HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

A Cár szerint általánossá vált, hogy külföldön indít háborút az amerikai kormány

2013. szeptember 13. 20:33
Hunhír.info

putyin-250.jpgAggasztó, hogy az amerikai beavatkozás idegen országok belső konfliktusai miatt vált általánossá az amerikai politikában. A Cár a New York Times világlapban megjelent cikkében arra utal: már szinte az amerikai demokrácia modelljének tekinthető, hogy egyértelműen behódolókra, vagy ellenségekre osztják fel a világot.

Menedek - Engdahl

Putyin kijelentette: "Véget kell vetni a nyers erő alkalmazásának, és vissza kell térni a civilizált diplomáciai és politikai megoldásokhoz.

Az orosz elnök tagadta nyugati vádakat, hogy a szíriai kormány áll a Damaszkuszban augusztus 21-én bekövetkezett vegyifegyver-támadás mögött, mondván, hogy a külföldi által támogatott fegyveresek hajtották végre,hogy a nyugat ürügyül használhassa fel a katonai beavatkozáshoz. Ismét figyelmeztette az Egyesült Államokat: ha az ENSZ Biztonsági Tanácsa megkerülésével indít háborút Szíria ellen, az a nemzetközi szervezet egészére jelent veszélyt. Az orosz elnök azzal érvelt a véres belső konfliktus során a külföld fegyvereket szállított az ellenzéknek, és a potenciális amerikai csapás eredményeként több lenne ártatlan áldozatok száma, és és a konfliktus messze túlnőne Szíria határain. Felhívta a figyelmet az al-Kaida és al-Nusra Front fegyvereseinek jelenlétére a Nyugat által támogatott kormányellenes terroristák között, pedig ezek a szervezetek az amerikai külügyminisztérium terrorista szervezetek listáján szerepelnek.

Putyin megismételte: Moszkva támogatja a békés párbeszédet Szíriában, megjegyezve, hogy nem az a Kreml álláspontja, hogy megvédje a szíriai kormány, de kiáll a nemzetközi jog mellett. "A jelenlegi nemzetközi jog csak önvédelemből engedi meg a beavatkozást és a döntés az ENSZ Biztonsági Tanács hozhatja. Minden más elfogadhatatlan az Egyesült Nemzetek Alapokmánya szerint, és és agressziót jelent a nemzetközi jog alapján - írta Putyin.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gyógynövények a zsebemben - Szabó György Lopes-Szabó ZsuzsaGyógynövények a zsebemben
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - 4 DARAB KEDVEZMÉNNYEL
Könyv - Bolti ár: 15 960 Ft
Internetes ár: 9 999 Ft
37% internetes kedvezménnyel
Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat