HunHír.info

2019. Újkenyér hava 21. nap, Zelemér napja.

Schmitt rosszabb, mint a hazaáruló, börtönspicli Göncz?

2012. március 29. 18:34
Kiss Péter - Hunhír.info

schmitt-pal.jpgHa egy ellenséghez átálló, majd volt rabtársait feljelentő börtönspicli, a liberális országpusztítók bábja sötét múltja ellenére is köztársasági elnök maradhatott, sőt még a mai napig együtt nyalják a seggét egyes fideszesek a csillagcserélőkkel, akkor minimum, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök marad.

Menedek - Engdahl

Hangsúlyozom, ez a magánvéleményem, nem a Hunhír.info hírportál szerkesztőségének véleménye. Vitát sem kívánok nyitni, csupán elmondom, mit gondolok az egész Schmitt-ügyről. Valójában nem Schmittet, a dolgozatát összeollózó titulusra vágyót védem, hanem személyében egy olyan valakit, aki most arra használ az összes különböző rendű, rangú, kasztú koszos nyakú, hogy ismét belerúgjon a magyarságba. Itt ez a megjelenésében, és nem a tudásában, rafináltságában, politikusi mivoltjában elfogadható ember, akit tényleg nem lett volna szabad erre a posztra emelni, mert alkalmatlan a betöltésére.

De mára Schmitt Pál nem a szellemi termék eltulajdonítóját, hanem a felsőbbrendűek, a liberális véleményvezérek, a kultúrkampfosok által palira vett, és a csetlő-botló, magyarázkodó alsóbbrendű szerencsétlennek beállított embert jelképezi számomra. Akinek a főbűne az volt, hogy nem a Magyarországot gyarmatosítani akaró, és a "Magyarországot megszereztük"-et szajkózó körök jelöltje volt, s került egy olyan polcra, ahol várható volt, hogy nem tud megkapaszkodni.

Göncz Árpádot hiába vádolták rabtársai spicli múlttal, nem jött tényfeltáró hvg-s hogy bebizonyítsa: a nagy humánumbomba emberi sorsokat tett tönkre, saját helyzete és kiváltságai miatt rabtársainak kellett szenvedni. Erre akkoriban csak az volt a válasz: hazudnak a szélsőjobboldaliak, és a paktum részeként a fősodor fülét-farkát behúzta. (Mondjuk azt nem értem, hogy mondjuk a legnagyobb eladott példányszámmal rendelkező Magyar Fórum miért volt melléksodor, de hát az elmúlt húsz évben az a sorsa annak, akire a szalonjobb és szalonbal ezt a jelzőt rásüti.)

Most fosztották meg Schmittet doktori címétől, mikor ezeket a sorokat írom. Ha nincs ez a hercehurca körülötte, azt mondom, rendben van. De volt hatalmas libsi hűhó, s mint fentebb írtam, egy ember balgaságának felhasználása a magyargyűlölő felsőbbrendűek céljaira. Már nem tudom azt nézni, hogy Schmitt a Fidesz kinevezettje volt, mert ennél súlyosabb, ami körülötte zajlik. Mert már nem Schmitt Pál van lesajnálva, kigúnyolva, hülyének beállítva, csalónak, pitinek kikiáltva, hanem személyében az örvendező Kertész-félék által csak genetikusan alattvalónak tartott többség.

Hajrá Pali, nem lemondani! Amúgy a jobbikos Dúró Dóra találta fején a szöget politikailag. Elengedte kezét a "jobbközép", már fikázza, mert az IMF-megállapodást elősegítheti, hogy Martonyi vakolómestert rakják az elnöki bársonyszékbe. Őt meg nehezebben támadják a rokonok, mert akolon belül is lehet támogatottsága. Schmitt meg nem tartozik egyik hitközséghez sem.

A Publicisztika rovatunkban megjelent írások nem feltétlenül azonosak a szerkesztőség álláspontjával.

Nemzeti Bulvár

Legfrissebb hírek

Az elmúlt 24 óra hírei

könyv rendelés

Eredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS! - Czakó GáborEredeti magyar nyelvtan - ÚJ, BŐVÍTETT KIADÁS!
Könyv - Bolti ár: 2 990 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
0% internetes kedvezménnyel
Mesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak - Dr. Mátyás SzabolcsMesés földrajz óvodásoknak és kisiskolásoknak
Könyv - Bolti ár: 3 200 Ft
Internetes ár: 2 990 Ft
7% internetes kedvezménnyel
A magyar középkor csatái - Weiszhár Attila - Weiszhár BalázsA magyar középkor csatái
Könyv - Bolti ár: 3 360 Ft
Internetes ár: 2 856 Ft
15% internetes kedvezménnyel
Trianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára - Raffay ErnőTrianon 100 - Trianon Almanach - 7 könyv egyben + 1 CD + 1 térkép + 1 ajándék Nemzeti Összetartozás naptára
Könyv - Bolti ár: 16 990 Ft
Internetes ár: 13 999 Ft
18% internetes kedvezménnyel
Blue Book Projekt - Brad SteigerBlue Book Projekt
Könyv - Bolti ár: 5 500 Ft
Internetes ár: 4 950 Ft
10% internetes kedvezménnyel

Magyar Menedék Könyvesház

hunhir_tudosito

Mai napra rendelt

...betevő falat:

Programajánló

  A HunHír barátai

  Legolvasottabb hírek

  HunHír-Tudósító

  Képtárak

  Felhívások

  Közlemények


  Az oldalon található audió, vizuális tartalmak illetve cikkek, és egyéb szövegek a szerkesztők tulajdonát képezik. Kizárólag a szerkesztőség írásos beleegyezésével másolhatók, sokszorosíthatók és terjeszthetők.
  © 2002-2019 Rockszerda
  Kapcsolat * Impresszum * Hirdetési ajánlat