HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

Csíped az Alföldit? Nem! Náci vagy? Ahhát!

2013. augusztus 31. 13:52
Hunhír.info

adolf-hitler.jpgMint beszámoltunk róla, a liberális ratyi István, a királya mellett tüntető liberáliosok között feltűntek a második világháborús partizán és "ellenálló" terroristák szellemi örökösei is. A derék toleranciabajnokok, élükön az általában áthúzott horogkereszttel rohangáló Hanti Vilmos fő fával természetesen lenácizták azokat a demonstrálókat, akik tiltakoztak a Szent Koronánk meggyalázása ellen.

Magyar Menedék - Raffay

A Hanti-féle hibbant agyú antifák, tufák, egyéb mások mellett pár Szolidaritásos bohóc, meg a pöcegödörből előmászott SZDSZ-es exminiszter, Fodor Gábor szellemi elfekvője verte a palávert, és nácizta le simán azokat, akik tiltakoztak a magyar történelmi múltunk meggyalázása ellen. A nácizó csürhe viszont tett egy szívességet a nemzeti oldalnak, Feketén-fehéren bebizonyította, hogy a belterjes alom szerint mindenki náci, aki nem azt a követ fújja, amit ők. Legyen szó egy vérlázító színpadi mű elleni tiltakozásról, gárdaavatóról vagy Trianon elleni tiltakozásról, a cigánybűnözés elleni fellépésről, a csürhe csak azt szajkózza: nácik haza, nácik haza! Ha már mindenért náci lehet valaki, akkor tényleg nincs már ennek semmi jelentősége. A liboldók megint a saját metéltjükbe haraptak. Ha valakire azt mondják, náci, már nem tiltakozik ellene, nem utasítja vissza,legfeljebb röhög rajta. Nem jelent semmit.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Akciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóAkciós Horthy-csomag ajándék Horthy naptárral
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat