HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

Megint mellélőtt a Heti Válasz - antiglobalista csoporthoz hasonlítja a Birodalom új magyarországi ifjúsági hadoszlopát

2013. június 05. 17:00
Kostás Roland - Hunhír.info

haha120218-1-250.jpgBajnai Gordon anarchista munkatársai a Sirály pincéjéből szervezkedve megzavarják Markó Iván társulatának balettpremierjét - efféle kép alakulhatott ki az újságolvasóban az elmúlt hónapok kormánykritikus akciói láttán - trafál megint mellé a Heti Válasz legújabb cikkében, ahogyan az Occupy mozgalom mintájára szerveződő kormánykritikus csoportosulásként jellemzi a Birodalom ultraliberális, új ifjúsági hadoszlopát.

Menedék - Pálfi

Bajnai Gordon anarchista munkatársai a Sirály pincéjéből szervezkedve megzavarják Markó Iván társulatának balettpremierjét - efféle kép alakulhatott ki az újságolvasóban az elmúlt hónapok kormánykritikus akciói láttán. Pedig „Bajnai anarchista munkatársai" - ahogy Soltész Miklós államtitkár nevezte őket - a Szabad egy táncra? állami párválasztó mulatságot zavarták meg; a Sirály pincéjéből a Fidesz-székház megszállását szervezte meg „Az alkotmány nem játék" nevű csoport, a balettelőadáson pedig Gulyás Márton, a Krétakör Színház ügyvezetője ordibált a megafonba.

Ennek ellenére nem jár messze az igazságtól, aki kapcsolatot sejt a megmozdulások között. Noha az akciók mögött különböző csoportok állnak, jó néhány személyi átfedés mutatható ki a Hallgatói Hálózat, A Város Mindenkié mozgalom, a Szabad Művészek csoport vagy a Ludwig Múzeum lépcsőjét elfoglaló aktivisták között. Közös bennük az is, hogy mindannyian azt az eszköztárat használják, amelyet 2011 őszétől a kapitalizmus- és globalizációkritikus Occupy Wall Street mozgalom honosított meg. Az új idők kultúrharcosai annak a fiatal közegnek a tagjai, akik minden „magasztos" ügy mellé odaállnak, és állandó forradalmi lázban akarják tartani az országot, miközben tömegbázissal nem rendelkeznek
- írja a Heti Válasz, éppen úgy mellélőve, mint az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról írt remekművében.

A Heti Válasznál nem tudni most már, hogy ennyire erdőben vannak, vagy direkt csinálják. A hetilap nem restelli az ifjú generációsok és csahosaik nagyon is céltudatos és abszolút birodalmista célokat szolgáló hadoszlopát globalizációellenes csoportokhoz hasonlítani. Ezek a kis liberálisok a Marom zsidó egyesület tanyájáról kiindulva a nemzeti radikálisok kozmopolita ellenfelei, akik egy ultraliberális, egy jól behatárolható csoport által irányított, hagyományait, több évezredes történelmi múltját a szemétre dobó robotok országát akarják átmenetileg felépíteni, amíg be nem fejeződik az új honfoglalás. Akkor aztán visszatérnének a tradíciókhoz, meg a múlt tiszteletéhez. Azt meg mindenki tudja, hogy melyikhez. Ezek nem ok és cél nélkül lázadó hülye gyerekek, hanem egy nagyon is céltudatos generációs mozgalom, akik a liberális halomváltók segédcsapataiként is funkcionálnak.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Az Árpádok királyi vére Magyarország családaiban - Baczka-Madarasi Kis BálintAz Árpádok királyi vére Magyarország családaiban
Könyv - Bolti ár: 3 100 Ft
Internetes ár: 2 945 Ft
5% internetes kedvezménnyel
A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ébredés az Ötödik dimenzióban - Maureen J. St. GermainÉbredés az Ötödik dimenzióban
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat