HunHír.info

2019. Jégbontó hava 18. nap, Nemere napja.

Budapestet már a szocion-liberál anarchisták uralják

2013. február 02. 18:17
Kostás Roland - Hunhír.info

kordon250.jpgNapra pontosan hat évvel a Kossuth téri kordonbontás után egyetemisták, "civil szervezetek" aktivistái felszámolták az Astorián a főváros által felállított kordonokat, hogy a megélhetési, eszközként felhasznált hajléktalan szutyok ne tudja ürülékével bepiszkítani a közfalat - tudatott cseppet sem áthallásosan a szocion Népszabadság.

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

A Néphazugság merő véletlenségből pont arra járó munkatársa az Astoria aluljárójában látta a villámmegmozdulást. Pár ember egy pillanat alatt felkapta a területlezáró szalagot tartó oszlopokat, és mindenestül elindultak Tarlós István irodája felé, hogy ott tegyék le azokat.

Vérlázító, hogy a gyurcsányista rendőrállam és szocionliberális diktatúra jelképét jelentő kordonok lebontását a kis újlipótvárosi kilincsorrú hülye gyerekek meg idősebb, egy tőről metszett uszítóik egy lapon merik említeni a falra szaró szutyadékok abszolút közösségellenes magatartása ellen való védekezés meghiúsításával. De láthatja akárki, hogy nem a hajléktalanokról szól a történet megint, hanem a hatalomra készülő, a cionliberális diktatúrát visszahozni akarók olyan akciójáról, amelyben nem számít már hogy lelepleződik a szándékuk, csak az anarchia növekedjen. Orbánék fél évvel a brutális rendőrterror után bontottak jelképesen kordont, pedig akkor kellett volna "bontani", amikor az emberek még vevők lettek volna rá, és kiszórták volna az országból a sok szemetet. Csak rettegtek attól, hogy nagyon megorrolnak ránk azok, akiknek hazai hadoszlopai most éppen a szutykokra hivatkozva támadják az amúgy is nagyon törékeny Rendet. A többségnek nem kötelessége elviselni, hogy ezek a megélhetési, agresszív bűzbombák, akik az aluljárók környékén garázdálkodnak, végzik a szükségleteiket uralkodhassanak felettük úgy, hogy ők azt sem tudják hol vannak, de kiváló eszközök a bankár és multicsicskák, kultúrkamfosok meg multikulturálisok kezében.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Trianon 100
Trianon 100
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 10 800 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Tiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM - Hihetetlen MagazinTiltott evangéliumok - Hihetetlen Magazin KÜLÖNSZÁM
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A hunok és magyarok - Fischer Károly AntalA hunok és magyarok
Könyv - Bolti ár: 1 900 Ft
Internetes ár: 1 900 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat