HunHír.info

2018. Áldás hava 21. nap, Csóbán napja.

'Ölni nem bűn, ha az áldozatok nem zsidók', hirdetik, és akkor még ők csodálkoznak, hogy nő az antiszemitizmus!

2013. február 08. 11:28
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

izraeli gyerekek.jpg'Izraelnek joga van az önvédelemre', hallhatjuk megannyiszor, miközben apartheidrendszert bevezetett haramiaállamukban megjelenő lapjaikban szentnek tartott könyvüknek, a Talmudnak a nem zsidók, a gójok megölését egyenesen isteni rendelkezésnek tartó mondatait mindmáig komolyan veszik, ezzel egyben igazolva, hogy a belőle ilyetén idézettek nem holmi antiszemita hamisítványok.

Magyar Menedék - Migránsokk

Nyíltan hirdetik bennük ugyanis, hogy 'a palesztinok két lábon járó állatok, alig emberek', továbbá, hogy 'a zsidó vér és a gójok vére nem ugyanaz', végül, hogy 'ölni nem bűn, ha az áldozatok nem zsidók'. És akkor még ők csodálkoznak, hogy nő az antiszemitizmus!

Amint Gazdag Istvánnak a Demokrata 2013. január 9-i számában közzétett összeállításából is kiderül, miközben mást sem hirdetnek önmagukról, mint hogy övék a szeretet, a fény, a világosság vallása, minősíthetetlen szavakkal illetnek úgyszólván mindenki mást az izraeli közmédiában. Lássunk belőle erre ezúttal mi is néhány eklatáns esetet!

'A palesztinok két lábon járó állatok, alig emberek!' - mondta még 1982-ben Menahem Begin magában a Kneszetben, amit képviselőtársai lelkesen megtapsoltak. De Jichak Samir miniszterelnök sem hagyott kétséget céljukról a The New York Times-nak 1988. április 1-én adott nyilatkozatában 'A palesztinokat eltapossuk, mint a sáskákat, a fejüket sziklákon és falakon zúzzuk szét.' Ehud Barak miniszterelnök pedig a Jerusalem Post 2000. augusztus 30-i számában a palesztinokat egyenesen krokodilokhoz hasonlította, arra figyelmeztetve övéit, hogy ha minél több húst adnak nekik, annál többet akarnak.

Azonban rabbijaik sem hallgatnak. Ovadia Joszef szefárd főrabbi 2001-ben-ben azt kívánta, hogy 'az Isteni Név sújtson le büntetéssel az arabok fejére, térítse el a magjukat és pusztítsa el őket! Nem szabad megszánni őket! Örömmel kell rakétákat lőnünk rájuk, és ki kell irtanunk őket. Gonosztevők és átkozottak ők!'

Mindeközben mást sem hallunk tőlük, mint hogy ők nem rasszisták - éspedig olyannyira nem, hogy még a faj és a vér szótól is irtóznak! -, ha bombázásaikra parancsot adó nyilatkozataikat olvassuk, persze erről is lehull a lepel, ugyanis Jichak Ginsburg a Jerusalem Post 1989. június 19-i számában azt állította, hogy 'a zsidó vér és a gójok vére nem ugyanaz', és hogy 'ölni nem bűn, ha az áldozatok nem zsidók', amiért is Avigdor Lieberman külügyminiszter 2009-ben egyenesen azt javasolta, hogy Gázával ugyanazt kell tenni, mint amit az USA tett Japánban a második világháború végén, vagyis atombombát kell ledobni reá.

Végül néhány keresetlen kérdés. Lehetséges, hogy vezető keresztény teológusok, akik rendre 'zsidó-kereszténység'-ről papolnak, nem tudják, hogy a 'gój'-ok, különösen is legjobbjainak legyilkolását a Talmud egyenesen isteni rendelkezésnek tekinti, továbbá, hogy Jézus Krisztust, Szűz Máriát, a szenteket és az angyalokat fattyúknak, döglött kutyáknak, ganéjoknak nevezi? Egyetlen szavuk sincs, amikor széttépik az Újszövetséget, amint 2012. július 17-én az izraeli törvényhozásban Michael Ben-Ari Kneszet-tag újságírók előtt ezt büntetlenül megtette, vagy akár csak az imént idézettek olvastán, különös tekintettel arra, hogy 'ölni nem bűn, ha az áldozatok nem zsidók'?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Heraldika - Csáky ImreHeraldika
Könyv - Bolti ár: 9 900 Ft
Internetes ár: 9 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Halállistán - Geert WildersHalállistán
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 392 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Titkos társaságok fogságában - Összeesküvés elméletek sorozatTitkos társaságok fogságában
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Szkítáktól a Kárpát hazáig - Aradi ÉvaSzkítáktól a Kárpát hazáig
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 210 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Hitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18. - Összeesküvés elméletek sorozatHitler titkos aktái - Összeesküvés elméletek sorozat 18.
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat