HunHír.info

2019. Szelek hava 21. nap, Ekese napja.

Az elmúlt 23 év legnagyobb magyarországi tabudöntése

2013. június 20. 08:28
Kincses Albin - Hunhír.info

szabadkomuvesseg250.jpgA Magyar Nemzet keddi cikkében arról ír, hogy a világ vezető szabadkőműves politikusainak és üzletembereinek titkos júniusi tanácskozásán a magyar választások befolyásolása is szóba kerülhetett. Sokan átsiklanak ezen az íráson, pedig a függésváltás utáni évtizedek legfontosabb üzenetét emeli a fősodor szintjére.

Magyar Menedék - Raffay

Megtört a jég, hogy a szabadkőműves világcsoportokról szóló elemzések és tudósítások csak az összeesküvés-elméletes szélsőjobbosok bomlott agyában keletkezhetnek, amelyek köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. A világbirodalom egyik uralkodó szervezete megelégelte a magyar pusztabunkók ámokfutását, és olyan szolgát akar kormányrúdhoz juttatni Magyarmaton, aki a világerő intézményeinek, bankjainak, multinacionális vállalatainak az érdekeit képviseli. És akkor előbukkan Libajnai Kordon, az amerikai hungarofób zsidó és nemzsidó gazdasági, politikai csoportok kedvence, mint a nevesített esetleges helytartó. Eljutottunk tehát oda, hogy a média-fősodor sem dugja a fejét a homokba, hanem egyértelműen jelzi: A gyarmatosítók olyan bábot ültetnének nyakunkra, akinek választási sikere egyenlő lehetne a magyarországi polgárháború kitörésével.

Az angliai Hertfordshire-ben ülésezett június elején a Bilderberg-csoport, vagyis a világ legbefolyásosabb politikusaiból és gazdasági szereplőiből álló szabadkőműves társaság. Idén ott volt Viviane Reding, az Európai Bizottság alelnöke is. A Magyar Nemzet - egy névtelenséget kérő olasz forrásra hivatkozva - kedden azt írta: Magyarországról is egyeztetett a Bilderberg-csoport, és Viviane Reding arról biztosította őket: mindent megtesz azért, hogy gyengítse a jövő évi választások eredményének legitimitását, arra hivatkozva, hogy a szavazók a fülkékben sem merték kifejezni akaratukat.

A cikk szerint erről már előzetesen egyeztetett is néhány olyan magyarországi, nem kormányzati szervezet képviselőivel, amelyek anyagi támogatásuk legnagyobb részét az Egyesült Államokból kapják. A lap szerint az informátor név szerint is említi Bajnai Gordon volt miniszterelnököt, aki segíteni fogja Redinget a társadalmat eluraló „félelem" tudatosításában és alátámasztásában.

A magyarok félnek - ezt mondta Bajnai Gordon szombaton, az Együtt - Párbeszéd Magyarországért választási szövetség nagygyűlésén.

Viviane Reding szóvivője kedden sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a Magyar Nemzet információit. A bizottság alelnöke a szerdai meghallgatáson Morvai Krisztina és az RMDSZ-es Sógor Csaba kérdésére válaszolt. "Azokhoz az idézetekhez, amelyeket állítólagosan tőlem idéz néhány médium, csak egy mondatot fűznék: ennek a leghalványabb köze sincs a valósághoz" - állítgatta Viviane Reding, a Rotschild ház komornája.

Sokszor a világ jövőjét meghatározó kérdésekben is a Bilderberg-csoport dönt - mondja Csath Magdolna, aki évekkel ezelőtt már írt egy cikksorozatot a titkos szabadkőműves társaságról. A közgazdász úgy véli, ahhoz, hogy a résztvevők bele tudjanak avatkozni egy ország ügyeibe, partnereket kell keresniük. "Ha találtak, azon keresztül annak a körnek vagy azoknak az embereknek a pénzügyi támogatásával azért sok mindent el lehet érni". Csath Magdolna szerint jól ismert technikák léteznek egy ország ügyeinek befolyásolására. Példaként említette a médiakampányokat vagy a manipulált gazdasági elemzéseket.

Hunhír.info - hirado.hu

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Helynévrégészet 2. - Faragó ImreHelynévrégészet 2.
Könyv - Bolti ár: 3 400 Ft
Internetes ár: 2 890 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Olvasgatni való - Rónaszegi MiklósOlvasgatni való
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Történelmünk ősi gyökerei a Pilisben - Herczeg FerencTörténelmünk ősi gyökerei a Pilisben
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Enki elveszett könyve - Zecharia SitchinEnki elveszett könyve
Könyv - Bolti ár: 5 990 Ft
Internetes ár: 5 391 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat