HunHír.info

2018. Áldás hava 22. nap, Obi napja.

A háttérhatalomnak csak roma, román, cionista gárda kell, magyar nem

2012. szeptember 06. 15:22
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

gardahatak.jpgAmint a minap beszámoltunk róla, a „Roma Gárda” vezetője, a magát Daflics ezredesnek nevező, lopásért elítélt, büntetett előéletű cigánybűnöző Bagó Ferenc kifejtette, hogy a fenyegetett cigányok, zsidók érdekében kívánnak fellépni, elvégre a háttérhatalomnak csak roma, román, cionista gárda kell, magyar nem: persze semmi új nincs ebben, így volt ez már közvetlenül Trianon előtt is.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Olyannyira így, hogy például a „Pesti Hírlap” 1918. december 1-i számának tudósításából egyértelműen kiderül, Romulus és Remus ivadékai saját pénzünkkel, saját fegyvereinkkel, cionista gárdisták segítségével daraboltak fel bennünket.

„A román nemzeti gárda szervezése – mondotta Vlád Sándor oláh őrnagy Aradon – sajnos nem megy olyan gyorsan, mint szerettük volna. A gárdát kizárólag a közrend érdekében kívánjuk megszervezni. A kormánytól tízmillió koronát, 55 000 gyalogsági fegyvert kértünk a gárda felállítása céljából. Csak tegnap kaptam táviratot, hogy a magyar hadügyminiszter a kért összeget és fegyvert kiutalja: azt is közölte a hadügyminisztérium, hogy Magyarországon összesen hat hadosztályt állítanak fel s ebből két hadosztályt átengednek nekünk, így tehát körülbelül hatvanezer ember áll rendelkezésünkre, ha a szervezés teljesen befejeződik. Ezt a két hadosztályt természetesen tüzérséggel is felszereljük. Nagy kérdés, hogy mikor tudjuk befejezni ezt a nehéz organizációt. A szervezés pillanatra sem szünetel. A román lakta terület minden vármegyéjének székhelyén felállítjuk a gárda megyei centrumát. Jelenleg Erdélyben és a román lakta vidékeken mintegy nyolc-tízezer gárdista van fegyverben. Meggyőződésem szerint a rend fenntartásához teljesen elég, ha húszezer embert tudunk felfegyverezni.”

Ehhez meg is kapták persze a muníciót, hiszen amint az iménti cikket idéző (1945-ben természetesen indexre tett) könyvében (A sátán karmaiban, 1927) Szilicei Várady Gyula írja, tízmillió koronát, ötvenötezer gyalogsági fegyvert, ágyút, gépfegyvert és két – tüzérséggel is felszerelt – hadosztályt adott nekik Károlyi második hadügyminisztere, Bartha Albert, így kobozva el az útjukba eső erdélyi magyar városok és falvak lakóinak összes fegyverkészletét is: „Egy ország, melyet feldaraboltak és tönkretettek a saját pénzén, a saját fegyvereivel és a saját beleegyezésével! Van-e ehhez fogható vérlázító árulás és cinikus összeesküvés az egész világtörténelemben?!”

Könyvét továbblapozva kiderül, hogy nem is egy. A szintén kisebbségorientáltakhoz köthető „Nap” 1918. november 6-i számának egyik cikke „Cionista gárda megy a vidékre” címmel arról tudósított, hogy a harctérről hazatérő kóser katonák a vidéki közbiztonság helyreállítására gyorsan „cionista gárdá”-t szerveztek „a hadügyminisztérium legmesszebbmenő támogatásával” : „a gárdának máris több ezer tagja van és a hadügyminiszter kilátásba helyezte, hogy egy kaszárnyát bocsát rendelkezésükre”. Szóval még ezek után mondja valaki, hogy ők el akarják törölni a múltat.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából - Jókai Lenke - Magyar AdorjánA csodaszarvas - történelmi képregény az avarok korából
Könyv - Bolti ár: 1 600 Ft
Internetes ár: 1 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A holnap ma kezdődik - Csath MagdolnaA holnap ma kezdődik
Könyv - Bolti ár: 3 000 Ft
Internetes ár: 2 550 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Jó vadászatot! - Ilosvay FerencJó vadászatot!
Könyv - Bolti ár: 2 700 Ft
Internetes ár: 2 295 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat