HunHír.info

2018. Kikelet hava 22. nap, Horka napja.

'Ölni nem bűn, ha az áldozatok nem zsidók', hirdetik, és akkor még ők csodálkoznak, hogy nő az antiszemitizmus!

2013. február 08. 11:28
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

izraeli gyerekek.jpg'Izraelnek joga van az önvédelemre', hallhatjuk megannyiszor, miközben apartheidrendszert bevezetett haramiaállamukban megjelenő lapjaikban szentnek tartott könyvüknek, a Talmudnak a nem zsidók, a gójok megölését egyenesen isteni rendelkezésnek tartó mondatait mindmáig komolyan veszik, ezzel egyben igazolva, hogy a belőle ilyetén idézettek nem holmi antiszemita hamisítványok.

Magyar Menedék - Hamis zászlós

Nyíltan hirdetik bennük ugyanis, hogy 'a palesztinok két lábon járó állatok, alig emberek', továbbá, hogy 'a zsidó vér és a gójok vére nem ugyanaz', végül, hogy 'ölni nem bűn, ha az áldozatok nem zsidók'. És akkor még ők csodálkoznak, hogy nő az antiszemitizmus!

Amint Gazdag Istvánnak a Demokrata 2013. január 9-i számában közzétett összeállításából is kiderül, miközben mást sem hirdetnek önmagukról, mint hogy övék a szeretet, a fény, a világosság vallása, minősíthetetlen szavakkal illetnek úgyszólván mindenki mást az izraeli közmédiában. Lássunk belőle erre ezúttal mi is néhány eklatáns esetet!

'A palesztinok két lábon járó állatok, alig emberek!' - mondta még 1982-ben Menahem Begin magában a Kneszetben, amit képviselőtársai lelkesen megtapsoltak. De Jichak Samir miniszterelnök sem hagyott kétséget céljukról a The New York Times-nak 1988. április 1-én adott nyilatkozatában 'A palesztinokat eltapossuk, mint a sáskákat, a fejüket sziklákon és falakon zúzzuk szét.' Ehud Barak miniszterelnök pedig a Jerusalem Post 2000. augusztus 30-i számában a palesztinokat egyenesen krokodilokhoz hasonlította, arra figyelmeztetve övéit, hogy ha minél több húst adnak nekik, annál többet akarnak.

Azonban rabbijaik sem hallgatnak. Ovadia Joszef szefárd főrabbi 2001-ben-ben azt kívánta, hogy 'az Isteni Név sújtson le büntetéssel az arabok fejére, térítse el a magjukat és pusztítsa el őket! Nem szabad megszánni őket! Örömmel kell rakétákat lőnünk rájuk, és ki kell irtanunk őket. Gonosztevők és átkozottak ők!'

Mindeközben mást sem hallunk tőlük, mint hogy ők nem rasszisták - éspedig olyannyira nem, hogy még a faj és a vér szótól is irtóznak! -, ha bombázásaikra parancsot adó nyilatkozataikat olvassuk, persze erről is lehull a lepel, ugyanis Jichak Ginsburg a Jerusalem Post 1989. június 19-i számában azt állította, hogy 'a zsidó vér és a gójok vére nem ugyanaz', és hogy 'ölni nem bűn, ha az áldozatok nem zsidók', amiért is Avigdor Lieberman külügyminiszter 2009-ben egyenesen azt javasolta, hogy Gázával ugyanazt kell tenni, mint amit az USA tett Japánban a második világháború végén, vagyis atombombát kell ledobni reá.

Végül néhány keresetlen kérdés. Lehetséges, hogy vezető keresztény teológusok, akik rendre 'zsidó-kereszténység'-ről papolnak, nem tudják, hogy a 'gój'-ok, különösen is legjobbjainak legyilkolását a Talmud egyenesen isteni rendelkezésnek tekinti, továbbá, hogy Jézus Krisztust, Szűz Máriát, a szenteket és az angyalokat fattyúknak, döglött kutyáknak, ganéjoknak nevezi? Egyetlen szavuk sincs, amikor széttépik az Újszövetséget, amint 2012. július 17-én az izraeli törvényhozásban Michael Ben-Ari Kneszet-tag újságírók előtt ezt büntetlenül megtette, vagy akár csak az imént idézettek olvastán, különös tekintettel arra, hogy 'ölni nem bűn, ha az áldozatok nem zsidók'?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A lázadás éve - Görgényi Tamás - G. Fodor Gábor - Fűrész Gábor - Ketipisz SztavroszA lázadás éve
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Gyógyítások a méhészet termékeivel - Kovács József természetgyógyászGyógyítások a méhészet termékeivel
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Globális elme és a civilizáció felemelkedése - Carl Johan Calleman Ph.D.A Globális elme és a civilizáció felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 990 Ft
20% internetes kedvezménnyel
Tesla és az eltitkolt találmányok - Összeesküvés elméletek sorozatTesla és az eltitkolt találmányok
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Maradék magyarok - Sík SándorMaradék magyarok
Könyv - Bolti ár: 2 200 Ft
Internetes ár: 1 870 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

szavazás

Kire szavaz április 8-án?


Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat