HunHír.info

2019. Szelek hava 23. nap, Béla napja.

A legbrutálisabb hazugságok, hogy nincsenek nálunk kivételezett helyzetben a kisebbségek

2013. július 04. 09:11
Kincses Albin - Hunhír.info

zsid-csillag.jpgA németországi zöldeknek titulált elvakult mások egyik európai parlamenti képviselője blogbejegyzésében azokat a nyilvánvaló hazugságokat, és a magyarországi totális árokásáshoz szükséges mantrákat emlegeti a portugáliai bóher jelentése kapcsán, amlyek miatt minden jóérzésű magyarországi joggal mondhatja: fuck ott EU!

Menedek - Engdahl

Helga Trüpel, aki az EP kulturális és oktatási bizottságának alelnöke, úgy látja, hogy ha nem lesz változás Magyarországon, akkor a 7. cikkely alapján kell eljárást indítani, beleértve akár a szavazati jog megvonását. Ugyanakkor arra is rámutat, hogy az Európai Néppártot, illetve Angela Merkellel az élen az Európai Tanácsot is felelősség terheli, amiért az EU csak vonakodva lép fel az alapvető jogok magyarországi megsértése ellen. A tétlenség és szemhunyás legitimálta az Orbán-kormány tetteit. a cél az, hogy az EU hanem hogy a magyar polgárokkal együtt folytasson közös, európai politikát a jogállamiságért, a demokráciáért és a kisebbségek védelméért - írja a betegagyú németországi.

Jogállamiság, a demokrácia és a kisebbségek védelme - állítólag ez nem kóser Magyarországon. És ki az a hülye, aki elhiszi, hogy itt a fentiekkel probléma van. Az átlagember azt látja, hogy a kisebbségek uralják a többséget, egyenlőbbek az egyenlőknél, és minden többségi cél, eszköz és gondolat nekik van alárendelve. A jelentéstevő provokátornak parancsba adták: uszítsd az alsóbbrendű fenevadat, mert nem eléggé antiszemita és rasszista, aztán így hogyan küldjük be csendőreinket rendet teremteni, ha nincs rá kellő indok, hogy haláltáborba zárják a cigányokat, és fűtik a mozdonyokat. A komornyik jelentése csak azt a célt szolgálja, hogy megbukjon a kormány és a szálláscsinálók, az idegen bankok, multik honfoglalók magyarországi segédcsapatai vegyék át a hatalmat, és tálcán kínálják fel az ország maradékát azoknak, akik már a nagyobb részt saját bevallásuk szerint is megszerezték.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Árpád Kódex
Árpád Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 982 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat