HunHír.info

2019. Kikelet hava 18. nap, Kászon napja.

Ki itt a legfőbb közjogi méltóság? Hát... Efraim Zuroff

2012. július 18. 15:01
Hunhír.info

justicia250.jpgNemzetközi sajtótájékoztatón bizonygatta a nevében Magyarország egyik hatósága a nemzetközi gyűlöletzsidóknak, hogy ahogyan óhajtották, Magyarország új, igazi és megkerülhetetlen vezetője: Efraim Zuroff. A zsidó embervadász első célját elérte a tavalyi szuperbuktája után: a gyűlöletzsidók parancsának megfelelve a Budapesti Nyomozó Ügyészség hajnalban őrizetbe vette a 97 éves Csatáry László magyar katonát, és gyanúsítottként hallgatta ki.

Ibolya Tibor, megbízott fővárosi főügyész bejelentette: "emberek törvénytelen kínzásával megvalósított háborús bűntett" gyanúja miatt vették őrizetbe.

Az ügyészség tájékoztatás szerint Csatáry a kassai téglagyári internálótábor elöljárójaként rendszeresen, minden ok nélkül verte az internáltakat „korra, nemre, egészségi állapotra tekintet nélkül.” Emellett többször részt vett a koncentrációs táborokba – jobbára Auschwitzba – tartó vonatok indításánál, s még ekkor is kegyetlenkedett az emberekkel. Az ügyészség egy konkrét esetet részletesen is ismertetett.

„A negyedik transzport elindítását megelőzően 1944. június 2. napján Csatáry László az egyik deportálandó kérése ellenére megtiltotta, hogy a kb. 80 fővel telezsúfolt, ablaktalan tehervagonokon az abban tartózkodók amúgy is embertelen körülményeinek megkönnyítése érdekében ablakokat vágjanak.”

A főügyész szerint jó egészségi és jó szellemi állapotban lévő Csatáry együttműködő volt. Ugyanakkor tagadta, hogy bűncselekményt követett el, állította, parancsokat hajtott végre, kötelességét teljesítette.

A megbízott fővárosi főügyész a sajtótájékoztatón részletesen kitért azokra a napokban elhangzott vádakra, kritikákra, amik szerint az ügyészség lassan végezte volna munkáját ebben az ügyben. Mint mondta, az ügyészek annak ellenére is gyors, alapos munkát végeztek, hogy rendkívül nehéz feladatuk volt. Megemlítette: 68 évvel ezelőtt történteket kellett feltárni, ráadásul a nyomozás több országot, Szlovákiát, Izraelt, Kanadát és Magyarországot érintette. Kitért arra is: már a The Sun riportjának megjelenése előtt is pontosan ismerték a férfi tartózkodási helyét – végül pedig nem is ott vették őrizetbe, ahol az újságírók megtalálták, hanem egy másik lakásban.

Hunhír info kommentár:

A magyarok tízezreit meggyilkoló, halálra kínzó zsidó ávós terrorlegények és terrorkurvák meg boldogan pezsgőznek a zsidó embervadásszal. Így van ez rendjén, mert természetesen Magyarország nem zsidó gyarmat.


Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Az Ipolytól Dachauig - Nagy LászlóAz Ipolytól Dachauig
Könyv - Bolti ár: 2 900 Ft
Internetes ár: 2 465 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon 100
Trianon 100
Könyv - Bolti ár: 12 000 Ft
Internetes ár: 10 800 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Viszlát, Európa! - Gerd HonsikViszlát, Európa!
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A negyedik birodalom felemelkedése - Összeesküvés elméletek sorozatA negyedik birodalom felemelkedése
Könyv - Bolti ár: 1 199 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Engdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben - F. William EngdahlEngdahl csomag - 4 könyv együtt kedvezőbben
Könyv - Bolti ár: 17 000 Ft
Internetes ár: 12 999 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat