HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

Szaniszló Ferenc: Az oroszok példát mutatnak nemzeti akaratból

2014. március 21. 20:37
Hunhír.info

szaniszlo ferenc-lead.jpgAz oroszok nem autonómia konferenciáztak, nem tusnádfürdőztek, nem önagyonüléseztek, nem kértek, nem követeltek, hanem egyszerűen éltek a nemzetek önrendelkezési jogával és vállalják a kockázatokat. Az oroszok nem búsongtak, nem fogadkoztak, nem esküdöztek nemzeti ünnepeiken.

Menedék - Bayer

Az oroszok példát mutatnak nemzeti akaratból, elszántságból, összefogásból. Nemzeti egységből, eltökéltségből. A megvetett, lenézett oroszok nem várták ölbe tett karokkal, tátott szájjal a sült kappant Brüsszeltől, Hágától, Rómától, Strasbourgtól, Washingtontól, New Yorktól. És nem vártak kegyet Kijevtől. Az oroszok nem autonómia konferenciáztak, nem tusnádfürdőztek, nem önagyonüléseztek, nem kértek, nem követeltek, hanem egyszerűen éltek a nemzetek önrendelkezési jogával és vállalják a kockázatokat. Az oroszok nem búsongtak, nem fogadkoztak, nem esküdöztek nemzeti ünnepeiken. (...) És mi, magyarok itthon, otthon, Székelyföldön, Erdélyben, a Partiumban, a Délvidéken, a Felvidéken, Kárpátalján talán most először fölnézhetünk az oroszokra. Irigylem az oroszságot, melynek urai ugyan nekünk annyi bajt okoztak az elmúlt több mint másfél évszázad alatt, de most megmutatták, hogyan viselkedik egy nagy nemzet, ha le akarja rázni a globális pénzügyi háttérhatalom igáját.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gyógynövények a zsebemben - Szabó György Lopes-Szabó ZsuzsaGyógynövények a zsebemben
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára - Raffay ErnőTrianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 13 999 Ft
18% internetes kedvezménnyel
A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Antikrisztus - KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinAntikrisztus - KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 699 Ft
Internetes ár: 1 529 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Kozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben - László ErvinKozmikus hologram és a Kozmosz intelligenciája együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 9 000 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
22% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat