HunHír.info

2019. Szelek hava 21. nap, Ekese napja.

A britek simán betámadják Brüsszelt, ha cigány élősködökkel akarja televágni országukat

2013. február 17. 21:05
Gyürü János - Hunhír.info

A brit kormány megpróbálja szigorítani a szociális juttatások igénybe vételének feltételeit a más EU-tagállamokból érkezők számára, és távol akarja tartani azokat, akik csak e juttatások miatt telepednének le Nagy-Britanniában, ám emiatt "nagy harcra" kényszerül Brüsszellel - mondta vasárnap a brit munka- és nyugdíjügyi miniszter.

Menedék - Atilla

Iain Duncan Smith a BBC televízió vasárnapi politikai magazinműsorában kijelentette: a jóléti ellátórendszer szabályozása soha nem tartozott az EU hatáskörébe, Brüsszel azonban most mégis "megpróbál belenyúlni ebbe is". "Ki kell mondanunk, hogy ez a tagállamok kormányainak hatásköre" - tette hozzá.

Duncan Smith elmondta: a konzervatív-liberális brit kormánykoalíció egyebek mellett annak a meghatározásnak a szigorításával próbálja szűkíteni más EU-tagállamok polgárainak hozzáférését a brit szociális ellátórendszerhez, hogy ki tekinthető életvitelszerűen Nagy-Britanniában tartózkodónak.

Na, most mi van, tolerancia bajnokok? Akkor kiben van a hiba. Miért van az, hogy egy fejlett országágnak sem kellenek a dologtalan cigány élősködők. Persze könnyebb Magyarországot rasszistafasisztázni, azt az országot, mely milliárdokat tol a "mélyszegínyeknek" csinálja nekik a program-hegyeket. Pedig ott kéne hagyni őket az árokparton. Ha bűnöznek, és bizony azt teszik, akkor a kérdést meg nagyon gyorsan rövidre zárni a karhatalommal. Az uszítóikat meg bentlakásos intézetekben foglalkoztatni. Ahol van csempézett fürdőszoba, hogy tisztálkodni azért tudjanak. Legalább zuhanyozni!

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Jézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában - Mirza Ghulam AhmadJézus Krisztus Vízöntő Evangéliuma - Jézus Indiában
Könyv - Bolti ár: 8 990 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
11% internetes kedvezménnyel
Olvasgatni való - Rónaszegi MiklósOlvasgatni való
Könyv - Bolti ár: 2 000 Ft
Internetes ár: 2 000 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A megbízható férfi - Bedő ImreA megbízható férfi
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat