HunHír.info

2018. Jégbontó hava 21. nap, Réva napja.

A kereszténység harc az önkiválasztottak ellen

2012. április 03. 09:10
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

prohaszka-ottokar500.jpgNyolcvanöt éve, 1927. április 2-án költözött az Örökkévalóságba Prohászka Ottokár püspök, a 'magyar tunyaság' felkorbácsolója, aki nem győzte eléggé hangsúlyozni, hogy 'nem léteznék zsidókérdés, ha a művelt kereszténység nem tagadta volna meg önmagát', megmutatva, hogy valójában a kereszténység harc az önkiválasztottak ellen.

Magyar Menedék - Titkos Társaságok

Ezért méltán írhatta halálakor lelki fegyverhordozója, Bangha Béla jezsuita: 'Hogy Prohászkában mit vesztett a magyar katolicizmus, nem jól mondom: a magyar géniusz általában, sőt Európa kereszténysége, sőt az általános emberi kultúra, azt e pillanatban átérezni sem tudjuk, csak lehajtjuk fejünket, mint az atyját vesztett gyermek, és sírunk.'

E sorok írójának jutott kilenc évvel ezelőtt az a megtisztelő feladat, hogy a piarista Schütz Antal által szerkesztett, 1927-ben megjelent életműsorozata alapján válogasson évtizedek óta betiltott, ma is roppant időszerű írásaiból, bepillantást nyújtva ezzel egy soha meg nem nyugvó, elemi életigazságainkat oly nyíltan megfogalmazó magyar géniusz alkotóműhelyébe.

Ezen,a Gede Testvérek Bt. által megjelent kötetben (Az én antiszemitizmusom) olvasható írásaiból sok kortörténeti emlékiratnál világosabban kitűnik, jóval Trianon előtt mennyire megreccsent a megdönthetetlennek vélt Osztrák-Magyar Monarchia eresztéke, köszönhetően a kiválasztottak 'csendes honfoglalásá'-nak és az ezt lehetővé tevő 'magyar tunyaság'-nak.

'Nem szeretek zsákbamacskát árulni s a divat miatt az igazságról bölcsen hallgatni, ezért kimondom, hogy Magyarországon jelenleg csendes honfoglalás zajlik: gazdasági logikus folyamat megy végbe, az erősebb legyőzi a gyöngét, vagy hogy a csuka megeszi a pontyot. A magyar nép a gyönge, de ízletes pontocska, a zsidóság a csuka. - írta, miközben hozzátette:

'Nem léteznék zsidókérdés, ha a művelt kereszténység nem tagadta volna meg önmagát.' Válasz ez történelmi tragédiáink igazi okára, egyedüli megoldásul a 'magyar tunyaság felkorbácsolásá'-t választva, ezáltal válva egykor méltán milliók ikonjává, megmutatva, hogy valójában a kereszténység harc az önkiválasztottak ellen.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

A lázadás éve - Görgényi Tamás - G. Fodor Gábor - Fűrész Gábor - Ketipisz SztavroszA lázadás éve
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 500 Ft
0% internetes kedvezménnyel
A kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba - Agnes Golenya PurisacaA kék vér gyermekei III. Utazás az aranykorba
Könyv - Bolti ár: 3 500 Ft
Internetes ár: 3 150 Ft
10% internetes kedvezménnyel
KRESZ - 2017-es kiadás - Hack Emil szerk.KRESZ - 2017-es kiadás
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Abszurditások világa - Bogár LászlóAbszurditások világa
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 720 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Nincs kegyelem DVD - Matúz GáborNincs kegyelem DVD
DVD - Bolti ár: 3 800 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
21% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:


...népszokás:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat