HunHír.info

2019. Jégbontó hava 16. nap, Marót napja.

A Cár szerint általánossá vált, hogy külföldön indít háborút az amerikai kormány

2013. szeptember 13. 20:33
Hunhír.info

putyin-250.jpgAggasztó, hogy az amerikai beavatkozás idegen országok belső konfliktusai miatt vált általánossá az amerikai politikában. A Cár a New York Times világlapban megjelent cikkében arra utal: már szinte az amerikai demokrácia modelljének tekinthető, hogy egyértelműen behódolókra, vagy ellenségekre osztják fel a világot.

Menedék - Pálfi

Putyin kijelentette: "Véget kell vetni a nyers erő alkalmazásának, és vissza kell térni a civilizált diplomáciai és politikai megoldásokhoz.

Az orosz elnök tagadta nyugati vádakat, hogy a szíriai kormány áll a Damaszkuszban augusztus 21-én bekövetkezett vegyifegyver-támadás mögött, mondván, hogy a külföldi által támogatott fegyveresek hajtották végre,hogy a nyugat ürügyül használhassa fel a katonai beavatkozáshoz. Ismét figyelmeztette az Egyesült Államokat: ha az ENSZ Biztonsági Tanácsa megkerülésével indít háborút Szíria ellen, az a nemzetközi szervezet egészére jelent veszélyt. Az orosz elnök azzal érvelt a véres belső konfliktus során a külföld fegyvereket szállított az ellenzéknek, és a potenciális amerikai csapás eredményeként több lenne ártatlan áldozatok száma, és és a konfliktus messze túlnőne Szíria határain. Felhívta a figyelmet az al-Kaida és al-Nusra Front fegyvereseinek jelenlétére a Nyugat által támogatott kormányellenes terroristák között, pedig ezek a szervezetek az amerikai külügyminisztérium terrorista szervezetek listáján szerepelnek.

Putyin megismételte: Moszkva támogatja a békés párbeszédet Szíriában, megjegyezve, hogy nem az a Kreml álláspontja, hogy megvédje a szíriai kormány, de kiáll a nemzetközi jog mellett. "A jelenlegi nemzetközi jog csak önvédelemből engedi meg a beavatkozást és a döntés az ENSZ Biztonsági Tanács hozhatja. Minden más elfogadhatatlan az Egyesült Nemzetek Alapokmánya szerint, és és agressziót jelent a nemzetközi jog alapján - írta Putyin.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A mesterséges intelligencia társadalma - Pokol BélaA mesterséges intelligencia társadalma
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 635 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat