HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Mára a demokrata a magát elsőrendűnek tartó szálláscsinálót jelenti

2013. szeptember 15. 10:44
Kostás Roland - Hunhír.info

2006okt23_lead.jpgMegy az állandó siránkozás a libsik és széllibsik páholyaiban, hogy a Gonosz kormánya uralja a magyarországi médiát. Ennek ellenére a mára legfontosabbá vált internetes felületen a blogok az alternatív média világában abszolút egyeduralommal rendelkeznek. Ráadásul ez az a terület, ahol nem avatkozhat be a hatalom a "gyűlöletbeszéd" okán, és ezt ki is használják, hogy uszíthassanak a bunkó többség ellen ezerrel.

Menedek - Engdahl

Magyarország legalább fele ugyanis kirekesztően gondolkodik, beszűkülten tekint a világra, fogékony a populizmusra, az ostobaságokra, a korlátoltságot közvetítő eszmékre, és teljesen természetesnek tartja az egyszemélyi hatalom megszilárdulását. Kijelenthető, hogy egy morális devalválódás tanúi lehetünk 2013–ban, mely voltaképp már akkor elkezdődött, amikor fővárosunkat egy cinikus háttérfigura parancsára vagy bátorítására (ez csak nézőpont kérdése) 2006 őszén felforgatta a budapesti csőcselék és futballhuligánok sok ezres csapata. A háttérfigura ügyesen taktikázva és a korlátolt illetve csalódott emberekre építve, alig négy évvel később, 2010 –ben miniszterelnök lehetett. Aztán létrehozhatta az emberi ostobaság rendszerét Magyarországon. A helyzet mostanra odáig fajult, hogy az ország fele átvette ezt a gondolkodást. Régi meggyőződésem, hogy Fideszesnek lenni nem pártszimpátia csupán, hanem egy világnézethez tartozás, egy gondolkodásmód és egy embertípushoz sorolódás is! Egy sajátos, de jól felismerhető vezérfonálra felfűzött dogmarendszerben való hit, mely közös táborba sorolja híveit! Ma ez a nemzetieskedő, Eurofób módon üldözési mániás, hisztérikusan nyugat ellenes, beszűkült, bigottan konzervatív, antiszemita, cigánygyűlölő, másságot elutasító és „betokosodott” szemlélet-rendszer diadalmas virágkorát éli! A szellemi igénytelenség és bezárkózás jelei mindenhol felbukkannak, és tovább táplálják az Orbáni-rezsim virágzását!

A jelszavak egyszerűek, jól megjegyezhetőek és egyértelműek: fogadd el Orbánt tévedhetetlen vezérednek, tiszteld az állampárt vezetőit, higgy abban, hogy a Európa az ellenségünk, (mivel baloldali és zsidó nagytőkések kezén lévő multicégek révén fenyegeti nemzetünk önállóságát és boldogulását), gyűlöld minden bajunk forrását jelentő baloldalt és végül fogadd el, hogy mindenki annyit ér, amennyi a pénze. Voltaképp alig három pilléren nyugszik az egész: a tekintélyelv és megkérdőjelezhetetlenség elfogadásán (beleértve akár a személyi kultuszt is), az Európa ellenességen (ide értve a nacionalista nemzetieskedést), és a társadalmi szolidaritás elutasításán (ide értve a betegek, szegények, rokkantak, munkanélküliek, homoszexuálisok, cigányok, nők, kiszolgáltatottak „alapból” másodrendű emberekké minősítését, az erősekkel szemben)! Mindez „nyakon öntve” némi keresztyén - vallásos mázzal, hogy teljes legyen a dogmatikus beszűkülés. Aki mindezt magáévá tudja tenni, az eleve a Fidesz számára ideális alattvalók táborába tartozik. Épp megfelel Orbánéknak, hisz az első pillér felvállalása miatt (megkérdőjelezhetetlenség) nem látja át (és soha nem is fogja), hogy az egész rezsim valójában egy nagyon szűk réteg meggazdagításán „dolgozik”!

Ma Magyarország rossz irányba tart, és sajnos a legnagyobb baj nem az, hogy gazdaságilag tévesztettünk irányt, hanem az, hogy egyre bővül a beszűkülten gondolkodók tábora. Közben meg közeledik 2014 tavasza, amikor ez a szellemi szürkület vív majd harcot a világossággal. És csak az jelenthet javulást, ha végre felfogják az emberek: itt valójában nem pártok fognak megmérkőzni egymással, hanem a Fidesz képviselte antiszolidáris gondolkodásmód illetve kirekesztő szemlélet fog versenyre kelni a nyitott, emberséges józansággal! A választás tehát egyszerűbb lesz mint valaha: ezt akarjuk tovább, vagy valami mást?


A fenti sorokból egyértelműen kiderül az a liberális világkép, amelyet a magukat demokratának mondók úgy akarnak ráerőltetni az általuk bunkónak, kirekesztőnek és Orbán-hívőnek jellemzett többségre, hogy az ősi szokásuk szerint a rettegés, a fájdalom és a siránkozás alapjáról megközelítve elesettségükkel palástolják erőszakosságukat. A magát demokratának is tituláló blog szerzője szépen összevegyítve a magyar többség nem egyszer egymással is hadakozó politikai nézeteit, az elsőbb rendű fölényességével kinyilatkoztatja, hogy a jövő évi választások gyakorlatilag a xenofób, antiszemita, cigányellenes bunkók és a felvilágosult, az európai értékeket közvetítő, humánus, toleráns, a szabadság, az egyenlőség és a testvériség platformján álló csoportok és rétegek háborúja lesz.

Gátlástalanul sorolja egy csoportba a rokkantat például a cigánnyal, már annak látszatát is elkerülve és figyelmen kívül hagyva, hogy az egyik egy származástól független egészségügyi csoportot, a másik pedig egy nemzeti kisebbséget jelent. A zsidók, a cigányok eszközként való kezelése pont ezekre a liberális megmondóemberekre jellemző, akik a cigányságot és a zsidóságot egy egybeforrt masszaként jelenítik meg, pedig azt mindenki tudja, hogy nem lehet egyenlőségjelet rakni az idegen befektető zsidó nagytőkés és a magyar értékeket elfogadó átlagzsidóság között. Éppen úgy mint a putrilakó megélhetési bűnöző és a BMW-s aranyláncos cigány maffiózó közé sem.

De zsidózni és cigányozni minden ilyen bloggerista gyűlöletbeszédben szükséges és ajánlatos, mert annak a hatalomnak, amelynek a szolgálatában állnak ezek a megmondóemberek, az az érdeke, hogy a fent említett kisebbségek és a többség közötti ellentétek társadalmi érzékelése pont attól vegye el az energiát, hogy az emberek Magyarország felvásárlásával és a zsidó vezér "Magyarországot is megszereztük kinyilatkoztatásával" foglalkozzon.

Aztán előjön a szokásos mantra, amely most a szemkilövető terrorrendőrök tárgyalása idején éppen aktuális, hogy ugyebár Orbán Viktor irányította háttérből a futballhuligán rendbontó hordákat, akik lángba borították a gyurcsányista hatalomgyakorlásnak köszönhetően a teljes fényében és pompájában lévő Budapestet. Mindenki tudja, hogy semmi köze nem volt Orbánnak a 2006-os spontán forradalmi hangulathoz, és főleg nem azokhoz a hazugságot, a szocionliberális gyűlölködést, az idegeneknek való megfelelést, és az ország kiárusítását megelégelő hazafiakhoz, akikből elementáris erőből tört ki az a szabadságérzet és országféltés, amely bennük a szocionliberális rendszer gyalázatos országkiárusítása és lélekrombolása miatt kialakult.

Egyes liberális bloggerek és megmondóemberek azt hiszik, hogy elmúlt hét év, aztán mindent lehet össze-visszahazudozni éppen úgy, mint a több évtizeddel ezelőtt történtekkel kapcsolatosan, csakhogy jelen pillanatban annyi még a nemzeti érzelmű "túlélő", hogy lehetetlen az emberek többségét megvezetettségben tartani.

Orbán járja a maga útját, és éppen úgy járják a saját ösvényüket azok, akik számára a miniszterelnök rendszere azért kevés és így azért támadható, mert a liberális makogók állításával ellentétben pont a nemzeti érdekek képviselete terén hagy maga mögött rengeteg kívánnivalót. Azt az Orbánt jelenítik meg a gonosz megtestesítőjeként, aki tűzzel-vassal irtja azokat a civil kezdeményezéseket, amelyek a cigány terrortól rettegő lakosságot kívánják védelmezni, aki milliárdokkal támogatja az általa erőtartalékoknak nevezett élősködők és megélhetési gyerekgyárosok magyarországi virulását, és minden eszközzel, erővel és anyagiakkal a zsidóság azon követelőző rétege érdekeit szolgálja, akik mára már élő holokausztskanzenné akarják változtatni Magyarországot.

A következő év választása tényleg sorsdöntő lehet. Jelezheti azt is, hogy a lebunkózott, kifigurázott, antiszemita, cigányellenes, stb. stb. stb. többség egyértelműen megerősíti: soha többé nem kerülhetnek hatalomra a Magyarország kirablását, a társadalmi árkok mélyítését, az embereket első- és másodrendűekre osztó liberális demokráciát óhajtó demokraták. Mert mára a demokrata szónak a jelentése is lassan olyan mint a liberálisé. Ma már egyenlő a háttér- és nemzetközi pénzhatalom szolgálóival, az ország kiárusítóival és a magyar kultúra helyett az idegen kizárólagossá tevőivel. Soha többé liberális demokráciát, és menjenek haza a demokraták!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Árpádok királyi vére Magyarország családaiban - Baczka-Madarasi Kis BálintAz Árpádok királyi vére Magyarország családaiban
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 945 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Gróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles) - Csere PéterGróf Tisza István meggyilkolása (keményfedeles)
Könyv - Bolti ár: 3 570 Ft
Internetes ár: 3 142 Ft
12% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A magyar középkor csatái - Weiszhár Attila - Weiszhár BalázsA magyar középkor csatái
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 2 856 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat