HunHír.info

2019. Jégbontó hava 18. nap, Nemere napja.

Húzzál el te, Röfi Malac!

2012. november 29. 14:42
Kostás Roland - Hunhír.info

Novák Előd eleget játszotta már a marketingfasisztát ahhoz, hogy jól meggazdagodjon belőle, ezért legfőbb ideje, hogy ő maga távozzon a közéletből. Még jobban tenné, ha kézen fogná Gyöngyösi Mártont és a többi parlamenti dísznácit, és együtt húznának el - írja közleményében Török Zsolt az MSZP szóvivője. De miért nem ti húztok el, kis semmitmondó seggfej?

Magyar Menedék - Horthy-naptár 2019

Mindaz a temérdek gyűlölet, ami az elmúlt években a szélsőjobboldalról a hazai közéletre zúdítottak, mérgező a Magyar Országgyűlésre és a Magyar Köztársaságra egyaránt, ezért fontos, hogy a demokratikus Magyarország, a demokratikus közélet közösen lépjen fel a szélsőjobboldallal szemben - írja Török Zsolt, hozzátéve, minderre azért van szükség, hogy egyszer és mindenkorra megóvhassuk a magyar nemzetet a Jobbik által képviselt kirekesztő és gyűlöletkeltő politikától.

Nagyon könnyű helyzetben vagyunk, a szocion Röfi Malac megfogalmazta az ultrademagóg vakért, csak cserélnünk kell a szavakat:

Mindaz a temérdek gyűlölet, ami az elmúlt években a baloldalról a hazai közéletre zúdítottak, mérgező a Magyar Országgyűlésre és a Magyar Köztársaságra egyaránt, ezért fontos, hogy a demokratikus Magyarország, a demokratikus közélet közösen lépjen fel a baloldallal szemben. Minderre azért van szükség, hogy egyszer és mindenkorra megóvhassuk a magyar nemzetet az MSZP, DK, Libajnai, Milla, civilek, szekták, "jogvédők", "civilek" hitközségek egyebek által képviselt kirekesztő és gyűlöletkeltő politikától.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Állatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben - Melanie Joy, Wallace SifeÁllatbarát kombó - két állatbarát könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 7 490 Ft
Internetes ár: 4 990 Ft
33% internetes kedvezménnyel
Lélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel - Domonkos LászlóLélek és szögesdrót - Szolzsenyicin, magyar ecsettel
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Amerika álszent háborúi - F. William EngdahlAmerika álszent háborúi
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 490 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Szűz Mária az ó-szövetségben - Dr. Mihályfi ÁkosSzűz Mária az ó-szövetségben
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Öröktűz I-II. DVD - Jelenczki IstvánÖröktűz I-II. DVD
DVD - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 500 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat