HunHír.info

2019. Szelek hava 21. nap, Ekese napja.

Őrzött zsidó lakóparkból cigánybűnözőt mosdatni...

2013. január 08. 09:32
Kostás Roland - Hunhír.info

cigany_250.jpg"Jól ismert városi legenda – Bayer Zsolt is előszeretettel ismételgeti –, hogy a gyilkosságok elkövetői között felülreprezentáltak a cigányok. Ez egyszerűen nem igaz, megfelelő elemzések és statisztikák nélkül azonban nehéz lemosni a hasonló kijelentéseket az asztalról" - írja a hiperliboldó Véleményvezér blog a Budai villából cigányozni, című undorítóan kettős mércés, hazug böffenetében.

Magyar Menedék - Raffay

"Bayer Zsolt esete intő jel kell legyen a magyar közélet számára: a cigánysággal kapcsolatos társadalmi problémák sokkal súlyosabbak és összetettebbek, mint hogy ideológiai alapon kezeljük és megelégedjünk azzal, hogy a hasonló kijelentésekről elmondjuk, hogy rasszisták, uszítók stb. Meg kellene végre ismerni a cigányság valódi állapotát ahhoz, hogy tényeket tudjunk állítani a hasonló kijelentésekkel szemben, végleg lemosva azokat az asztalról. A budai villákból cigányozó demagógokkal ugyanis csak így lehet szembeszállni" - írja a blog.

A cigányság valós állapotát mindenki ismeri. Ha nem nézzük a különböző alfajokat, oláh cigány, beás cigány, és általánosságban beszélünk a cigányokról - úgy, mint teszik a liberális jogvédők, ha a különböző eseteknek kivételesen nem elkövetői, hanem áldozatai a cigányok - akkor bizony ki kell jelentenünk: felülreprezentáltak közöttük a bűnözők, a magyarországi börtönök minimum 80 százalékban velük vannak megtömve. Nincs miről beszélni, hogy mi alapján lehet ezt kimondani: rá kell nézni a fogvatartottakra, aztán egyből látszik. Az nem megy, hogy amikor a milliárdos programokról meg támogatásokról van szó, akkor egyből cigány a cigány, ha meg a bűnözési mutatókról, kanadai és más külföldi bűncselekményekről, akkor egyből magyar. Budai villákból cigányozókról írnak a libsik álszent módon, és erre az a válaszunk: őrzött zsidó lakóparkokból, zsidó magánhadsereg által bevédett gettókból, erődökből és nagypolgári lakásokból könnyű cigánybűnözőt mosdatni. Azok, akik nincsenek kitéve annak, hogy potenciális áldozatai lehetnek a cigánybűnözésnek, azok tépik a legjobban a pofájukat érdekükben. Mert annyira szeretik őket? - Nem! Azért, mert érdekeltek a cigány-magyar ellentét fokozásában abból a megközelítésből is, hogy igazolhassák a nekünk jár örökké azért, meg csak a mi fájdalmunk, múltbeli negatív történésünk fájhat mindenki számára kötelezően életfilozófiájuk igazolására. Ez kapcsolja őket össze úgy, hogy amíg szükséges, jól kihasználják a cigánykártyát, és felhasználják a cigányokat saját eszköznek. Erről a brutális társadalmi zűrzavarról szól minden a mai Magyarországon, amit nagyon leegyszerűsítve kultúrkampnak nevezünk.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019
Naptár - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
20% internetes kedvezménnyel
A halál színe vörös - Ferenc K. ZoltánA halál színe vörös
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
A hódító Iszlám és a terror - Földi PálA hódító Iszlám és a terror
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat