HunHír.info

2019. Szelek hava 21. nap, Ekese napja.

”Az uniót a zsidó faji- és gazdasági, politikai érdekvédelem miatt hozták létre”

2013. május 09. 09:06
Kincses Albin - Hunhír.info

eu-eg-250.jpgNoha vélelmezhetően a Budapesten bandázó, Magyarországot gyalázó, egy függetlennek mondott országnak parancsokat osztogató, lefitymáló, kongresszusos idegen zsidók többsége lassan már nem rontja a magyarok fővárosa levegőjét, világmédiájukban továbbra is ezerrel dübörög a fröcsögő hungarofób gyűlöletkampány.

Menedék - Bayer

A hazugságoktól, ferdítésektől, csúsztatásoktól hemzsegő irományok többsége az általuk demokráciának nevezett államforma védelmében pont ennek alapjai, a szabad választások ellen indítanak brutális támadást, követelve, hogy zárjanak ki közéletből egy olyan erőt, amelyet legalább egymillió magyar hazája megmaradásának letéteményeseként tart számon. De emellett ugyanúgy megkapja a magáét a zsidók előtt hajbókoló, minden kívánságaikat teljesítő magyar miniszterelnök is, akit azzal vádolnak, hogy szeme megy az Európai Unió értékeivel. A Der Standard című, izraeliek tulajdonában lévő világlap ennek kapcsán már a látszatra sem ad. Szerkesztőségi kommentárjában ugyanis kimondja az eddig mindenhol elhallgatott és elmaszatolt lényeget. Az Európai Uniót végül is a zsidó faji, gazdasági és politikai érdekvédelem miatt hozták létre.

"A lap kommentárja szerint az osztrák külügyminiszter alábecsülte a dolgokat, amikor a minap úgy nyilatkozott, hogy Magyarország az alkotmánymódosítással az elviselhetőség határán jár, mert igazából már túl is jutott azon, hiszen tökéletesen szembemegy az EU értékeivel. Ezzel együtt – írja az elemzés – végre egy fontos osztrák kormánytag és konzervatív politikus egyértelműen szóvá tette, hogy Orbán lopakodva, de félreérthetetlenül egy autoriter államba csúszik át. A hét vége óta Ausztria és az európai konzervatívok számára eggyel gyarapodott azoknak az okoknak a száma, amelyek miatt keményen szembe kell szállniuk a magyar irányvonallal. Orbán mindig is rájátszott az antiszemitizmusra, de főleg nem tett semmit az ellen, hogy a Jobbik egyre pimaszabb. Most szombaton a neonácik már „Zsidók kifelé” jelszavakkal vonultak fel, és a hatalom nem tudta és/vagy nem akarta megakadályozni őket ebben, ami megabotrány egy uniós államban, figyelembe véve, hogy az uniót végül is az újabb háború és holokauszt megelőzésére hozták létre. A politikus ugyan a ZSVK közgyűlésén kifejtette, hogy a zsidóellenesség nem elfogadható és tolerálható, ám elfogadja és tolerálja a szélsőségesek kirívó antiszemitizmusát, mert a machinációihoz szüksége van rájuk. Orbán nacionalista szomszédságpolitikát folytat, az ellenzéket és a maradék szabad sajtóorgánumot elnémítja. Most meg itt van, hogy leplezetlenül eltűri a zsidógyűlöletet. Módszere az, hogy az európai szervezetek és partnerek előtt mindent bagatellizál, magát üldözött ártatlannak tünteti fel, félreértésekről beszél, ígéri, hogy kijavítja a dolgokat. Mindez idáig elég volt ahhoz, hogy Európa ne vonja le a következtetéseket. A konzervatív Redinget, aki élesen bírálja Orbánt, párttársai cserbenhagyják. Ám a miniszterelnök konokul halad egy olyan úton, amelyet nem szabad eltűrni az unióban" - írja a Der Standard.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A hódító Iszlám és a terror - Földi PálA hódító Iszlám és a terror
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atilla Kódex
Atilla Kódex
Könyv - Bolti ár: 9 980 Ft
Internetes ár: 8 990 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Atlantisz - Az özönvíz előtti világ - Ignatius DonnellyAtlantisz - Az özönvíz előtti világ
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat