HunHír.info

2019. Jégbontó hava 16. nap, Marót napja.

A legbrutálisabb hazugságok, hogy nincsenek nálunk kivételezett helyzetben a kisebbségek

2013. július 04. 09:11
Kincses Albin - Hunhír.info

zsid-csillag.jpgA németországi zöldeknek titulált elvakult mások egyik európai parlamenti képviselője blogbejegyzésében azokat a nyilvánvaló hazugságokat, és a magyarországi totális árokásáshoz szükséges mantrákat emlegeti a portugáliai bóher jelentése kapcsán, amlyek miatt minden jóérzésű magyarországi joggal mondhatja: fuck ott EU!

Menedék - Pálfi

Helga Trüpel, aki az EP kulturális és oktatási bizottságának alelnöke, úgy látja, hogy ha nem lesz változás Magyarországon, akkor a 7. cikkely alapján kell eljárást indítani, beleértve akár a szavazati jog megvonását. Ugyanakkor arra is rámutat, hogy az Európai Néppártot, illetve Angela Merkellel az élen az Európai Tanácsot is felelősség terheli, amiért az EU csak vonakodva lép fel az alapvető jogok magyarországi megsértése ellen. A tétlenség és szemhunyás legitimálta az Orbán-kormány tetteit. a cél az, hogy az EU hanem hogy a magyar polgárokkal együtt folytasson közös, európai politikát a jogállamiságért, a demokráciáért és a kisebbségek védelméért - írja a betegagyú németországi.

Jogállamiság, a demokrácia és a kisebbségek védelme - állítólag ez nem kóser Magyarországon. És ki az a hülye, aki elhiszi, hogy itt a fentiekkel probléma van. Az átlagember azt látja, hogy a kisebbségek uralják a többséget, egyenlőbbek az egyenlőknél, és minden többségi cél, eszköz és gondolat nekik van alárendelve. A jelentéstevő provokátornak parancsba adták: uszítsd az alsóbbrendű fenevadat, mert nem eléggé antiszemita és rasszista, aztán így hogyan küldjük be csendőreinket rendet teremteni, ha nincs rá kellő indok, hogy haláltáborba zárják a cigányokat, és fűtik a mozdonyokat. A komornyik jelentése csak azt a célt szolgálja, hogy megbukjon a kormány és a szálláscsinálók, az idegen bankok, multik honfoglalók magyarországi segédcsapatai vegyék át a hatalmat, és tálcán kínálják fel az ország maradékát azoknak, akik már a nagyobb részt saját bevallásuk szerint is megszerezték.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben! - Badiny Jós FerencA magyarság sorsdöntő államalapításai - 4 kötet egy könyvben!
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Trikolór Naptár 2019 - Magyar Trikolór naptárTrikolór Naptár 2019
Könyv - Bolti ár: 2 300 Ft
Internetes ár: 2 070 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A Hágó - Ősi JánosA Hágó
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat