HunHír.info

2018. Álom hava 16. nap, Szepes napja.

Tüntetés Hedvig mellett

2007. május 30. 17:12
HunHír.Hu

M_Hedvig.jpgA Magyar Nemzeti Front június 4-én 19 órakor Budapesten, a Szlovák Köztársaság Magyarországi Nagykövetsége előtt (1143, Stefánia út 22-24) fog tüntetni a meghurcolt magyar lányt ért sérelmek miatt.

Mint közleményükben írják, nemzeti gyásznapunkon különösen fájdalmas, ha magyart ér támadás olyan területen, amelyen Trianon nélkül ma is a magyar közigazgatás óvó szárnyai alatt élhetne.

Malina Hedvig ügye egyben a felvidéki magyarok ügye is, világosan látszik, hogy az ő megfélemlítésükre játsszák ezt a kutyakomédiát. Meg se merjenek mukkanni, ha megalázzák, ha megverik őket, mert úgy járhatnak mint a véresre vert lány - ők kerülhetnek a vádlottak padjára.

Nekünk, a csonkolt részen élő magyaroknak pedig tiltakoznunk kell, felemelni szavunk testvéreinkért, mert a mai politikai vezetés nem tesz érdemi lépéseket értük. A magyarok torkán lenyomott EU pedig csak a sertések és ferdehajlamúak jogait veszi komolyan, a magyarok ügye "belügy” marad.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az erdélyi renaissance - Balogh JolánAz erdélyi renaissance
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A Mohácsi csata (1526) másképpen - Botlik Richárd - Illik PéterA Mohácsi csata (1526) másképpen
Könyv - Bolti ár: 4 200 Ft
Internetes ár: 3 570 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat