HunHír.info

2019. Szelek hava 23. nap, Béla napja.

Szaniszló Ferenc: Az oroszok példát mutatnak nemzeti akaratból

2014. március 21. 20:37
Hunhír.info

szaniszlo ferenc-lead.jpgAz oroszok nem autonómia konferenciáztak, nem tusnádfürdőztek, nem önagyonüléseztek, nem kértek, nem követeltek, hanem egyszerűen éltek a nemzetek önrendelkezési jogával és vállalják a kockázatokat. Az oroszok nem búsongtak, nem fogadkoztak, nem esküdöztek nemzeti ünnepeiken.

Menedék - Bayer

Az oroszok példát mutatnak nemzeti akaratból, elszántságból, összefogásból. Nemzeti egységből, eltökéltségből. A megvetett, lenézett oroszok nem várták ölbe tett karokkal, tátott szájjal a sült kappant Brüsszeltől, Hágától, Rómától, Strasbourgtól, Washingtontól, New Yorktól. És nem vártak kegyet Kijevtől. Az oroszok nem autonómia konferenciáztak, nem tusnádfürdőztek, nem önagyonüléseztek, nem kértek, nem követeltek, hanem egyszerűen éltek a nemzetek önrendelkezési jogával és vállalják a kockázatokat. Az oroszok nem búsongtak, nem fogadkoztak, nem esküdöztek nemzeti ünnepeiken. (...) És mi, magyarok itthon, otthon, Székelyföldön, Erdélyben, a Partiumban, a Délvidéken, a Felvidéken, Kárpátalján talán most először fölnézhetünk az oroszokra. Irigylem az oroszságot, melynek urai ugyan nekünk annyi bajt okoztak az elmúlt több mint másfél évszázad alatt, de most megmutatták, hogyan viselkedik egy nagy nemzet, ha le akarja rázni a globális pénzügyi háttérhatalom igáját.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A nemzeti hadsereg - Zetényi Csukás FerencA nemzeti hadsereg
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 7 191 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat