HunHír.info

2019. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

A cigányölések igazi bűnösei a liberális uszítók és a kettős mércés jogvédők

2013. augusztus 02. 19:56
Kostás Roland - Hunhír.info

mocsar250.jpgHatalmas a médiafelhajtás annak kapcsán, hogy hamarosan megszületik az ítélet az úgynevezett cigányölők ügyében. A kormány és a demokratikus ellenzék versenyt lohol annak bizonygatásáért, hogy milyen súllyal és mértékben ítélje el az eseteket. Tény és való, hogy megöltek pár cigányt, de ha nincs a lassan húsz éve tartó liberális uszítás és a segítségével kialakult brutális cigánybűnözés, ezeknek az esteknek nem kellett volna bekövetkezniük.

Menedek - Engdahl

Csak a cigánybűnözés erősödését és a cigány-magyar ellentét fokozását szolgálja az a politikai és média hecckampány, amely az ügynevezett cigányölések kapcsán Magyarmaton folyik. Csak arról szólnak a megnyilatkozások, hogy el kell ítélni a rasszizmust, gyűlöletbeszédet, stb., nem pedig a arról a kóros jelenségről, amely betegség módjára teríti be hazánkat.

A liberális jogvédőknek, uszítóknak, és a haszonleső, programlenyúló cigány vezéreknek köszönhetően a függésváltás után brutális mértékben megnövekedett a cigányok által elkövetett bűncselekmények száma. A liberálisok felmentették a tolvajokat, a jogvédők gyilkosokat mosdattak, és a cigányság egy része azt érezhette és érezheti, hogy nekik mindent szabad. Szögi Lajos tanár úr meglincselésével hágott a tetőpontjára ez a folyamat, és azóta szinte nincs olyan időszak az adott évben, hogy ne hallanánk a rendőrök által megakadályozott újabb lincselésekről, a cigánysághoz tartozók által elkövetett brutális gyilkosságokról, bűnesetekről.

A cigánybűnözők által veszélyeztetett országrészekben élő magyar lakosság négy éve a gárdáért kiáltott, egy évvel később a speciális bűnözési forma ellen harcoló Jobbikot küldte be csaknem milliós nagyságrendű felhatalmazással a Parlamentbe. Ezt is elfelejtik azok, akik most csak azt nézik, hogy meghalt furcsa körülmények közepette pár tényleg ártatlan cigány.

A liberálisok harsogták ezerrel korábban, hogy a hír szent, a vélemény szabad. Nos, az a véleményünk, és nem állításunk, mert nem tudjuk alátámasztani, hogy a meggyilkolt cigányok éppen olyan eszközök voltak ebben a mocskos manőverben, mint gyilkosaik. Az a véleményünk, hogy csak az akkori szociálliberális kormány érdekeit szolgálhatták ezek a gyilkosságok, mert a cigánybűnözés nagysága miatt ezen a területen is megingott a gyarmatosítók hű szolgáinak hatalma. Azt sem vetjük el, hogy azok az idegen erők intézték az egész históriát, amelyeknek érdekük az ellentét fenntartása, illetve erősítése gyarmatosító szándékaik totális beteljesítéséhez.

Pár ember cigányokat végzett ki a cigányság bűnöző rétegének megfélemlítése miatt, s nem azért, mert csak úgy gyűlöli a cigányokat mondjuk a barna bőrükért. Hogy ők voltak e valójában, vagy mások, soha sem fog kiderülni. Minden esetre az a legvadabb, ahogyan a históriát a hatalom és demokratikus ellenzéke úgymond a szélsőjobb egésze nyakába akarja varrni.

De gondoljunk csak bele. Ki az a hülye, aki nem vágja le, hogy cigányöléssel csak azoknak kedvez, akik a cigány-magyar ellentét fokozásában érdekeltek, mert így szánalmat ébreszthet még a cigányság bűnöző rétege irányában is. Nem, ez az egész história nagyon sántít.

Rasszista okból elkövetett gyilkosságokról huhog a hazai fősodor. Magyar rasszisták végeztek ki cigányokat, vagyis egy más nemzetiséghez, néphez, fajhoz tartozókat. Ezen az alapon is minden olyan bűncselekmény, amelyet cigányok, tehát más nemzetiséghez, néphez, fajhoz tartozók követnek el nemcigányok ellen, rasszista bűncselekménynek számít. Csak ezt felejtik el a jogvédők a leggyakrabban, és sima ügyként kezelik az eseteket. Rasszista magyarok, ismétlem, tehát fajgyűlölő magyarok. Ha a cigányok gyilkosai fajgyűlölő indokból öltek, akkor egy másik fajhoz tartozó embereket semmisítettek meg. Ha egy cigány megöl egy másik fajhoz tartozó magyart, így természetesen ő is rasszista.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Korunk földkérdése, létünk a tét - prof. Tanka EndreKorunk földkérdése, létünk a tét
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 975 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Régi magyar fegyverek - Dr. Hidán Csaba LászlóRégi magyar fegyverek
Könyv - Bolti ár: 4 000 Ft
Internetes ár: 3 400 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

    A HunHír barátai

    Legolvasottabb hírek

    HunHír-Tudósító

    Képtárak

    Felhívások

    Közlemények


    Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
    © 2002-2019 Rockszerda
    Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat