HunHír.info

2019. Újkenyér hava 26. nap, Füvellő napja.

Gyorshír: Zsidóverést akarnak kiprovokálni Kerekiben

A bolond Dániel mozgalma ultimátumot adott Kereki község vezetőinek

2012. május 15. 16:21
Szalay László - Hunhír.info

jatszoter-pszichiatria.jpgA mosdatlan szájú Dániel Péter nem fér a bőrébe. Nagyon felizgatta őt a Horthy-szobor. Kedden, délután három óra körül már annyira elborult az agya, hogy „felszólította” Kereki község önkormányzatát... mire is? „A Kék szalaggal a demokráciánkért civil mozgalom tiltakozik a Horthy-szobor felállítása ellen és felszólítja Kereki község önkormányzatát, hogy a tömeggyilkos, háborús bűnös szégyenletes szobrát május 17. csütörtök délig távolítsa el.”

Magyar Menedék - Raffay

A bolond Dániel kék mozgalma tehát ultimátumot adott Kereki község vezetőinek. Mert – írja egy későbbi bejegyzésében a billent agyú ember – „ezt követően a szobrot ’szabad prédának’ tekintjük.” Ejha!A kék szalagos elmebeteg túlfeszítette a húrt. Remélem, a félreérthetetlen fenyegetés láttán most már a rendőrség is fellép a dánieli bűnözés ellen. S azt is remélem, hogy a Horthy-család leszármazottai sem hagyják szó nélkül a bolond ember gyalázkodásait. Horthy Miklós ugyanis nem volt háborús bűnös. Ilyen váddal soha nem állították bíróság elé, tehát ilyen vád alapján el sem ítélték (Dániel Péter viszont bűnöző: például aljas indokból megrágalmazta Wittner Máriát). Illendő lenne tehát, hogy a köztörvényes bűnöző Dániel Pétert kegyeletsértés miatt bepereljék a Horthy-család tagjai.

Egyébként - fészbuk oldalukon olvasom - a gój motorosok is készülnek Kerekibe. Ők a szobrot megvédendő érkeznek majd a Somogy megyei községbe, ahogy erre már a szoboravatáson is ígéretet tettek.

Remélem, a motorosok nem ülnek majd fel a provokációnak. Hiszen nyilvánvaló: a bolond Dániel arra vágyik, hogy egyszer valaki alaposan képen törölje. Akkor ugyanis reggeltől-estig rikoltozhatja a csürhéjével együtt, hogy „zsidóverés volt Kerekiben”. Tehát vigyázat: egy ujjal sem szabad a mosdatlan szájúhoz nyúlni (az ilyen alak egyébként higiéniai okokból is kerülendő), senki se tekintse őt „szabad prédának”. Csak azt nem szabad megengedni, hogy kék szalagos rohamosztagosaival a szobor közelébe kerüljön.

S végül: ha én Kereki község önkormányzata lennék, közleményben válaszolnék a hibbant ügyvéd fenyegetésére. Közölném: mind a bolond Dániel, mind rohamosztagos hívei nemkívánatos személyek Kerekiben. S persze kérném a rendőrség, s a helyi polgárőrség segítségét az autón érkező söpredék ellen. Mert sem Kereki községben, sem másutt nincs helyük önkormányzatot fenyegető, köztéri szobor megrongálására készülő, köztörvényes bűnözőknek.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A hit legnagyobb rejtélyei - Összeesküvés elméletek sorozatA hit legnagyobb rejtélyei
Könyv - Bolti ár: 1 399 Ft
Internetes ár: 1 199 Ft
14% internetes kedvezménnyel
A székely nemzet atlasza - Faragó ImreA székely nemzet atlasza
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 700 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Horthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!! - Vitéz nagybányai Horthy Miklós KormányzóHorthy naptár 2019 - 4 db EGYÜTT KÜLÖNLEGES KEDVEZMÉNNYEL!!!!
Naptár - Bolti ár: 14 000 Ft
Internetes ár: 9 990 Ft
29% internetes kedvezménnyel
Trianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára - Raffay ErnőTrianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 13 999 Ft
18% internetes kedvezménnyel
A Fallaci - Wéber KrisztinaA Fallaci
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat