HunHír.info

2019. Áldás hava 19. nap, Kamorka napja.

Vadai átlépte a vörös vonalat: náci csőcseleknek nevezte a szétlőtt, összevert áldozatok tömegét

2013. szeptember 17. 16:14
Hunhír.info

vadai-agnes250.jpgA bukott szemkilövető diktátor politikai oldalbordája, Vadai nyanya miután letörölte főnöke fejéről a köpetet és a rendőrök gyűrűjében kisunnyogott a rendőrbűnözők tárgyalásáról, egyből kiadott egy gyűlölet-közleményt, amelyben náci csőcseléknek nevezte a 2006-os terroridőszak civil áldozatait.

Menedék - Bayer

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint Pintér Sándor belügyminiszternek ki kell vizsgáltatnia, hogyan kerülhettek tüntetők a Fővárosi Törvényszék bejáratához - mondta keddi, budapesti sajtótájékoztatóján Vadai Ágnes.

A független képviselő azt mondta, hogy amikor Gyurcsány Ferenc és Niedermüller Péter, a DK elnökének illetve alelnökének társaságában megérkezett a volt rendőri vezetők és társaik 2006 őszi eseményekkel összefüggő, kedden megkezdődött büntetőperére, akkor "eszüket vesztett", ordibáló emberek fogadták őket. Szavai szerint ekkor a volt miniszterelnököt leköpték és megütötték. Hozzátette: kifelé jövet újabb atrocitás érte őket, nemcsak Gyurcsány Ferencet köpték le újra, hanem ekkor már a biztosítás parancsnokát is.

Vadai Ágnes kijelentette, a legkevesebb, hogy a belügyminiszter vizsgálatot indít annak kiderítésére, hogyan kerülhettek tüntetők a Fővárosi Törvényszék bejáratához. Véleménye szerint Pintér Sándornak jelentést kell készíteni az Országgyűlés számára, amelyben leírja, hogy mi is történt és a rendőrök "miért álltak tehetetlenül". Végül azt mondta, a rendőrségnek nyomozást kell elrendelnie az elkövetőkkel szemben, különös tekintettel arra, aki egy rendőrt köpött le.

Hunhír.info - mti

Rendőrt nem köpött le senki sem, a tüntetők pedig villámgyűltek éppen úgy, ahogy Vadai ifjú identitás-társai szoktak a HaHás bajnaista műbalhékon, vagy ahogy az antifák szoktak az olyan rendezvények mellett, amelyek bökik az orrukat. Ez a dagadt hárpia lassan már elmebetegebb, mint a rossz proligój főnöke.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
A Magyar Szent Korona országai KIRAKÓS
Puzzle - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hódító Iszlám és a terror - Földi PálA hódító Iszlám és a terror
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Trianon 100
Trianon 100
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 10 800 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A Hattyú csillagkép kulcsa - Andrew CollinsA Hattyú csillagkép kulcsa
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 200 Ft
16% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat