HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

A gyűlölet napja: halottgyalázók, kormányellenes puccsisták lepik el a Hősök terét (percről percre) + videó az elhurcolt hazafiról + képtárral frissítve

2012. június 17. 11:12
Hunhír.info (Tudósítónktól)

horthy-tunt20120617-9-250.jpgSaját megfogalmazásuk szerint a Horthy-kor restaurációja, az elszabadult antiszemita és rasszista indulatok ellen demonstrálnak hiperliberális, zsidó, cigány, antifa, buzi, iszlamafób és más szervezetek, páholyok, charták, szekták, egyebek a demokratikus ellenzéknek önmaguk által minősített szélsőségesen liberális, világhatalmista szálláscsináló pártok közreműködésével. A hatalomra törő olajfa -koalíció szakszervezeti csápja, a biztosan hottentotta származású Kónya Péter uralta munkás érdekvédőnek hazudott, gyarmatosító-védő szervezet, a Szolidaritás is úgy gondolja, hazánk legnagyobb problémája jelenleg az, hogy a többségi bunkók szobrot mernek emelni a múlt század egyik legnagyobb magyar alakjának, vitéz nagybányai Horthy Miklósnak. Persze, senki se gondolja, hogy Magyarország kormányzójáról szól ez a történet. A birodalmista, hazánk gyarmati sorban tartásában, majd a a Magyarországot megszereztük vezér céljainak beteljesítésében érdekeltek harca a szabadságra, önállóságra vágyók, Magyarországot magyarnak megtartani akarók ellen.

Menedék - Bayer

A gyűlöletszeánsz szervezői szerint a közelmúltban elszabadult antiszemita és rasszista indulatok szorosan összefüggnek azzal, hogy az eddig csupán szalonképtelen kategóriába hol sikeresen, hol sikertelenül szorított Horthyt most nyíltan éltetik. Úgy vélik, hogy újra a Horthy-kor szelleme kísért.

Ez az, ami miatt retteg a sok gettópoloska. A szellemtől, hogy az agymosott pusztabunkók kezdenek ébredezni, és egyre többen rájönnek: a rendszerváltásnak hazudott csillagváltás a szovjet függésnél is keményebbet hozott a magyarság számára, a nemzeti vagyon teljes elherdálását és idegeneknek való átjátszását. Minden szimbolikusnak és ideológiainak tűnő harc mögött a kibékíthetetlen ellentét áll a Magyarországot magyarnak megtartók, és az idegeneknek átadni akarók között. Az új honfoglalók csapatába tartozók és magyar segédcsapataik küzdenek a hatalomért, és végső soron az ország tulajdonlásáért úgy hogy a céljuk: A világ legnagyobb természeti, ökológiai csodája ne az őshonos magyaroknak lehessen az otthona. Hírportálunk tudósít a poloskalázadásról, illetve a tervezett ellentüntetésről.

Tudósításunk percről percre a rendezvényekről

16:39 - Csak pár sárga pólós DK-s és más aktivista maradt a kordonon belül, amelyet időközben a járműforgalomnak is felszabadítottak. Értesüléseink szerint egy hazafit állítottak elő a rendőrök, akik Zagyva György Gyula többszöri kérdésére sem árulták el, hogy ki a rendezvény parancsnoka, illetve az elszállított fiatal ügyében ki az illetékes.16:23 - Most kaptuk az információt hogy öt nemzeti érzelműnek sikerült behatolni a majomketrecbe, és ez akkora riadalmat okozott a liberálisok között, hogy csak a többszörös rendőrsorfal mögül kikukucskálva mernek szitkozódni. A kettős mérce most is érvényesül, hírportálunk munkatársa nem tudott bejutni - vélelmezhetően kinézete miatt - az elzárt részre, ami viszont sikerült Zagyva Gyulának országgyűlési képviselőként, így ő egyezkedik a rendőrökkel. A Szépművészeti Múzeum felől újabb ellentüntető csoport szivárog be a helyszínre, a rendőrök közrefogják a helyszínen maradt Horthy-gyűlölők maroknyi csapatát.

16:20 - A dagadt Horthy-gyalázó Dánel Péternek nem sikerült kisurrannia a rendőrök által biztosított karámból, a hazafiak észreveszik, és hatalmas szócsata alakul ki a még a ehlyszínen klévő liberálisok és a nemzetiek között. A rendőrök megelőzendő Dániel megtámadását minden tüntetőt elhajtanak a rácsoktól. A karámon belül közben kisebb csetepaté alakul ki, de oda már nem tudnak bejutni az ellentüntetők. A rendőrök védelmében nagy arcú antifák kifele mutogatnak, kurva anyáznak. A libsik karámján belül ellenőrzés alá vonnak több beszivárgott nemzeti érzelmű fiatalt, akiket hangosan ócsárolnak a rendőrök védelmében oly bátor antifasiszták.

16:12 - A Hősök terei szoborcsoport mögötti déli részt lezárják a rendőrök, de lökdösődés vagy fizikai atrocitás nem történik. A rendőröket időközben a tér északi oldalára vezénylik, az ellentüntetők nagy része pedig elhagyja a helyszínt a Műcsarnok irányába. A liberálisok közül sokan még mindig a karámon belül vannak, és az Andrássy út irányába szállingóznak el néhányan. Az eredeti ellentüntetés-helyszínen már senki sem maradt.

16:08 - Közben úgy tűnik, hogy megkezdődik valamifajta kergetőzés, hiszen nagyon sokan indulnak el a Hősök terén lévő szoborcsoport irányába vélelmezhetően azért, hogy pár liberális tüntetővel találkozzanak. A rendőrök is sűrűn szedik a lábukat, megelőzendő, hogy esetlegesen valami nemtetszésnyilvánítás érje az arcát gondosan takaró liberális hordát.

16:05 - A rendőri felvonulás nem volt véletlen, hiszen a libsik meg mások az Örömódával befejezettnek nyilvánítják a tüntetést, és a kutyás rendőrökkel megerősített osztagok a libsik békés elvonulását hivatottak védelmezni. Amúgy az ellentüntetők tömegéből többször elhangzik, hogy menjetek nyugodtan, senki sem akar bántani benneteket, ennek ellenére a harcos ,bátor antifák csak a rendőri biztosítás mellett érzik magukat biztonságban. A 88 civil, antifa, buzi, cigány és más szervezet, valamint a szolidaritásos álszakszervezetisek által gründolt rendezvény alig pár száz dicső antifasisztát és hasonló hulladékot tudott megmozgatni.

16:03 - Most éppen Gonda László saját megfogalmazása szerint néptribun vitatkozik a rács másik oldalán makogó állítólagos 56-os hőssel, Mécs Imrével. Verdi Nabuccoja szól, a rendőrök szinte hermetikusan lezárják az ellentüntetők által uralt kis területet.

15:55 - Két helyszínen is megkezdődött a ma délutáni demonstráció-sorozat, a hazafiak a Regnum-Marianum-keresztnél, a liberálisok, cigányok, antifák meg buzik a Szépművészeti Múzeum előtt lekerített karám mögött hintik a hablatyot.

A Regnum Marianum-keresztnél gyülekezők több beszéd elhangzása után most érnek át a Hősök terére, ahol már több tucatnyi keménymag várja az érkezőket. Az ellentüntetők rendezvénye is legális összejövetel, minden törvényi szempontnak megfelelő bejelentett tüntetés. A hazafiak közül a szónokok Horhty Miklós munkásságát elemezték, szokás szerint kicsit hadilábon állva az idővel, a liberális csürhe rendezvényéról pedig a szokásos kirekesztő szólamok hallatszanak a forró délutánon. A rendőrök minden erejükkel a liboldók műsorát védelmezik, gyakorlatilag bekerítve az úgynevezett ellentüntetőket, akik Horthy, Horthy! skandálással válaszolnak a most éppen a színpadon makogó Iványi Gábor cigányevakuáló és szektalelkész mesedélutánján.

A helyszínen feltűnt Zagyva György Gyula jobbikos országgyűlési képviselő és pár HVIM-es is, valamint a Dániel Péter-ellenes tüntetésről elhurcolt gróf Tisza Istvánné is.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Székely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak - Sántha AttilaSzékely szótár küssebb és nagyobbacska gyermekeknek és cinkáknak
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 711 Ft
7% internetes kedvezménnyel
Anya - nyelv - kincs - Kiss ZitaAnya - nyelv - kincs
Könyv - Bolti ár: 2 490 Ft
Internetes ár: 2 117 Ft
15% internetes kedvezménnyel
A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel
Kozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel - László ErvinKozmikus tudat csomag - 2 könyv együtt kedvezménnyel
Könyv - Bolti ár: 9 490 Ft
Internetes ár: 6 990 Ft
26% internetes kedvezménnyel
Baráthosi összes turáni könyve I-II. - Baráthosi Balogh BenedekBaráthosi összes turáni könyve I-II.
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 12 990 Ft
24% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat