HunHír.info

2019. Szelek hava 24. nap, Sellő napja.

A kettős mérce: mi történt volna, ha a zsidó masírozókat dobják meg egy palackkal?

2012. szeptember 29. 18:55
Kostás Roland - Hunhír.info

holo-karikatura.jpgÚgy tűnik, mind a hiperliberál, mind a szalonnemzeti média egyetértett a Jobbik tegnapi vonulása kapcsán abban, hogy annak van a legnagyobb hírértéke: a rendezvényen nem volt rendbontás, és a vonuló tüntetőket vízzel öntözték le az egyik körúti házból. Noha tudósítóink ezt az aktust nem észlelték, attól még előfordulhatott, de...

Menedék - Atilla

No, nyájas olvasóim, akkor hogy is állunk? Azt kérdezném nagy tisztelettel, hogy milyen nácinyilasfasizta csőcselék az, amely ilyen otromba és gusztustalan akciót nem torol meg azonnal. Milyen huligánokból, bűnözőkből, és keretlegényekből álló kompánia az olyan, amely a nem rohamozza meg azonnal a házat, nem rángatja ki a lakásból a menetére támadót, s nem hajítja ki mondjuk az ablakon, vagy nem akasztja fel mondjuk a biztonság kedvéért mindig maguknál tartott, egy bitóként is használható mobil menórára? Hát már egy virtligi neonáci kommandó is ilyen beszari honfiakból és honleányokból álló kompánia? Nem, a méltóságteljesen, és az igazságuk tudatában vonuló magyarok nem ültek fel a provokációnak, nem támadtak vissza, és még a tömeggyilkos, luxusnyugdíjas Biszku palotáját sem sorozták meg Molotovokkal. Egyszerűen azért nem, mert nem ilyen eszközökkel karnak célt elérni. Megtehették volna? meg, hiszen a rendőri létszám alapján a pár ezer tüntető egy ideig bizony azt csinálhatott volna Biszku rózsadombi lakánál, amit csak akart. De e keretlegények és keretleányok nem folyamodtak erőszakhoz, és azt még a fősodor is elismeri, hogy békében elvonultak.

Leki szemeim előtt lejátszottam, hogy mi van akkor, ha az a vízeséses valami mondjuk az élet menete elnevezésű zsidó propaganda és holokultusz meneten következik be? Kampósbotos és és kampós orrú túlélőnek titulált kiemelt nyugdíjas örök-kárpótoltak rohamozzák meg a fasiszta géppuskafészket, a kivezényelt rendőri alakulatok mindenkit előállítanak, aki csak a házban él és mozog. A cionista világsajtó címlapon közli mély felháborodással, hogy a múltjukkal szembenézni kénytelen fasiszták brutális módon megtámadták a világtörténelem legnagyobb sortragédiájára örökösen emlékezni kénytelen szenvedő elesetteket, és éppen ideje lenne behívni az országba az Európa Csendőrséget, mert ma még csak vízzel pusztítanak, de holnap már tűzzel, s a rajtvonalon van már a zsidók sérelmére elkövetett újabb holokauszt.Hogy miért merek ilyenekre gondolni? Mert volt már jó pár felfújt eset, ami alátámaszthatja ezt a víziót. Talán emlékeznek arra, amikor arról cikkezett a világsajtó, hogy felfegyverkezett fasiszták megtámadtak egy lakást a régi pesti zsidónegyedben, és az ott lévők annyira megrémültek, hogy többen egyből futottak a légópincébe, a bátrabbak meg egyből bőröndölni kezdtek. Mert ezek a fasiszták olyan lakást pécéztek ki a támadásra, ahol békés zsidók tucatjai éppen az egyik vallásos ünnepük miatt gyűltek össze. Miután mindenki már induló vagonokról értekezett az érintettek közül kiderült: az egyik környékbeli lakó zörgette meg egy kaviccsal a lakás egyik redőnyét, mert már nem bírta elviselni a késő éjszakában mulatozó, ordibálva ünnepelő zsidók brutális hangzavarát. Mint ugyebár vallási indentitású rendezvényt... Soroljak további példákat?

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Nagy magyar tájszótár - Kiss GáborNagy magyar tájszótár
Könyv - Bolti ár: 9 990 Ft
Internetes ár: 8 691 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Trianon Múzeum történelmi falinaptára 2019
Naptár - Bolti ár: 3 600 Ft
Internetes ár: 3 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019
Naptár - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 2 800 Ft
20% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat