HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Irán békét akar? Nosza, akkor meg kell támadni

2013. szeptember 29. 12:23
Kostás Roland - Hunhír.info

cionbolcsei250.jpgAz izraeli hadsereg szerint Teherán mérsékelt hangneme egy átverés, amelybe Amerika várhatóan belemegy, és ez növelheti egy Irán elleni izraeli támadás esélyét – írta az izraeli Maarív című napilap vasárnap. A szélcionok őrjöngenek, hogy nincs okuk az Irán elleni támadásra, s a perzsák békét akarnak. Irán a van kalapja, nincs kalapja effektus tipikus példája.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

A katonai vezetők szerint az az iráni közeledés célja, hogy közben az ajatollahok elkészíttethessék az atombombát, és mivel Jeruzsálem szerint Amerikában belefáradtak a háborúskodásba, a washingtoni kormány várhatóan beleegyezik a teheráni lépésekbe.

A Maariv szerint a béke szelleme, az amerikai és az iráni elnök telefonbeszélgetése ironikus módon éppenséggel növeli annak esélyét, hogy Izrael közepes időtávon belül megtámadja az iráni nukleáris létesítményeket, mert az izraeli védelmi rendszer szemszögéből a legutóbbi történések egy előre megjósolt forgatókönyv részei, amit az „iráni csalás” címmel jelölnek.

Móse Jaalon izraeli védelmi miniszter eleve szkeptikus természetű, de nem csak neki vannak kétségei: a hadseregben úgy vélik, hogy az ajatollahok csak azért "nevezték ki" elnökké Haszan Róhánit, hogy a külvilág feloldja az Irán elleni gazdasági szankciókat. Jeruzsálemben nem hiszik, hogy az iszlám köztársaság lemondana az atomfegyverkezés tervéről.

Izrael több éve figyelmeztet rá, Iránnak az a célja, hogy „az atomfegyver-birtoklás küszöbére jutott országgá” váljék. Csak látszólag hagyna fel az atombomba létrehozásával, bármikor tovább folytathatja azt egy alkalmas időpontban vagy akár titokban folyamatosan is építkezhet. Jelenleg éppen ez történik, mert a feltételek adottak: már megteremtették a szükséges infrastruktúrát, és karnyújtásnyira vannak az első bombától.

A külpolitikai helyzet Irán számára kedvező, mert Amerika belefáradt a háborúkba, és ezért kész belemenni ebbe a végső soron a bombához vezető taktikai lépésbe. Barack Obama amerikai elnök nem fog katonai kalandba kezdeni Iránban, de eddig Amerika nem feltétlenül ellenezte, hogy Izrael maga hajtson végre támadást. Most viszont bonyolódott a helyzet, mert a világ nehezen fogadná el ezt az új diplomáciai lehetőségek végigpróbálása nélkül.

A lap szerint Izrael a jövőben két lehetőség közül választhat: vagy megtámadja Iránt, vagy beletörődik, hogy az atomhatalommá válik.

A Szentföldből cionista terrorrezsimet varázsló cionista szélsőségesek természetesen azért őrjöngenek, mert a békét akaró, de nem nekik szolgáló Irán gyöngíti a Nagy- Izrael létrehozására irányuló erőfeszítéseiket. Irán a van kalapja, nincs kalapja effektus tipikus példája. Ha szidja a cionistákat az a baj, ha békét akar, meg az a baj. A cionista államterroristák megint az atomfegyverre hivatkoznak, amelyből náluk sok-sok tonnányit tartanak raktáron úgy, hogy semmibe vesznek minden nemzetközi szerződést. De nekik természetesen jár legnagyobb és leghatásosabb érvük, a zsidó holokauszt miatt. Hát ezért is kell a gyarmatokon annyira ápolni az emlékét, nehogy homályba vesszen, aztán ne lehessen rá hivatkozni a világméretű törvénytelenségeik elkövetésekor.

Nézzük csak a szélcionok természetrajzát: Irán békés célú atomprogramot akar. Ez nem jó, mert így gazdasága erősödik, és necces, hogy cionista vezetést lehet ültetni a perzsák nyakára. Akik viszont így gondot jelentenek. Izrael sikeresen legyengítette a környező államokat, Irán még tartja magát, és ez a gátja a cionisták Nagy Izrael tervei gyors megvalósításának. Mit kell tehát tenni? Gyorsan szét kell bombázni egy békés országot, emberek százezreit legyilkolni csak azért, hogy a cionisták hatalmi elképzelései valóra válhassanak. És a rabszolga-államoknak, például Magyarországnak pedig kutya kötelessége támogatni a cionisták hódító törekvéseit, mert nem néztünk szembe a bűneinkkel, és bűnös őseink a holokauszt nagy kiszolgálói voltak. És különben is örüljünk, hogy csak évi pár rongyos tíz milliárdot kell fizetnünk nekik, mert a végén még azt is parancsba adják, hogy katonáink is harcoljanak értük a Közel-Keleten. Mert nekik ez is jár. Persze, pár száz fős magyar kontingensnél az sokkal fontosabb, hogy az államokat uraló Izraeli Lobbi belerángassa az amerikaikat az újabb háborúba. Mert bizonyára Isten, - aki személyesen adta nekik örökbirtokba a Közel-Keletet - is így akarja.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Fallaci - Wéber KrisztinaA Fallaci
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
Puzzle - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat