HunHír.info

2019. Jégbontó hava 15. nap, Karcsa, Kolos napja.

Lesz-e Jobbik-Fidesz koalíció?

2013. augusztus 29. 22:34
Hunhír.info

Egyre gyakrabban teszik fel ezt a kérdést a választások közeledtével. Az erdélyi EMI-táborban viccesen azt mondtam, hogy egy esetben lehetséges. Ha a Jobbik írja a teljes kormányprogramot, akkor szívesen beveszek dísznek egy-két fideszest a kormányba.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

Sajnos a humorérzék hiányát jelzi, hogy a magyar közéletben még az ilyen viccekkel is óvatosan kell bánni, mert egyesek szerint ezzel a Jobbik összeállít a Fidesszel. Voltak, akik nem értették az iróniát, és persze az sem érdekelte őket, hogy a mondat úgy kezdődött: semmiképpen sem lesz Jobbik-Fidesz koalíció.

Azt is elmondtam, miért nem. Azért nem, mert nem vagyunk hajlandóak a programunkat eladni bársonyszékekért cserébe. Mi a programunkat akarjuk megvalósítani: Magyarországot megmenteni és visszaadni a magyar embereknek. Tanultunk az FKGP, KDNP, MIÉP és MDF hibáiból. Ezek a pártok koalícióra vagy szövetségre léptek a Fidesszel. Most hol vannak? Vagy megszűntek, vagy jelentéktelenné váltak, vagy a Fidesz hajtókáján kitűzők. Mi ennél ambiciózusabbak vagyunk, és hisszük abban, hogy a Jobbik meg tudja nyerni a választást.

2010-ben azt mondtam: a magyar emberek kétharmada jobbikos, csak még nem tud róla. Most azt mondom: a fiatalok többsége már tudja. A hátralévő időszak feladata, hogy ez minden korosztályban így legyen.

Vona Gábor (Facebook)

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A második szabály - In memoriam Olofsson Placid - Beer Miklós - Csókay András - Brückner Ákos Előd - Eperjes Károly - Ézsaiás Erzsébet - Mádl Dalma - Rétvári Bence - Schmidt Mária - Sinkovits Vitay András - Süveges Gergő és még sokan másokA második szabály - In memoriam Olofsson Placid
Könyv - Bolti ár: 2 850 Ft
Internetes ár: 2 423 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
A Mátrix fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatA Mátrix fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Tárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája - Grandpierre K. Endre - Grandpierre Attila - Blaskovics JózsefTárih-i Üngürüsz - A magyarok ősgesztája
Könyv - Bolti ár: 6 990 Ft
Internetes ár: 5 999 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat