HunHír.info

2019. Fergeteg hava 23. nap, Alirán napja.

Hannah Rosenthal ámokfutása

2012. július 20. 14:15
Szalay László - Hunhír.info

hannah_rosenthal-250-.jpgMagas rangú amerikai elismerést kapott a hazai Élet Menete Alapítvány. Ez a vezető hír a Síp utca honlapján. Az egyik legismertebb „holocaust-ipari” vállalkozás hazai leánycégének vezetője, Gordon Gábor ma vette át az oklevelet az amerikai nagykövettől és Hannah Rosenthal amerikai zsidónőtől, az amerikai külügyminisztérium megbízottjától.

Nem érdekes, milyen kitüntetést kapott az említett „holocaust-ipari” cég. Ez zsidó ügy, minket nem érdekel. Az viszont igen, mit mondott az „ünnepség” után az amerikai zsidónő.

Idézem a Mazsihisz honlapját:

„Az elismerés átadása utáni sajtótájékoztatóján Hannah Rosenthal felhívta a figyelmet arra, hogy nem helyes olyan emberek tevékenységének bemutatását beemelni a nemzeti alaptantervbe, akiknek nem makulátlan a múltjuk, ’akik tömeggyilkosságokban működtek közre’. Rendkívül fontos, hogyan oktatják a felnövekvő generációkat, hiszen amikor a múlt alakjaival foglalkoznak, az általuk képviselt eszmékről is tanulnak a diákok – mutatott rá.”

Vajon kikre gondolt a drága Hannah? Például a száz éve született Örkény Istvánra, aki lelkes sztálinista íróként szolgálta Rákosi Mátyás és zsidó társai embertelen uralmát? Igaz, tömeggyilkosságokban Örkény nem működött közre, de a múltja korántsem makulátlan. S az is igaz, hogy a nemzeti alaptantervben egyetlen olyan író sem szerepel, akit tömeggyilkosságokban való közreműködéssel lehetne vádolni.

Mondott azonban még érdekesebbet is Rosenthal asszonyság. Idézem ismét a Síp utcai förtelem honlapját:

„A Csatáry-üggyel kapcsolatban azt mondta, már nem sokáig van lehetőség a holokauszt elkövetőinek felelősségre vonására, és amikor ilyen történik, arra mindig felfigyel a világ. A különleges megbízott ezért arra biztatta a magyar hatóságokat, hogy tegyenek meg mindent az ügy felderítéséért, és találják meg, akik eddig segítettek Csatáry Lászlónak a felelősségre vonás elkerülésében.”

Tehát már nemcsak Csatáry László a céltábla. Azokat is meg kell találni a zsidónő szerint, akik segítették Csatáry Lászlót „a felelősségre vonás elkerülésében”.

Miről beszél a zsidónő? Egyelőre még vádirat sincs Csatáry ellen. Rosenthal azonban már előre ítélkezik. S a bosszúhadjárat kiterjesztését javasolja. Vajon milyen „segítőkre” gondol?
Nem vitás: a nyomozó hatóságra célzott. A züllött Efraim Zuroff ugyanis a magyar ügyészséget nem egyszer „bírálta”. Most Rosenthal zsidóügyi ámokfutásának lehetünk tanúi.

Rosenthal feladata – idézem a Síp utcai honlapot – „az antiszemita jelenségek figyelemmel kísérése”. Ha így van, akkor azonnal távoznia kellene hazánkból. A Rosenthalok és Zuroffok ugyanis a zsidóellenes érzület gerjesztői. Ők szülik azokat a jelenségeket, amelyeket aztán jó pénzért figyelemmel kísérnek. Persze csak addig, amíg a többségi társadalom fel nem emeli a fejét.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap - Bíró LajosAz ember isteni dimenziója - A túlvilági Nap
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 3 800 Ft
24% internetes kedvezménnyel
A megtalált kapcsolat - Kozsdi TamásA megtalált kapcsolat
Könyv - Bolti ár: 7 990 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
13% internetes kedvezménnyel
Így főznek a katonák - Őszy Tóth GábrielÍgy főznek a katonák
Könyv - Bolti ár: 8 500 Ft
Internetes ár: 7 225 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Mély titkú rovással - Friedrich KláraMély titkú rovással
Könyv - Bolti ár: 3 300 Ft
Internetes ár: 2 805 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat