HunHír.info

2018. Szelek hava 24. nap, Sellő napja.

Hannah Rosenthal ámokfutása

2012. július 20. 14:15
Szalay László - Hunhír.info

hannah_rosenthal-250-.jpgMagas rangú amerikai elismerést kapott a hazai Élet Menete Alapítvány. Ez a vezető hír a Síp utca honlapján. Az egyik legismertebb „holocaust-ipari” vállalkozás hazai leánycégének vezetője, Gordon Gábor ma vette át az oklevelet az amerikai nagykövettől és Hannah Rosenthal amerikai zsidónőtől, az amerikai külügyminisztérium megbízottjától.

Magyar Menedék - Könyvhét 2017

Nem érdekes, milyen kitüntetést kapott az említett „holocaust-ipari” cég. Ez zsidó ügy, minket nem érdekel. Az viszont igen, mit mondott az „ünnepség” után az amerikai zsidónő.

Idézem a Mazsihisz honlapját:

„Az elismerés átadása utáni sajtótájékoztatóján Hannah Rosenthal felhívta a figyelmet arra, hogy nem helyes olyan emberek tevékenységének bemutatását beemelni a nemzeti alaptantervbe, akiknek nem makulátlan a múltjuk, ’akik tömeggyilkosságokban működtek közre’. Rendkívül fontos, hogyan oktatják a felnövekvő generációkat, hiszen amikor a múlt alakjaival foglalkoznak, az általuk képviselt eszmékről is tanulnak a diákok – mutatott rá.”

Vajon kikre gondolt a drága Hannah? Például a száz éve született Örkény Istvánra, aki lelkes sztálinista íróként szolgálta Rákosi Mátyás és zsidó társai embertelen uralmát? Igaz, tömeggyilkosságokban Örkény nem működött közre, de a múltja korántsem makulátlan. S az is igaz, hogy a nemzeti alaptantervben egyetlen olyan író sem szerepel, akit tömeggyilkosságokban való közreműködéssel lehetne vádolni.

Mondott azonban még érdekesebbet is Rosenthal asszonyság. Idézem ismét a Síp utcai förtelem honlapját:

„A Csatáry-üggyel kapcsolatban azt mondta, már nem sokáig van lehetőség a holokauszt elkövetőinek felelősségre vonására, és amikor ilyen történik, arra mindig felfigyel a világ. A különleges megbízott ezért arra biztatta a magyar hatóságokat, hogy tegyenek meg mindent az ügy felderítéséért, és találják meg, akik eddig segítettek Csatáry Lászlónak a felelősségre vonás elkerülésében.”

Tehát már nemcsak Csatáry László a céltábla. Azokat is meg kell találni a zsidónő szerint, akik segítették Csatáry Lászlót „a felelősségre vonás elkerülésében”.

Miről beszél a zsidónő? Egyelőre még vádirat sincs Csatáry ellen. Rosenthal azonban már előre ítélkezik. S a bosszúhadjárat kiterjesztését javasolja. Vajon milyen „segítőkre” gondol?
Nem vitás: a nyomozó hatóságra célzott. A züllött Efraim Zuroff ugyanis a magyar ügyészséget nem egyszer „bírálta”. Most Rosenthal zsidóügyi ámokfutásának lehetünk tanúi.

Rosenthal feladata – idézem a Síp utcai honlapot – „az antiszemita jelenségek figyelemmel kísérése”. Ha így van, akkor azonnal távoznia kellene hazánkból. A Rosenthalok és Zuroffok ugyanis a zsidóellenes érzület gerjesztői. Ők szülik azokat a jelenségeket, amelyeket aztán jó pénzért figyelemmel kísérnek. Persze csak addig, amíg a többségi társadalom fel nem emeli a fejét.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Gyógyulj meg magyarul - Színia Bodnár ErikaGyógyulj meg magyarul
Könyv - Bolti ár: 2 600 Ft
Internetes ár: 2 600 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A célkeresztben: Magyarország - Frank FürediA célkeresztben: Magyarország
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 610 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A rovás jelrendszer lelke - Juhász ZsoltA rovás jelrendszer lelke
Könyv - Bolti ár: 1 990 Ft
Internetes ár: 1 791 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A Nagy Testvér figyel - Összeesküvés elméletek sorozatA Nagy Testvér figyel
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Jaj, de lelkem nem tud felrepülni... - Netye Zoltán PálJaj, de lelkem nem tud felrepülni...
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 542 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat