HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Na, felejtsük már a szovjet szuronyok árnyékában mesét!

2014. március 18. 10:22
Koldus Kálmán - Hunhír.info

putyin-250.jpgA háttérhatalom világmédiája és a magyarországi jobbos és balos csahos fősodor egyöntetűen azt harsogja, hogy orosz tankok árnyékában szavaztak a krímiek és a megfélemlítés miatt a referendum teljesen illegális. A valósággal teljesen szembenálló módon a hazug világkörök legnagyobb bűne az, hogy a saját maguk által hirdetett ideológiával szembemenve pontosan azt tagadják meg, ami a népek, nemzetek szempontjából a legfontosabb, a szabad önrendelkezés jogát.

Menedek - Engdahl

Lehet bármit huhogni, a világ már eljutott egy olyan fejlettségi stádiumba, hogy nem eszi meg az atlantisták és a világcionisták kabbalista varázsmeséit, amelyekben a jó és a rossz megfogalmazása mindig az ő sajátos szempontjuk és érdekük szerint történik. A krími népszavazásról nem is kell különösképpen a lényeget magyarázni, hiszen az egyértelmű. Az ott lakók elsöprő többsége egyrészt véleményét akarta nyilvánítani jövőjéről, másrészt ezt meg is tette. És most az a bajuk a világot uraló köröknek, hogy az eredmény nem az ő világhatalmi törekvéseiket, világgyarmatosító szándékukat támasztja alá, hanem sokkal inkább jelzi a népek ébredését, és a kiüresített demokrácia fogalom valódi tartalommal való megtöltését.

Azon már nem csodálkozunk, hogy a megfelelés-kényszeres magyar diplomácia lógó nyelvvel ott lohol az atlantisták nyomában és szajkózza a háttérhatalmi mantrát, mert megszokhattuk, hogy a csillagváltásnak nevezett szemfényvesztés után mindegyik létrejött magyarországi kormány az egykori szovjet függésnél jóval vadabb és kizsákmányolóbb új neokhon birodalmi függésnek akar minden szempontból megfelelni.

Ha ránézünk Közép-Európa térképére, és egyelőre csak figyeljük északi szomszédainkat, akkor mindenütt bekövetkezett a változás az elmúlt 25 évben. Új államalakulatok jöttek létre és egyedül a Trianonban megcsonkított Magyarország határai merevedtek meg. A háttérhatalomnak maximálisan megfelelni akaró mindenkori magyarországi vezetés a legalapvetőbb elvárásokat sem teljesítette, a tálcán felkínált lehetőséget elutasította és ennek következményeképpen a Felvidéken és a Kárpátalján (is) továbbra is idegen uralom alatt nyögnek az őshonos magyarok úgy, hogy fejük fölött csupán a műállami zászlókat cserélték ki.

Egyszerűen vérlázító az a támadás a magyarországi jobb- és baloldali politikai és médiafősodor részéről, ahogyan a krími önrendelkezés kifejezését bírálják és ahogyan koncentrált támadást indítanak az egyedüli magyarországi politikai erő, a Jobbik ellen, amely ki merte mondani és nyomatékosítani, hogy legális volt a krími népszavazás, és tiszteletben kell tartani az emberek jogát, a választás szentségét.

Most mindenki a gaz oroszokat, azon belül is a már patás ördögként jelzett Putyint támadja, azt az orosz hazafit, aki szembe mert menni a globális kihívásokkal és totális gyarmatosító erőfeszítésekkel és felelős államférfiként nemcsak azt szajkózta, mint a magyarországi bábok, hogy felelősek vagyunk a határainkon túl élő magyarokért, hanem mert is tenni értük valamit. Mindenki előtt nyilvánvaló, hogy a háttérhatalom és az atlantisták nagymértékben tesznek arra, hogy valójában érvényesül-e Ukrajnában a demokrácia, hogy olyan társadalmi berendezkedés jön-e létre, amely a lakosság felemelkedéséhez, és szebb, jobb életéhez vezet. Egyszerűen látják a hatalmas piacot és azt a geopolitikai lehetőséget, hogy Ukrajna irányításával az orosz medve hátában építhetik ki hadállásaikat.

Senki ne felejtse, az elmúlt évtizedekben egyedül a jelenlegi orosz diplomácia említette meg világpolitikai színtereken azt, hogy a csinált műállamban, Ukrajnában az őshonos magyarok és ruszinok szülőföldjén, Kárpátalján magyarok és ruszinok élnek, és az ő jogaikat, az önrendelkezésük jogát a világnak tiszteletben kellene tartani. Tisztelet és elismerés a krími népszavazás törvényességét ellenőrző független nemzetközi megfigyelőcsoport elnökének, az igazi demokráciát képviselő Kovács Béla jobbikos EP-képviselőnek, Vona Gábornak, a Jobbik elnökének, Gyöngyösi Mártonnak, a párt külpolitikai szakpolitikusának, akik egyértelművé tették a gúnyhatáron innen és túl élő magyar milliók számára, hogy a magyar nemzetpolitika legalapvetőbb kitétele a határon túli nemzetegyesítésen túl a világban szétszóródott magyarok abszolút érdekvédelme.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A hunok Indiában - 3. bővített kiadás - Aradi ÉvaA hunok Indiában - 3. bővített kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 950 Ft
Internetes ár: 2 508 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Korunk földkérdése, létünk a tét - prof. Tanka EndreKorunk földkérdése, létünk a tét
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ébredés az Ötödik dimenzióban - Maureen J. St. GermainÉbredés az Ötödik dimenzióban
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat