldja meg Putyint!

2014. március 23. 21:11
Hunhír.info

putyin-250.jpgA Vlagyimir Putyin orosz elnök elleni globális agresszió célja, hogy elpusztítsa azt az utolsó hatalmat, amely a hagyományos nemzeti értékeket képviseli a világban - jelentette ki legújabb publicisztikájában Kevin Barrett amerikai professzor, politikai elemző. Barrett kijelentette: Isten áldja meg Putyint!

Menedék - Atilla

A jelenlegi ukrajnai helyzet annak a nyugati kísérletnek az újabb állomása, amelyben destabilizálni akarják a világerők többek között Szíriát és Iránt - figyelmeztetett Kewin Barett. Mint írta: a sötét globális banki oligarchák csoportja világdiktatúrát akar létrehozni, ezért akar eltávolítani a hatalomból minden olyan országvezetőt, aki ennek ellenáll. Putyin pedig ellenáll ennek a világlobbinak, ezért került célkeresztbe - fogalmazott, megjegyezve, hogy Oroszország és Irán eddig sikerrel vette fel a harcot a globális háttérhatalommal. Leszögezte: az orosz elnök azért örvend elsöprő népszerűséget hazájában, mert védelemébe vette a hagyományos nemzeti és vallási értékeket.


Hozzátette, hogy a világ ma szembesül azzal, hogy akik magukévá tettek olyan szent értékeket, mint az igazságosság és a tisztesség és azok harolnak azon erők ellen, akik ezeket az értékeket el akarják pusztítani.

Barrett kijelentette: Isten áldja meg Putyint!

Hunhír.info - PressTv

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat