HunHír.info

2017. Magvető hava 20. nap, Iringó napja.

A bolond Dániel ismét gyalázza Wittner Máriát

2012. július 08. 19:23
Szalay László - Hunhír.info

daniel-peter-kecsap250.jpgA festékes akcióról elhíresült, ketchupimádó ügyvéd legújabb fészbukos bejegyzésében arról tájékoztatja több ezer főt számláló csürhéjét, hogy az ügyvédi kamara holnap tart fegyelmi tárgyalást az ún. „Wittner-ügyben”. Köztudott, hogy az apai ágon zsidó származású Dániel néhány hónappal ezelőtt az antimagyaroktól már megszokott alpári stílusban gyalázta Wittner Máriát, az 1956-os forradalom után előbb halálra, majd életfogytiglanra ítélt szabadságharcost, aki csak 1970-ben szabadult a börtönből.

Magyar Menedék - Magyarország álomtörténete

Az antimagyar Dániel Péter fészbuk oldalán (pontosabban két fészbuk oldalán!) nemrég bukkant föl az alábbi friss bejegyzés:„Holnap lesz a kamarai fegyelmi tárgyalásom Wittner-ügyben. Szerintem ezt is megnyerem. Őszintén remélem, hogy az ügyvédi kamara nem egy árpádsávos, rasszista, köztörvényes némbert fog védelmezni velem szemben.”

Dánielünk még mindig nagyon gyűlöli Wittnert. Ezért bántja, szidalmazza az idézett bejegyzésben is: szerinte Wittner egyrészt „árpádsávos” (akkor Dániel ugye Dávid-csillagos?), aztán „rasszista” (akkor Dániel ugye zsidó fajvédő?), végül „köztörvényes némber” (nana, éppen Dániel Péterről lehet elmondani, hogy köztörvényes bűnöző, tettei ezt bizonyítják).

Az antimagyar Dániel bejegyzését csürhéje néhány tagja azonnal kommentálta, én csak egy elmebeteg hozzászólást idézek. Egy bizonyos Ildiko Depenyi írja:

„wittner-igy csupa kisbetűvel!!!-az ország szégyene!!!kétes 56-os tevékenysége meglehet köztörvényes bűnözés volt.Ettől függetlenül is egy rosszindulatú,tanulatlan ’ember’,aki ráadásul mocskosszájú parlamenti felszólalásaiért se lett soha felelősségre vonva!EZ a felháboritó!Semmi keresnivalója nincs a parlamentben ennek a ....gárdista "zászlósanyának":))).Ez még a saját gyerekét is elhagyta a fáma szerint.Tanulatlan és bunkó-ezt mindig bizonyitja,ha megszólal.”

Csak úgy ömlik a gyűlölet, bántják megint szegény Wittner Máriát. Vajon mi az oka ennek a zsigeri gyűlöletnek?

Hogy a „büszke zsidó” Dániel Péter elmebeteg, nem vitás. Tegnap ő is „melegedett” egy jót, együtt vonult többek között a magyar közélet egyik legborzalmasabb alakjával, a szintén fajvédő Hell Nagy Istvánnal. Közös kép is készült róluk, amelyen jól látható: a „szupermeleg” Dánielnek nemcsak a kezében, még a nyakában is melegedik két zászlócska.Dániel Péter Hell Nagy Istvánnal pózol


A tegnapi vonulásról ezt írta fészbuk oldalán a nemzet festékes betege:

„A tegnapi melegfelvonulás indulásakor. Természetesen ott voltam, hiszen nemcsak zsidó, roma, komcsi, libsi, nyugger és panelproli vagyok, hanem meleg is. Mivel mindig az vagyok, akiket éppen bántanak... Ilyen egyszerű ez.”

Nem értem én ezt a Dánielt. Azt írja, ő mindig az, akit éppen bántanak. Figyeljünk csak a felsorolásra: kivétel a magyar – azt ezek szerint soha nem bántják, a különböző etnikumok közül csak a zsidót, meg a romát éri bántalom. Aztán a komcsikat és a libsiket is bántják – a keresztényeket például soha. Hát ilyen fajvédő fiúka ez a Dániel.

No de... Azt írja betegünk – ismétlem -, hogy ő mindig az, akit éppen bántanak. Láttuk – idéztem fentebb – Dániel most éppen Wittner Máriát bántja. Akkor ezek szerint Dániel most Wittner? Istenem, szegény Wittner Mária! Miféle bolondok akarnak az ő bőrébe bújni!

Beteg ez a Dániel, nagyon beteg. Úgy kellene kihajítani a kamarából, hogy a lába se érje a földet. De ez nem történhet meg. Dánielnek ugyanis nagyon jó kapcsolatai vannak Izraelben. Őt nem lehet csak úgy bántani. Mert az már rasszizmus, fasizmus lenne, bizony.

Én azért kíváncsian várom a fegyelmi tárgyalás eredményét. Mert ki tudja...

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A magyarság 20.000 éves történelme 4. rész - Hihetetlen MagazinA magyarság 20.000 éves történelme 4. rész
Könyv - Bolti ár: 1 499 Ft
Internetes ár: 1 499 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Hunok és Rómaiak - Priskos Rhétor összes töredéke
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A dzsihád és a Nyugat öngyilkossága - Pawel LisickiA dzsihád és a Nyugat öngyilkossága
Könyv - Bolti ár: 3 490 Ft
Internetes ár: 2 967 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A székely hadosztály - Szent Kereszthegyi Kratochvil KárolyA székely hadosztály
Könyv - Bolti ár: 2 800 Ft
Internetes ár: 2 380 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Isten Nekünk háttal 1914-1918 - Vetési Tamás CsabaIsten Nekünk háttal 1914-1918
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2017 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat