HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Manipulál a Népszabadság: „Mégis elismerték: Kövér megkapta a levelet”

2012. június 25. 20:02
Szalay László - Hunhír.info

sajto.jpgA fenti cím a Népszabadság honlapján olvasható – a vezető hírek között. Gyorsan elolvastam a rövid írást – Csuhaj Ildikó nevű honpolgárnő terméke -, s mikor a szöveg végére értem, majdnem szétvertem dühömben a monitort. Mert a fenti cím: aljas manipuláció. A destruktív sajtó olcsó eszköze.

Menedék - Atilla

Tegnap ez a züllött múltú – és sajnos jelenű – lap is megírta: az izraeli parlament elnöke levélben közölte Kövér László házelnökkel, hogy „nemkívánatos személy” Izraelben, s ezért visszavonta a júliusi Wallenberg-konferenciára szóló meghívást. Néhány órával ezután Kövér László kabinetfőnöke tudatta az MTI-vel: egyrészt nem kaptak levelet Izraelből, másrészt a magyar házelnök néhány nappal ezelőtt – „szervezési okok” miatt – már lemondta részvételét a jeruzsálemi konferencián, s egyben tudatta az izraeli féllel, hogy Áder János elnök képviseli majd hazánkat.

Tegnap este tehát Veress László világosan közölte: nem kaptak levelet Izraelből. A hazai destruktív média persze azonnal megkérdőjelezte a kabinetfőnök állítását. Miért? Azért, mert a destruktív média munkatársaiban – érthető okokból – fel sem merül az a lehetőség, hogy esetleg a zsidó fél hazudik. Ilyen nincs. A kiválasztottaknál ez eleve kizárt. Még erre gondolni is tilos – szinte egyenértékű az ún. „holocaust” ún. „tagadásával”.

Mivel a hazai destruktív sajtó zsigerileg magyarellenes, ezért tovább kellett feszíteni a húrt. Ezért kellett feltenni a címben idézett mondatot a Népszabadság honlapjára, méghozzá vezető helyre: „Mégis elismerték: Kövér megkapta a levelet”. Hogy a felületes – mondjuk így: agyagagyú – olvasó rögtön a fejéhez kapjon, s fölüvöltsön: Kövérék mégis hazudtak! Átok rájuk!

Tessék csak elolvasni a cikk utáni hozzászólásokat. Vagy tessék megnézni a Mazsihisz nevű destruktív társaság fészbuk oldalát. Gyalázkodás itt is, ott is. Ami nem csoda. Ugyanaz a társulat játszik mindkét helyen. No tehát, a fenti cím alatt többek között a következőket olvassuk:„Kövér László házelnök hétfőn megkapta Reuven Rivlin izraeli házelnök levelét – közölte a Népszabadság érdeklődésére az Országgyűlés sajtószolgálata. A levél azért érdekes, mert e levélben értesítette a kneszet elnöke a magyar Országgyűlés elnökét, hogy jelenléte ’nemkívánatos’ Jeruzsálemben, a Wallenberg svéd diplomata születésének századik évfordulójára rendezett emlékkonferencián.
Vasárnap Veress László, Kövér László kabinetfőnöke az MTI-nek még azt mondta, nem kapott értesítést a magyar házelnök a kneszet elnökétől arról, hogy visszavonták volna az Izraelbe szóló meghívását. Veress mindenesetre furcsának nevezte az eljárást, hogy Rivlin a sajtón keresztül üzen magyar kollégájának.”


Hát így kell manipulálni – hangzatos, félrevezető címmel. Mert mit is sugall a cím? Eddig tagadták, s lám, most MÉGIS bevallják: MÉGIS megkapta Kövér László a levelet! Az idézett szövegben pedig azt olvassuk, hogy vasárnap a kabinetfőnök „MÉG azt mondta”, nem jött értesítés Izraelből. „MÉG azt mondta”? Miért, mit kellett volna mondania vasárnap egy olyan levélről, amely csak hétfőn érkezett meg?

Hiába, a Népszabadság nem tudja lefejteni magáról a Szabad Nép gyászos örökségét. Hazudnak, félretájékoztatnak, manipulálnak. Szabadon idézve egy klasszikus szerzőt (elnézést a képzavarért): destruktív kutyából nem lesz építő szellemű, konstruktív szalonna.

Végezetül még egy apróság. A Jerusalem Post is megírta, hogy a Kneszet elnöke tegnap, azaz vasárnap körmölte és küldte el a levelét. Tudjuk: ami a sabbat a zsidóknak, az a vasárnap a keresztényeknek. Csak nem gondolják komolyan a cionisták, hogy az Úr napján – amelyet a magyar ember is pihenéssel szentel meg – az Országgyűlés elnöke azzal foglalkozik, érkezett-e vajh’ levél Izraelből? Erre van kitalálva a hétfő. Ami ugye az Úr napja után következő első munkanap. A keresztényeknél.

Nem tudom, megírta-e a Népszabadság, hogy ma külföldre utazott Kövér László. Nem is akárhová: Lengyelországba. Közelebbről: Czestochowába. A hivatalos közleményben ezt olvassuk:

„Ezúttal 700 magyar zarándok érkezik a Fekete Madonna Zarándokvonattal, melynek lelki vezetői Székely János Esztergom-Budapest Főegyházmegye segédpüspöke, Tamás József Gyulafehérvári Főegyházmegye segédpüspöke és Bátor Botond pálos tartományfőnök, fővédnöke Kövér László a Magyar Országgyűlés elnöke.”

A hétfői nap Kövér Lászlóval kapcsolatos hírei közül ez a legfontosabb. Az ugyanis a keresztény magyarok számára teljességgel érdektelen, hogy egy borzolt lelkű cionista fickó firkálmánya megérkezett-e, vagy sem a magyar Országgyűlés elnökének a hivatalába.

Szalay László

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020 - Babucs ZoltánA Nemzeti Összetartozás naptára 1920-2020
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
25% internetes kedvezménnyel
Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Harcoló szabadkőművesség - keménytáblás - Raffay ErnőHarcoló szabadkőművesség - keménytáblás
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
A hunok Indiában - 3. bővített kiadás - Aradi ÉvaA hunok Indiában - 3. bővített kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 950 Ft
Internetes ár: 2 508 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Ne bántsd a magyart! - Szájer JózsefNe bántsd a magyart!
Könyv - Bolti ár: 3 950 Ft
Internetes ár: 3 674 Ft
7% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat