HunHír.info

2019. Jégbontó hava 18. nap, Nemere napja.

Abszurdisztán: levágott fejjel pózoló celeb, BMX-banditák és a kötéllel megfojtott kocogó

2013. szeptember 30. 09:07
Kostás Roland - Hunhír.info

A liberális, demokratikus ellenzék szeánszán Orbán levágott fejével pózol egy, a médiában agyonfuttatott, bűncselekmények elkövetésére buzdító megabunkó, 13 éves gyereket vernek össze csapatosan csak azért, mert nem tetszik a kivételezetteknek a biciklije, kocogó kisgyermekes édesanyát gyilkolnak meg azért, hogy aljas ösztöneiket kiélhessék rajta. Megint szép napra virradtunk - gondolhatja a híreket nem nagyon figyelő átlagember, pedig tudomásul kell venni mindenkinek, hogy az elmúlt 23 év minden szempontból legszörnyűbb, legvadabb és a legnagyobb reménytelenséget közvetítő hétvégéje után próbálkozhatunk megfelelni Abszurdisztán kihívásaival. Ilyen még nem volt, hogy a munkaszüneti napokra sűrűsödött össze minden agresszió, genny és borzadály, ami apróbb részleteiben végigkövette a rendszerváltásnak hazudott csillagváltó időszakot, és társadalmi szinten felrobbant.

Menedek - Engdahl

Kezdjük a politikával. A volt milliárdos miniszterelnök a hatalomból egyszer már kiakolbólitott liBajnai és a hozzá csapódott, a liberális médiumok által agyonfuttatott "közszereplő", bizonyos Pityinger László mintegy ezerfős agyhalott gyűlölködő, önmagából kivetkőző horda előtt szétverte Magyarország jelenlegi miniszterelnökének, Orbán Viktornak Sztálin, a véres kezű tömeggyilkos diktátor vonásaira hasonlító, műhabból készített szobrát, majd a "levágott fejjel" pózolva, röhögve mutatta fel a látványtól extázisba kerülő elmebeteg közönségének.

A fejet ütötték, rúgták, csapkodták azok, akik olyan politikai erő segédcsapata, amely nagy hangon társadalmi békét, árokbetemetést és normális Magyarországot hirdet kampányszövegeiben. Már csak a performance után is nyugodtan kijelentheti minden jóérzésű magyar ember, ideológiai hovatartozásra való tekintet nélkül, hogy az Isten mentse meg a magyarokat az ilyen normális Magyarországtól.

A társadalmi életben tovább tobzódott a multikultúrának, a liberális oktatáspolitikának, a mindent szabad, mindent lehet demokráciaszemléletnek brutálisan kegyetlen leképződése. Azért vertek össze egy 13 éves kisfiút, mert Budapest egyik frekventált helyszínét uraló BMX-banditáknak nem tetszett a kissrác kétkerekűje. Nem volt visszaszólás, szócsata, vagy egyéb, a gyerek menekülni próbált, aztán súlyos sérülésekkel a kórházban kötött ki.

A nem éppen konzervatív beállítottságáról ismert fitness guru, Norbi osztotta meg saját nagy látogatottságú FB-oldalán azt a hírt, hogy brutális kegyetlenséggel kivégeztek Soroksáron egy jól behatárolható hovatartozású egyének egy kisgyermekes édesanyát, akit aztán meg is erőszakoltak. Innentől kezdve aztán mindenki úgy gondolhatja, hogy nincs lejjebb.

Magyarország olyan szinten elmerült a bűnben és a fertőben, hogy kiérdemelte az élhetetlen rettegés országa minősítést. Miután nem tudunk és nem is akarunk emigrálni más országba és más földgolyóra, most már tényleg csak egyet tehetünk. Állandóan és állandóan figyelmeztetjük az illetékeseket, tartjuk ha kell naponta ezerszer is a tükröt, hogy vagy azonnali gyökeres változást produkálnak, vagy vállalják annak felelősségét, hogy az ország felrobban.

Azonnali teljes rendszerváltoztatásra van szükség, mert a húr elpattant.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat