HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Nem idegesíteni kell az idegeneket, hanem addig verni az orrukat, amíg meg nem szokják a rendet

2013. február 18. 13:15
Kostás Roland - Hunhír.info

zsido_istene_a_penz_250.jpgA Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című németországi lap a magyar gazdaság helyzetéről közölt összeállítást hétfőn. Az újság liberális származású szerzője szerint Fidesz-KDNP a "csapongó gazdaságpolitikájával felidegesítette a befektetőket. Szóval ha nem lehet kitalicskázni az országból a sok-sok milliárdos gigaprofitot, az már az idegenek idegesítése. Pedig már nem idegesíteni kéne őket, hanem jól az orrukra koppintani.

Menedék - Atilla

A Magyarország - éllovasból sereghajtó című összeállítás szerzője, Michaela Seiser arról ír, hogy Magyarország a rendszerváltás idején még az első helyen állt Kelet-Európában, két évtizeddel később viszont már csak az utolsó a régió fejlett piacai között. A gazdaság régóta vagy recesszióban, vagy tartós pangásban van, a harmadik éve kormányzó Fidesz-KDNP pedig a "csapongó gazdaságpolitikájával felidegesítette a befektetőket" - olvasható az összeállításban.

A németországi lap írásában benne van minden arról, amit az idegen, befektetőnek hazudott kufárok, új hazát keresők, honfoglalók, gyarmatosítók gondolnak hazánkról, illetve amilyen politikát előírnának az itteni helytartóknak. Amikor kicseréltek az ötágú csillagot a hatra, és ezt elneveztük rendszerváltásnak, ezer milliárdok tűntek el az országból. A Kádár-érában felhalmozódott nemzeti vagyon semmi perc alatt füstté vált, az egykor szárnyaló élelmiszer- és feldolgozóipar, a könnyűipar a piacszerzők martalékául esett.

Magyarországot néhai Csurka után immár klasszikusan a tankok helyett letámadták a bankok, megszilárdították hatalmukat, és természetesen a jó szolgáikat segítették a hatalomra a változással, a kolbászból lett kerítést vizionáló, megvezetett embertömegek segítségével. A bankár kufároknak és a gyarmatosító világbirodalomnak akkor természetesen kedvence volt Magyarország, amikor emberei hatalmasat kaszálhattak Európa közepén, és istenük, a gigaprofit vakító fényben pompázhatott.

Amikor egy kicsi kis érdeksérelem is éri őket, akkor a világmédiájuk segítségével megindul a rikácsolás, ideológiai-politikai síkon rasszistáznak, fasisztáznak és minden napra jutó holokauszt konferenciákat, meneteket és zsinagógaépítéseket követelnek, és figyelmeztetik a magyarországi bunkókat, ha nagyon lázad, kőhalommá varázsolják egész országukat, hogy aztán majd a romokon a rabszolgákkal ők építhessenek új hazát maguknak.

A fülkeforradalmár kormány próbál lázadozni, és a retorika szintjén velük szemben állni, de olyan nagy a külső ellenség és magyarországi hadoszlopai ereje, hogy mindig megfutamodásra kényszerül. Ez a helyzet csak akkor lenne orvosolható, ha a magyarok a Kárpát-medence és Európa népei felismernék, hogy az igazi törésvonal nem egymás között, hanem a világgyarmatosítók és a kamatrabszolgaságba taszított embermilliók között van. Ameddig ez nem történik meg, Magyarország, illetve Európa nemzetei is a korábban kivívott gazdasági helyzetük függvényében próbálnak készülni a törvényszerűen egyszer úgyis bekövetkező nagy-nagy összecsapásra.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Mi a szösz? - Bárdosi VilmosMi a szösz?
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ébredés az Ötödik dimenzióban - Maureen J. St. GermainÉbredés az Ötödik dimenzióban
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Végfelszámolás - Bogár LászlóVégfelszámolás
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat