HunHír.info

2019. Ígéret hava 21. nap, Rof napja.

Síp utcai bűnözök – mikor lépnek a magyar hatóságok?

2012. július 16. 14:24
Szalay László - Hunhír.infoRégóta vallom: hazánk egyik legzüllöttebb társasága a Mazsihisz nevű maffiaszerű képződmény. A megélhetési zsidók gyülevész hada Feldmájer és Zoltai urak vezetésével nem riad vissza semmi aljasságtól. A kiválasztottak eme bosszúszomjas maradéka most újabb bűncselekményt követett el. Eljött az idő, hogy a magyar hatóságok a törvény teljes szigorával lépjenek fel a köztörvényes zsidó bűnözök ellen.

Menedék - BayerMa 12 óra 33 perckor jelent meg az alábbi közlemény a Síp utcai banda honlapján:

„Tartóztassák le Csatáry Lászlót

Csatáry László 15.700 zsidó Auschwitzba történő deportálásában működött közre a második világháború idején az egyik kassai gyűjtőtábor parancsnokaként.
Csatáryt a náci bűnösök után nyomozó Simon Wiesenthal Központ a világ legkeresettebb háborús bűnösének tart.
Követeljük letartóztatását!
Gyertek tiltakozásképp összebilincselt kézzel ma (július 16. hétfő) délután, 17:30 órára, Csatáry László házához: Budapest XII. ker., Győri út 3. szám és követeljük együtt a letartóztatását! (Bilincseket biztosítunk, ha nem tudtok hozni.)
Szükségünk van a segítségedre!
Ez az utolsó esélyünk arra, hogy igazságot szolgáltassunk az áldozatok emlékének.
Adjátok tovább a hírt, osszátok meg az eseményt és gyertek!”


Tudjuk, a most 97 éves Csatáry Lászlót a köztörvényes bűnöző Efraim Zuroff nevezte a világ legkeresettebb háborús bűnösének. Az a Zuroff, aki alaptalanul megrágalmazta néhai dr. Képíró Sándort, akit végül sikerült a halálba kergetnie. Zuroff akkor is jogot sértett, de a magyar – elnézést: magyarországi bíróság, pontosabban egy Vadász Viktor nevezetű „bíró” – hamis, szánalmas indokkal felmentette a rágalmazás vádja alól a jeruzsálemi székhelyű bűnözőt. Mert a fajvédő zsidót – még ha bűnöző is – elítélni tilos.

A nácivadász zsidó nemrég közölte: Budapesten él Csatáry László. Aztán a „legjelesebb” angol bulvárlap úgymond „megtalálta” Csatáryt, s erről képes riportban számolt be.

Tudjuk – mert a bűnöző Zuroff elmondta –, hogy 25 ezer dollárnyi Judás-pénzt kapott az, aki közölte a bosszúszomjas zsidóval Csatáry lakcímét. Az angol bulvárlapnak tehát nem kellett sokat keresgélnie – volt honnan megszerezni az információt.

S most megtörtént az, amit nem hittem volna: a Síp utcai zsidó bűnszövetkezet nyilvánosságra hozta Csatáry László lakcímét, s tüntetést szervez lakása elé. A lakcím nyilvánosságra hozatala személyiségi jogot sért. Ráadásul Csatáry László nem közszereplő. S újabb ráadásként: egyelőre nem emeltek ellene vádat, tehát letartóztatásának követelése, az áldozatok emlékére való gusztustalan, klasszikusan „holocaust-iparos” utalás vérlázító, megdöbbentő és hányingert keltő.

Ezúton kérjük a magyar rendőrséget: akadályozza meg a bosszúszomjas zsidók törvénysértő akcióját.
Kérjük továbbá, indítson eljárást a Síp utcai banda vezérei ellen, mert Csatáry László lakcímének közlése személyes adattal való visszaélésnek minősül, tehát bűncselekmény. Egyben tájékoztatjuk a magyar hatóságokat arról is, hogy a közlemény a nemcsak a Síp utcai banda hivatalos honlapján, hanem hivatalos fészbuk oldalán is megjelent, tehát a bűncselekmény elkövetője nem kétséges.
S végezetül egy fontos megjegyzés.

Eljött az idő, hogy a Síp utcai gengszterek garázdálkodása ellen erélyesen fellépjen a keresztény magyarság. Eljött az idő, hogy a Mazsihisz nevű maffiaszerű társaság székháza (Budapest, VII. kerület, Síp utca 12.) elé tüntetést szervezzenek a jóérzésű magyarok. Mert végre egyszer ki kell mondani hangosan, érthetően – hogy a Síp utcai vezérek is meghallják -, hogy a magyar nép nem kér a gyűlölködésből, a bosszúból, a valódi áldozatok emlékével való visszaélésből, a nemtelen indulatok gerjesztéséből.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Ébredés az Ötödik dimenzióban - Maureen J. St. GermainÉbredés az Ötödik dimenzióban
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Összeesküvés elméletek - a teljes sorozat - Összeesküvés elméletek sorozatÖsszeesküvés elméletek - a teljes sorozat
Könyv - Bolti ár: 34 772 Ft
Internetes ár: 24 999 Ft
28% internetes kedvezménnyel
Göbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - Andrew CollinsGöbekli Tepe és a Szfinx misztikuma csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 10 980 Ft
Internetes ár: 7 990 Ft
27% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A pénz istenei - F. William EngdahlA pénz istenei
Könyv - Bolti ár: 4 500 Ft
Internetes ár: 4 050 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat