HunHír.info

2019. Szelek hava 22. nap, Aranyos napja.

Euromilliós nagyságrendű a reklámértéke az „antiszemiták” elleni cionista médiatámadásnak

2013. március 18. 08:05
Kincses Albin - Hunhír.info

Karpatia250.jpgEuró milliókba került volna a a kitüntetésük miatt megtámadott magyarországi "antiszemitáknak", ha saját maguk finanszírozzák azt a reklámkampányt, amelyet a gyűlölettől fröcsögő cionista médiahatalom "ingyen" biztosított nekik. Közreműködésüknek köszönhetően egész Európa megismerhette Szaniszló Ferenc, Bakay Kornél, Petrás János nevét.

Menedék - Pálfi

Ahogy a dpa cikke emlékeztet rá, március 15. alkalmából Balog Zoltán nemzeti erőforrás miniszter az újságíróknak Magyarországon járó legrangosabb állami elismeréssel, Táncsics-díjjal jutalmazta Szaniszló Ferencet, az Echo TV műsorvezetőjét, akinek a csatornája antiszemita összeesküvés-elméleteket terjeszt és „majomemberként” beszél a romákról. Mindezért a médiahatóság 2011-ben pénzbüntetést szabott ki a televízióra. A dpa cikkét a Spiegeltől a Die Welten át az ORF-ig és a Süddeutsche Zeitungig szerte a német és az osztrák sajtóban közölték.

Díjazott volt Bakay Kornél régész is, aki a Magyar Arany Tisztikeresztet kapta meg. Bakay azt állítja, hogy Krisztus nem volt zsidó, hanem a magyarokkal „valószínűleg rokon” párthusok közé tartozott. A régész beszélt arról is, hogy szerinte a középkorban a zsidók szervezték a rabszolga-kereskedelmet – írja a dpa. Részesült díjban – Magyar Arany Érdemkeresztben – Petrás János, a Kárpátia frontembere is. A cikk felidézi, hogy a magyarországi parlamenti szélsőjobb, a Jobbik „házi zenekarának” tekinthető együttes többek között az országhatárok erőszakos megváltoztatására is felszólított már, és a zenekar írta a már betiltott Magyar Gárda indulóját is.

nol.hu

A cionista média és világhatalom gyűlölködése olyan szintre emelkedett, hogy ez fogja okozni a totális bukását. Az erőszakkultuszos követeléshalmazaik miatt a velük kapcsolatos negatív történések megítélése is gyökeresen megváltozott a durva térítés függvényében, hiába akarják erőltetni a kötelező sírást, és az elhatárolódást, pont az ellenkező hatást érik el a világtöbbségben. Nem lehet durva erőszakossággal megmondani az embereknek, hogy miért kell sírniuk, mit kell tisztelniük, és mit kell elvetniük csak azért, mert létszámában porszemnyi kisebbség érdekeit ez szolgálja. A kötelezővé tétel bumerángként csap vissza rájuk, és természetes ellenállást, szembenállást szül. Minél vadabb a propaganda, annál erősebb az ellene való tiltakozás. Ha hagyták volna a sirámaikat a természetes mederben, lenne világrészvét és elfogadottság. De a kötelezés lázadást szült. A magyar kulturális élet meghatározó szereplőinek általuk való minősítése azt a célt szolgálja, amit ők akartak elérni? Egy frászt! arra volt kiválóan alkalmas, hogy Európa megismerje ezen magyaroknak a nevét. biztosak vagyunk abban, hogy a cionista kampány pont a szándékukkal ellentétes hatást éti el, Európa kíváncsi lesz Szaniszló, Bakay, Petrás munkásságára, és meg akarja ismerni őket. A következő fázis már a megszeretés lesz. Valójában az érintettek nevében is köszönjük a reklámértékében eurómilliókban számolható Európa-szintű megismertetést.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A hunok Indiában - 3. bővített kiadás - Aradi ÉvaA hunok Indiában - 3. bővített kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 950 Ft
Internetes ár: 2 508 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
Atlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel - Ignatius DonnellyAtlantisz csomag - 2 könyv együtt különleges kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 12 490 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Gyuri bácsi egészségnaptára 2019 - Szabó György - a bükki füvesemberGyuri bácsi egészségnaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 2 500 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A székely hadosztály - Szent Kereszthegyi Kratochvil KárolyA székely hadosztály
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat