HunHír.info

2019. Jégbontó hava 22. nap, Küne napja.

Csíped az Alföldit? Nem! Náci vagy? Ahhát!

2013. augusztus 31. 13:52
Hunhír.info

adolf-hitler.jpgMint beszámoltunk róla, a liberális ratyi István, a királya mellett tüntető liberáliosok között feltűntek a második világháborús partizán és "ellenálló" terroristák szellemi örökösei is. A derék toleranciabajnokok, élükön az általában áthúzott horogkereszttel rohangáló Hanti Vilmos fő fával természetesen lenácizták azokat a demonstrálókat, akik tiltakoztak a Szent Koronánk meggyalázása ellen.

Menedék - Bayer

A Hanti-féle hibbant agyú antifák, tufák, egyéb mások mellett pár Szolidaritásos bohóc, meg a pöcegödörből előmászott SZDSZ-es exminiszter, Fodor Gábor szellemi elfekvője verte a palávert, és nácizta le simán azokat, akik tiltakoztak a magyar történelmi múltunk meggyalázása ellen. A nácizó csürhe viszont tett egy szívességet a nemzeti oldalnak, Feketén-fehéren bebizonyította, hogy a belterjes alom szerint mindenki náci, aki nem azt a követ fújja, amit ők. Legyen szó egy vérlázító színpadi mű elleni tiltakozásról, gárdaavatóról vagy Trianon elleni tiltakozásról, a cigánybűnözés elleni fellépésről, a csürhe csak azt szajkózza: nácik haza, nácik haza! Ha már mindenért náci lehet valaki, akkor tényleg nincs már ennek semmi jelentősége. A liboldók megint a saját metéltjükbe haraptak. Ha valakire azt mondják, náci, már nem tiltakozik ellene, nem utasítja vissza,legfeljebb röhög rajta. Nem jelent semmit.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Legyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve - Kossuth LajosLegyen tehát harc - Kossuth Lajos füveskönyve
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hunivity - társasjáték - Hajnal és LegendHunivity - társasjáték
Társasjáték - Bolti ár: 6 800 Ft
Internetes ár: 6 120 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Összeesküvések a magyarság ellen - Körösztös GyörgyÖsszeesküvések a magyarság ellen
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat