HunHír.info

2019. Szelek hava 21. nap, Ekese napja.

Csíped az Alföldit? Nem! Náci vagy? Ahhát!

2013. augusztus 31. 13:52
Hunhír.info

adolf-hitler.jpgMint beszámoltunk róla, a liberális ratyi István, a királya mellett tüntető liberáliosok között feltűntek a második világháborús partizán és "ellenálló" terroristák szellemi örökösei is. A derék toleranciabajnokok, élükön az általában áthúzott horogkereszttel rohangáló Hanti Vilmos fő fával természetesen lenácizták azokat a demonstrálókat, akik tiltakoztak a Szent Koronánk meggyalázása ellen.

Menedék - Bayer

A Hanti-féle hibbant agyú antifák, tufák, egyéb mások mellett pár Szolidaritásos bohóc, meg a pöcegödörből előmászott SZDSZ-es exminiszter, Fodor Gábor szellemi elfekvője verte a palávert, és nácizta le simán azokat, akik tiltakoztak a magyar történelmi múltunk meggyalázása ellen. A nácizó csürhe viszont tett egy szívességet a nemzeti oldalnak, Feketén-fehéren bebizonyította, hogy a belterjes alom szerint mindenki náci, aki nem azt a követ fújja, amit ők. Legyen szó egy vérlázító színpadi mű elleni tiltakozásról, gárdaavatóról vagy Trianon elleni tiltakozásról, a cigánybűnözés elleni fellépésről, a csürhe csak azt szajkózza: nácik haza, nácik haza! Ha már mindenért náci lehet valaki, akkor tényleg nincs már ennek semmi jelentősége. A liboldók megint a saját metéltjükbe haraptak. Ha valakire azt mondják, náci, már nem tiltakozik ellene, nem utasítja vissza,legfeljebb röhög rajta. Nem jelent semmit.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ősi Magyarország - Grandpierre AttilaŐsi Magyarország
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az Árpádok királyi vére Magyarország családaiban - Baczka-Madarasi Kis BálintAz Árpádok királyi vére Magyarország családaiban
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 945 Ft
5% internetes kedvezménnyel
Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Határzár - Dobai GáborHatárzár
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat