HunHír.info

2018. Földanya hava 23. nap, Pöszke napja.

A kereszténység harc az önkiválasztottak ellen

2012. április 03. 09:10
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

prohaszka-ottokar500.jpgNyolcvanöt éve, 1927. április 2-án költözött az Örökkévalóságba Prohászka Ottokár püspök, a 'magyar tunyaság' felkorbácsolója, aki nem győzte eléggé hangsúlyozni, hogy 'nem léteznék zsidókérdés, ha a művelt kereszténység nem tagadta volna meg önmagát', megmutatva, hogy valójában a kereszténység harc az önkiválasztottak ellen.

Magyar Menedék - Negyedik birodalom

Ezért méltán írhatta halálakor lelki fegyverhordozója, Bangha Béla jezsuita: 'Hogy Prohászkában mit vesztett a magyar katolicizmus, nem jól mondom: a magyar géniusz általában, sőt Európa kereszténysége, sőt az általános emberi kultúra, azt e pillanatban átérezni sem tudjuk, csak lehajtjuk fejünket, mint az atyját vesztett gyermek, és sírunk.'

E sorok írójának jutott kilenc évvel ezelőtt az a megtisztelő feladat, hogy a piarista Schütz Antal által szerkesztett, 1927-ben megjelent életműsorozata alapján válogasson évtizedek óta betiltott, ma is roppant időszerű írásaiból, bepillantást nyújtva ezzel egy soha meg nem nyugvó, elemi életigazságainkat oly nyíltan megfogalmazó magyar géniusz alkotóműhelyébe.

Ezen,a Gede Testvérek Bt. által megjelent kötetben (Az én antiszemitizmusom) olvasható írásaiból sok kortörténeti emlékiratnál világosabban kitűnik, jóval Trianon előtt mennyire megreccsent a megdönthetetlennek vélt Osztrák-Magyar Monarchia eresztéke, köszönhetően a kiválasztottak 'csendes honfoglalásá'-nak és az ezt lehetővé tevő 'magyar tunyaság'-nak.

'Nem szeretek zsákbamacskát árulni s a divat miatt az igazságról bölcsen hallgatni, ezért kimondom, hogy Magyarországon jelenleg csendes honfoglalás zajlik: gazdasági logikus folyamat megy végbe, az erősebb legyőzi a gyöngét, vagy hogy a csuka megeszi a pontyot. A magyar nép a gyönge, de ízletes pontocska, a zsidóság a csuka. - írta, miközben hozzátette:

'Nem léteznék zsidókérdés, ha a művelt kereszténység nem tagadta volna meg önmagát.' Válasz ez történelmi tragédiáink igazi okára, egyedüli megoldásul a 'magyar tunyaság felkorbácsolásá'-t választva, ezáltal válva egykor méltán milliók ikonjává, megmutatva, hogy valójában a kereszténység harc az önkiválasztottak ellen.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Önéletrajz - Bruce DickinsonÖnéletrajz
Könyv - Bolti ár: 3 999 Ft
Internetes ár: 3 599 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Nimród, a hun-magyarok őse - Marton VeronikaNimród, a hun-magyarok őse
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 691 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Ész és Hit - Czakó GáborÉsz és Hit
Könyv - Bolti ár: 2 730 Ft
Internetes ár: 2 321 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Az egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész. - Andreas MoritzAz egészség és megfiatalodás időtlen titkai 1. rész.
Könyv - Bolti ár: 3 990 Ft
Internetes ár: 3 591 Ft
10% internetes kedvezménnyel
Találkozás az Istenekkel - Zecharia SitchinTalálkozás az Istenekkel
Könyv - Bolti ár: 4 990 Ft
Internetes ár: 4 491 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2018 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat